reklama
Paula21
Grudzień '07
Ja smarowałam spirytusem, nie gencjaną... :-)
A siedzę z nudów i grzebię w allegro... :-) mała spi, a burza że aż strach...
A siedzę z nudów i grzebię w allegro... :-) mała spi, a burza że aż strach...
Paula21
Grudzień '07
nie... czwartek zamówiłam bodziaki dla Julci, super jakosci. Już jedno opakowanie tej firmy zamówiłam i są rewelacja!!! Teraz idzie drugie. W opakowaniu jest 7sztuk. Piękna bawełenka, swietnie się piorą... a teraz oglądam wszystko... :-)
Dota a czemu aż 9 dni w szpitalu po porodzie leżałas?
Dota a czemu aż 9 dni w szpitalu po porodzie leżałas?
dotaZ
Fanka BB :)
No to dobry zakup
a z tym szpitalem to dłuuuuga historia....to tak w skrócie: w 2 dobie mały miał podejrzenie jakiejś infekcji, cos wyniki były nie tak....no i 7 dni czekalismy na nowe wyniki-masakra tyle dni czekac i się denerwować....nastraszyli mnie,że to może byc cos bardzo poważnego....ale w rezultacie ostateczne wyniki były bardzo dobre ...
Edytione....
Dobra,ide z psiakiem na specerk....tak na mnie patrzy, juz on to potrafi
pa
a z tym szpitalem to dłuuuuga historia....to tak w skrócie: w 2 dobie mały miał podejrzenie jakiejś infekcji, cos wyniki były nie tak....no i 7 dni czekalismy na nowe wyniki-masakra tyle dni czekac i się denerwować....nastraszyli mnie,że to może byc cos bardzo poważnego....ale w rezultacie ostateczne wyniki były bardzo dobre ...
Edytione....
Dobra,ide z psiakiem na specerk....tak na mnie patrzy, juz on to potrafi
pa
Ostatnia edycja:
Paula21
Grudzień '07
Nasza służba zdrowia masakra jakas...
A zakup bardzo dobry, gatunkowo rewelacja (ciężko taki dobry towar w sklepie dostac) no i cena super.
jaba16 BODY 7szt róż-turkus 18 -23m Early Days (397908799) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy te kupiłam pierwsze
jaba16 Body SERCE* 18-23m Early Days 7szt (397963495) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy a teraz te :-):-):-)
A zakup bardzo dobry, gatunkowo rewelacja (ciężko taki dobry towar w sklepie dostac) no i cena super.
jaba16 BODY 7szt róż-turkus 18 -23m Early Days (397908799) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy te kupiłam pierwsze
jaba16 Body SERCE* 18-23m Early Days 7szt (397963495) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy a teraz te :-):-):-)
Paula21
Grudzień '07
Paaa.... :-( nikogo nie ma??? :---(
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Paula ja też mam te bodziki Tylko że u nas one kosztują psie pieniądze no i nie muszę zamawiac ich tylko prosto do sklepu U nas one kosztują 4 funty, czyli jakieś 16zł
reklama
Paula21
Grudzień '07
Sylwia!!! Żartujesz???? :---( No własnie ona angielskie. Bardzo mi się podobają...
Jejku, u nas najnowsza kolekcja na allegro kosztuje nawet 50zł+12koszt przesyłki.
Jejku, u nas najnowsza kolekcja na allegro kosztuje nawet 50zł+12koszt przesyłki.