reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Witam i ja w to niedziele poludnie.

My juz bylismy na bazarku po owoce dla nas i Kubusia. To bedzie jego debiut w jedzeniu swiezych owocow bo do tej pory tylko sloiczki. Ciekawe czy bedzie mu smakowalo.

Zaraz jak maly zje zupke to idziemy na obiadek. Mam wielka ochote na placka po zbojnicku. Uwielbiam po prostu a u nas w jednej knajpce super pyszngo robia a i fajne altanki drewnaine na powietrzu maja wiec sobie posiedzimy z Kubuniem. Kto nie probowala placka po zbojnicku (zwany tez cyganskim, wegierskim to zalezy gdzie sie go je) to polecam. Pyyyyyyyychotka.

Milego dnia zyczymy,

:szok::szok::szok::szok::szok::szok: od 12 nikogo nie ma????? :szok::szok::szok:

Czesc Viki!!! Jak po wyjeżdzie? Wypoczęci???

Agatko trzymam kciuki za dzisiejszy wieczór... :-):-):-)

Jutrzenka mam nadzieję że u siostry będzie już tylko lepiej. Młoda dziewczyna i tak ją życie doswiadcza... :-(

Halo!!! Jest tu ktos???

Hej, hej ja jestem:-):-):-) ale tylko na chwilkę:tak:
Czekam w wyrku na męża;-) i będziemy "Lejdis" oglądac:-)
A jutro do Ikei po zakupki:-) już się nie mogę doczekac:blink:

no ja tez bylam zdesperowana ale na szczescie u mnie nie bylo szans dostac tego oleju!! ja za to wymusilam masaz szyjki i zaraz po nim wybralismy sie na przechadzke po wzgorzach exeter :)
Witam Drogie Mamy. Stefanka-Exeter? To stosunkowo niedaleko mnie.Bylam tam wiele razy.Bardzo lubie tamtejsze centrum handlowe. Pozdrawiam z Plymouth

reklama
witajcie po wekendzie
u nas zakupki sobotnie udane T kupił gajerek ,koszule i krawat gratis a ja nic :baffled:małej zabawki skarpetka majtoszki i rajstopki no ja sobie portfel kupiłam
ale naskrobałyscie postów w sobote no no dumna jestem z was
wspominsałyscie o poczatkach naszego macirzynstwa tez to czesto wspominam a PAULA co do tych bodziaków to superanckie naprawde i chyba sie skusze na nie
Atata daj znac jak tam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Grzechotka odezwij sie
sto lat dla PABLA i KUBULACZKA na 7 mc :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

Ostatnia edycja:
Do góry