reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ja dziewczyny chodziłam do takiej szkoły z moim mężem przy Stasiulku i co do zajęć teoretycznych nic mi nie dały ( no ale ja skończyłam medyka na wydziale opieki nad dziećmi do 4 roku życia) ale gimnastykę bardzo sobie chwalę. Naprewdę warto poruszać się pod okiem specjalistów. W szpitalu Rydygiera (bo tam chodziłam i rodziłam) zajęcia były zdajesie że dopiero po 28 tygodniu ciąży. A co do partnerów to ataata były dziewczyny ze swoimi mamami i też było dobrze. A teraz jeszcze nie wiem czy pójdę do takiej szkoły. Ale na jakąś gimnastykę raczej się zapiszę o ile lekarz wyrazi zgodę.

reklama
Ja bym chciała już iść:-):-):-D;-);-) a tak na serio to boje się 7 miesiąca jak ognia:wściekła/y: ponieważ ja się urodziłam w 7 miesiącu :-( Jestem wcześniakiem i 2 miesiące spędziłam w inkubatorze. Nie chciałabym żeby historia się powtórzyła:-(

dziewczyny pewnie zastanawiacie się juz nad imionami dla waszych maluszków, wiem że Kacha stawia na Oliwierka, a jakie są wasze typy?

Ja jestem cały czas tylko sie zajawiłam na allegro na pajacyki....
Chyba kupie któryś:
213341159

ale chyba raczej wybiore ten bo jest uniwersalny, a czy będdzie dziewczynka to na 100% nie wiem..
213457135

albo ten
213870479

Fajowskie nie:-D:-D:-D

A co do imionek to ja mam typ Nikola, a chłopok to niemam zielonego pojęcia:blink:

Ataata superaśne te pajacyki nooo bajka:-):-):-):-) ten rózowy jak bym miała pewność że dzieczynka to bym zaras kupiła a ten tygrysek jak ekstra ostatnio widziałam takiego maluszka w M1 normalnie tak słodko wygladał że nie mogłam się napatrzeć:tak::-D:-)

A co do imion to dla chłopca miłam od początku Jasiu :-) Ale jak teraz wskazania są na dziewczynke to nie mam pojecia : myślałam na Mają , Anastazją , Dominiką i Hania ale to ostatnie nie podoba sie mojemu a ja bym chciała dać Hania albo Maja z tych 4 są w czołówce ale i tak mam wątpliwości:-);-)

reklama
Doticzka Tygrysek ten co ja bede kupować to jest w rozmiarze 62cm i jest używany, a z nowych to sa ale w mniejszym rozmiarze i troszke inne z wyglądu -własnie mi sie mniej podobają, dlatego wezme ten używany na 62cm, no o ile wygram licytacje.
Są też tygryski w rozmiarówce: 50/56cm, 68cm i 74cm (używane), a nowy jest tylko 56cm a ja wole większy troszke.
Króliczek zaś jest tylko używany 56cm

Do góry