reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dzięń dobry..
Zaraz sie sorki zeżygam:baffled:

Kacha jeśli masz tam wszystko na miejscu to nawet sie nie zastanawiaj... ja przynajmniej bym tak zrobiła...;-)

viki mam nadzieje że ten hmm głupi ******* załatwi tą wize jak najszybciej. A swoją drogą to co za ludzie, przecież wiedział że mu sie kończy!! a szkoda gadać, mam nadzieje że mąż wróci do domu szybciej niż sie spodziewasz;-)

Mam pytanie do was.
Czy któraś z was pisala do adminki o przeniesienie nam tej galerii brzuszków do zamkniętego???
Bo już mnie to zaczyna wnerwiać że tak długo to trwa... albo wogóle sie tym nie zajęli:baffled:

reklama
hej Dziewczyny!!!

Wybaczcie, troche mnie nie bylo, normaslnie nie mialam ochoty siadac na kompa, tylko gg mialam wlaczone...mialam duzo nauki, ale juz po wszystkim:) sesja do przodu i to calkiem niezle moze stypendium naukowe bedzie;)

Mialam tez inne sprawy na glowie, czesto wyjazdy do innych miast, to zakupy to garnituir to cos tam, to obraczki... wczoraj bylismy w Bialym, w ptk znow jedziemy do lekarza, odebrac garnitur i kupic buty itp;]...

co do lekarza to w ptk juz pewnie bede znala plec dzidzi:) ciekawe, bo wypryszczylo mi brode a ja nigdy nie mialam czegos takiego, wiec moze byc dziewczynka..hehe;]

chociaz moja kolezanka slicznie wyglada w ciazy na wrzesien ma termin i tez ma dziewczynke;) to juz nie wiem co bedzie;)

Viki: wspolczuje, kurcze gdybym palila to pewnie bym z 5 fajek wypalila pod rzad po uslyszeniu takiej wiadomosci..:no:

Kacha: zycze pwoodzenia na pewno wszystko sie ulozy:)

oki, koncze musze isc z pieskiem na spacer..a pada..;/...no i o 17 jedziemy ogladac nasze gniazdko do ktorego juz niedlugo sie wprowadzimy;) wlasciciel jescze konczy remont itp.

buziaki i pozdrawiam Was Wszystkie:)

hej Ataata wiesz co mam sprawe do Ciebie;-) Startujesz po tego tygryska z allegro? Czy po króliczka? Bo jak byś brała tygryska to ja chetnie wezme a przynajmniej spróbuje) króliczka;-) A jeżeli bierzesz oba to ja oczywiście nie bede się wtedy mieszać;-):tak: znalazłam króliczka na allegro chciałabym go kupić ale nie mam konta i tu prożba do WAS dziewczyny jak by któraś mogła to ja wyśle kase na konto a któraś z Was by mi zalicytowała o ile Ty Agatka nie bedziesz brała króliczka? ;-):-)

Super Ataata strasznie się ciesze dzieki wielkie :-):-):-) Tak to ten króliczek a jak by moja dziewczynka stała się chłopczykiem to chetnie oddam króliczka dla Twojej dziewczynki:-):-D;-) Powiec gdzie ci kaseke wysłać . A z resztą takie szczególy napisz mi na priva może;-)Aha i na ilu akcja powinna stanąć :-):tak:bo widze że chetnych na króliczka nie ma a ja się na tym nie znam i nie wiem ile się licytuje:zawstydzona/y::-)

Doticzka zaraz Ci wszystko napisze może nie na priva bo sie bedziemy dogadywać godzinami, zaraz sie na gg odezwe, tylko zadzwonie w jedno miejsce i już bedziemy sie umawiać.
Aha wiesz to że nikt nie jest chętny to jest złudne, bo wszyscy czekają na ostatnie sekundy aukcji żeby "zaatakować" -ja też tak robie:-D;-)

Wow ale sie rozpedzilyscie z pisaniem od wczoraj;-)
Kasiu nie zdazylam ci pogratulowac chlopczyka wiec GRATULUJE! jesli chodzi o ta prace to powiem Ci ,ze chyba bym sie zdecydowala na Twoim miejscu:tak: Za granica latwiej sie zyje i chyba szybciej sie nawet zawiazuje jakies nowe "znajomosci" ;-)zycz e Ci wiary w siebie i szybkiej decyzji.
Viki mam nadzieje,ze jednak zalatwia ta wize dla tego faceta bo to naprawde strasznie przykre tak sie nastawic ,ze maz juz wraca a tu Du... blada.Oby wszystko dobrze sie skonczylo.
Dziewczyny jesli moge wam doradzic to lepiej kupujcie ubranka typu pajacyki na rozmiar 62 bo 56 czasem ani razu sie nie zalozy jak dzidzia sie urodzi spora.Tak bylo u mnie Witek mial 56cm jak sie urodzil i ten wlasnie rozmiar byl na niego prawie od razu za maly bo dochodzi jeszcze pampersik a dzidzia rosnie z tygodnia na tydzien:tak:

reklama
Do góry