reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

o jak ja rozumiem dotliczkę i ataatę bo też jestem przecież z Krakowa. A do tego mam dziś imieniny i jestem bardzo pokucona z mężem i mam w domu syf a za dwie godziny przychodzą do mnie rodzice na ciasto i herbatę. A synek mnie wcale nie chce słuchać. Okropniasty dzień.

reklama
o jak ja rozumiem dotliczkę i ataatę bo też jestem przecież z Krakowa. A do tego mam dziś imieniny i jestem bardzo pokucona z mężem i mam w domu syf a za dwie godziny przychodzą do mnie rodzice na ciasto i herbatę. A synek mnie wcale nie chce słuchać. Okropniasty dzień.

Weroniczka to wszystkiego najlepszego :-)

Weroniczka musze ja jutro kupić bo to naj mniej odpowiednia pora na lenia jak dla mnie musze sie wziąść do nauki a nie się obijać i mam nadzieje że ta herbatka postawi mnie na nogi;-) A ona nie jest na odchudzanie i nie szkodzi dzidzi? Bo kojarzy mi się z odchudzaniem;-):-)

dotliczka na odchudzanie jest czerwona herbata a zielona z pierwszego parzenia ma działanie pobudzjące a z drugiego i trzeciego działanie uspakające. I naprawdę jest dla nas i dzidzusiów bardzo bezpieczna:tak:

ewa jutro koncze 17 tydzien, ale to moje drugie dziecko, dlatego czuję juz jak maluszek szaleje.
w pierwszej ciązy pierwsze delikatne ruchy poczułam w około 18-19 tygodniu.
;-)

reklama
A wiecie co od jakiegoś czasu meczy mnie jedna sprawa a mianowicie SZKOŁA RODZENIA co wy na to ? Wybieracie się ? Jeżeli tak to kiedy i gdzie?:tak:

Do góry