reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

belka ja też nic nie czuję :(
ale jeszcze dadzą nam pewnie brzdące do wiwatu swoimi harcami :)

(p.s. o ruchach powieliłam pytanie na wątku gdzie wstawiamy fotki, nie wiedząc, że już jest :) przepraszam za zamieszanie ;) )

reklama
Ewa jak sobie zrobiłaś suwaczek to weż sobie skopiuj kod BBCode i wlkej go w okienko podpisu:
Lewy górny róg ekranu USTAWIENIA wchodzisz i po lewej stronie EDYTUJ PODPIS klikasz i tam masz okienko "Twój Podpis" -tam wklej ten BBCode i kliknij "Zapisz Podpis"
No i to tyle, aha nie przejmuj sie bo ten suwaczek wskoczy do Twoich postów dopiero po jakimś czasie, także napewno przez jakiś czas nie bedzie go widać.
(jak juz bedziesz mieć ten suwaczek to wrzuce Cie na Liste Grudniowych Mamuś)

Ewciu jesli chodzi o bole brzuszka to nospe mozna brac i jak pisze Kasia przy bolach, w ciazy, jest nawet wskazana.Ja w poprzedniej ciazy bralam 3razy dziennie gdzies od 6m-ca do konca ciazy.Nospa jest lekiem ,ktory poprawia ukrwienie macicy i lagodzi skurcze wiec nie boj sie i lykaj jak boli:tak:;-)

:-) dziękuję za wieści. trochę jestem spokojniejsza. rozmawiałam o tym też z lekarzem, mówi tak samo. ale nie było nic na ulotce co dotyczy się ciąży, więc wolałam się podpytać. teraz będzie łatwiej zasnąć :)

miłego dnia Mamusie!

Ewa jak sobie zrobiłaś suwaczek to weż sobie skopiuj kod BBCode i wlkej go w okienko podpisu:
Lewy górny róg ekranu USTAWIENIA wchodzisz i po lewej stronie EDYTUJ PODPIS klikasz i tam masz okienko "Twój Podpis" -tam wklej ten BBCode i kliknij "Zapisz Podpis"
No i to tyle, aha nie przejmuj sie bo ten suwaczek wskoczy do Twoich postów dopiero po jakimś czasie, także napewno przez jakiś czas nie bedzie go widać.
(jak juz bedziesz mieć ten suwaczek to wrzuce Cie na Liste Grudniowych Mamuś)

Ataata zrobiłam wszystko zgodnie z Twymi wskazówkami, za które BARDZO dziękuję :tak:

Zobaczymy efekty.

Dziewczyny macie jakieś sposoby na pozbycie się lenia;-) Bo ja mam egzaminy w sobote aż 3 a dzisiaj nawet nie tknełam książki normalnie patrzeć na to nie moge:zawstydzona/y: no i co robić? Wczoraj uczyłam się cały dzień , ale tylko z jednego przedmiotu a jeszcze 2 zostały nie tkniete prawie:wściekła/y:i kurde bedzie kiepsko jak się za to nie wezme:-pWygącie mnie z tego BB:cool:

Ewciu, a z jakiej dzielnicy jesteś??
Ja mieszkam na Ochocie, ale chwilowo z racji oszczędności wyniosłam się do rodziców pod Wołomin ;-)

Doticzka, ja Cię wyganiać nie będę ;-)
Odpocznij sobie dzisiaj, przecież nie można tak non stop nad książkami siedzieć ;)
Łatwiej Ci wszystko do głowy wejdzie jak troszkę odetchniesz :-)

reklama
Ewciu, a z jakiej dzielnicy jesteś??
Ja mieszkam na Ochocie, ale chwilowo z racji oszczędności wyniosłam się do rodziców pod Wołomin ;-)

Oj teraz w Józefosławiu (po drugiej stronie lasu Kabackiego; między Warszawą, a Piasecznem), poza docelowym miejscem zamieszkania (jaki będą Bielany - do grudnia wykańczamy większe mieszkanie i mamy nadziej zdążyć się przenieść przed narodzinami dzieciątka). Mimo, że tu bezpieczniej bo osiedle zamknięte i fajny plac zabaw, wolę bliżej centrum. Chociażby ze względu na babcie, która będzie miała do nas 10 min drogi :)

Do góry