reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

A tak mi sie przypomiałao....miały wasze dzieci smarowane w szpitalu pępuszki gencjaną? tym czymś takim fioletowym?
jejku jak mnie to wkurzało, wszystkie ciuszki miałam fioletowe:tak:

reklama
No ja tez siedzę przy kompie na pierdołakch i pije sobie winko...mniam;-)
chłopaki poszli na spacer a ja z pieskiem w domku:cool2:
A coś konkretengo szukasz na allegro???

nie... czwartek zamówiłam bodziaki dla Julci, super jakosci. Już jedno opakowanie tej firmy zamówiłam i są rewelacja!!! Teraz idzie drugie. W opakowaniu jest 7sztuk. Piękna bawełenka, swietnie się piorą... a teraz oglądam wszystko... :-)
Dota a czemu aż 9 dni w szpitalu po porodzie leżałas?

No to dobry zakup:tak:
a z tym szpitalem to dłuuuuga historia....to tak w skrócie: w 2 dobie mały miał podejrzenie jakiejś infekcji, cos wyniki były nie tak....no i 7 dni czekalismy na nowe wyniki-masakra tyle dni czekac i się denerwować....nastraszyli mnie,że to może byc cos bardzo poważnego....ale w rezultacie ostateczne wyniki były bardzo dobre ...

Edytione....
Dobra,ide z psiakiem na specerk....tak na mnie patrzy, juz on to potrafi:tak:
pa

Ostatnia edycja:
te różowe ładniusie...a te wykończenia jakie sliczne:tak:

Teraz juz naprawde idę, obiecałam a on biedny patrzy i czeka:-D

Paula ja też mam te bodziki:tak::tak: Tylko że u nas one kosztują psie pieniądze no i nie muszę zamawiac ich tylko prosto do sklepu:-p U nas one kosztują 4 funty, czyli jakieś 16zł:szok:

reklama
Sylwia!!! Żartujesz???? :-:)-:)-( No własnie ona angielskie. Bardzo mi się podobają...
Jejku, u nas najnowsza kolekcja na allegro kosztuje nawet 50zł+12koszt przesyłki. :szok::no:

Do góry