reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Sorry ze post za postem anie nie chcialam dopisywac to tego poprzedniego bo i tak dlugi.

Bylam dzis u siostry, czuje sie troszke lepiej, glowa ja mniej boli ale wstawac jej narazie nie pozwalaja co najwyzej do wc. Wczoraj po obchodzie jak powiedzieli ze ma isc do domu to szwagier poszedl na rozmowe z lekarzem i wczoraj jeszcze miala rendgen szyi i kregoslupa cz\y nie ma ucisku na nerwy. Wiecie ze ona ma juz w zzwyrodnienia kregow (chyba dobrze napisalam). wyczytalam na forum ze to dotyczy ludzi po 50 a ona ma tylko 33 lata. Czytalam ze to moze byc np przez problemy neurologiczne czy zbyt intensywne cwiczenia. Nie znam sie ale mysle ze to moze u niej mialo wplyw to ze juz 2 lata musi dzwigac swoejgo 12 letniego juz syna a on w koncu swoje wazy. Kurde ile bym dala ze on mogl sie w koncu sam poruszac. :-:)-:)-(.

Dobra ide kapac malego bo znowu sie rozkleijam i produkuje posta na pol strony.

Grzechotka zyjesz?????????. Kurde chyba jej maz nie zameczyl :-D:-D:-D

A Wy co robicie mamusie??.

Bede potem jak maly zasnie to sobie wtedy piwko na poprawe podlego nastraju zaserwuje.

reklama
jutrzenka ciezka sprawa :((
ja siedze o od czasu do czasu zagladam a tu ciszaaaa tez mielismy kupic piwko ale ja sie niestety przeziebilam i tak sie beznadziejnie czuje...a tak bym chciala jutro gdzies pojechac...

Jutrzenka piwko pomoze:tak::-DJa dziś "winkuje";-)
Bardzo współczuje Twojej siostrze....biedna ma się z tym życiem...
A Ty trzymaj się!!!

WITM SIĘ WIECZORKIEM!!!!!
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA KUBUSIA
Ja też uważam że na każdego maluch przyjdzie czas a mój ostatnio na brzuchu nie chce leżeć ino siedzieć i w chodaku się bawić:tak::tak:buntownik mały.
No już wykąpany i zasnął bo tatuś miał dzisiaj wolne i wymęczył go nawet zjadł całą flachę:tak::tak:tatuś wolne:szok::szok::szok:
To dzisiaj dziewczynki pijemy piwko i winko:tak::-)a ja oczywiście piwko:tak::-D

grube skarpety mam i faceta non stop, nie tylko na noc :))
dota moze sie wsydzisz przyznac ze Jarocin w domu sobie robisz i pijesz tanie wino- "Czar Teściowej" heheh

reklama
hehehe dota wiesz ja nie w temacie chociaz ze 3 lata temu ktos w ramach przypomnienia punkowych czasow na impreze przyniosl wino "Komandos" niestety czulam jak bym pila jakis kwas z siarka :))
tak wlasnie staram sie ustalic kto sie po Gajutku urodzil...wiem ze Wiktorek, Daria Zosia Tadzio i Antos :) wiecie co?? jak czekalam na porod to myslalam ze normalnie ostatnia urodze i ze to nigdy nie nastapi hehhe

Ostatnia edycja:
Do góry