reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Cześć dziewczynki.
Ale sie za wami stęskniłam, to wam mówie:tak:
Nadrobiłam zaległości ale niewiele pamietam...:zawstydzona/y:
Może najpierw tak:

Witam nową grudnióweczke Ewa_79 helloł

Kasiu strasznie sie ciesze, że szanse na zdrowe dzieciatko tak bardzo urosły. Wierzę że będzie na 100% zdrowiuteńki i tego Ci życzę.

Ok.
A teraz o sobie....
Mam neta, ale... no właśnie mam go, bo jestem w Krakowie...:-( Już na stałe... :-(
Chyba sie domyslacie co sie mogło stać...:-(
To tutaj tyle a reszta na zamkniętym...

Papa

reklama
Aneczko, chłopczyk na 80%, przy poprzedniej wizycie dał sobie zajrzeć między nóżki ;-) Podobno coś tam dynda ;-)

Ataata witaj Słońce, lecę zaraz na zamknięty...

Kochane, ja wiem, że to forum dla rodziców, ale błagam Was spójrzcie na to:
Oskar - tak dlugo czeka na milosc...
Może, któraś z Was zna kogoś kto pokochałby tego psiaka?? On już tyle w życiu przeszedł... Siedzę i ryczę z bezsilności, z ludzkiej głupoty...Może znacie kogoś kto dałby mu szansę...

Czesc Dziewczyny :)
Czuje sie dzis o wiele lepiej :) W piatek bylam u lekarza i tak naprawde to niczego sie nie dowiedzialam. Dostalam tylko skierowanie na badania krwi. Sprawdza czy nie mam anemii bo to moze byc powod moich omdlen. W weekend sobie odpoczelam ale musze przyznac ze i tak caly czas boje sie zeslabnac,to nie jest najprzyjemniejsze uczucie :zawstydzona/y:

Powiedzcie Dziewczyny czy Wy juz czujecie ruchy Maluszkow? Ja czekam ,czekam i nie moge sie doczekac... Myslalam ze wczoraj Dzidzia sie odezwie bo byly mojego meza urodziny i pomyslalam sobie ze fajnie by bylo....a tu nic. Wredna ta Nasza mala Istotka :-p

Witam Wszystkie przyszłe mamusie. Ja dziś czuję się bardzo dobrze. Na wsi wypoczęłam i teraz muszę posprzątać troszkę w domu.
belka ja już czuję delikatne ruchy maleństwa ale to pewnie dlatego że to mój drugi dzidziuś. A ty się nie martw bo jeszcze masz na to czas. W końcu i na ciebie przyjdzie pora i poczujesz maleństwo:-)
kacha_wawa żeczywiście los tego pieska jest okropnie smutny. Szkoda że nie mogę mu w zaden sposób pomóc:no:

Cześć wszystkim.

belka ja tez właśnie nie czuje żadnych ruchów dzieciaczka:-( pewnie to jeszcze jak dla mnie za wcześnie no ale szkodaaa, bo ja bym już chciała....

A wogóle to na szczęście za tydzień mam wizyte u gina a dzień wcześniej USG.

Strasznie sie martwie, nawet moja mama mówi, że to już jest troszke nie halo, bo moja waga jak stała tak stoi... Jak ważyłam przed ciążą 49kg tak dziś waże 49kg. A już od dawna nie wymiotuje więc waga jak najbardziej powinna iść w górę, bo jak by nie było, to niebawem będzie 5 miesiąć...
Cholernie mnie to martwi, mam nadzieje, że lakarka powie że wszystko oki.

Kolejna sprawa to te włoski na pępku o których wspominałam....
:szok: te france mi tak zciemniały i urosły że masakra:szok: Normalnie tworzą czarną linie!!! Jestem zła bo to tragicznie wygląda, też spytam lekarki czy to jest ok, bo mnie sie wydaje że moge mieć niedobór jakiegoś chormonu i dlatego tak ciemnieją...

Cześć dziewczyny ja jak zwykle tylko wpadłam się przywitać i zameldować że u mnie wszystko ok . Niestety mam w sobote 3 egz i tylko nimi żyje na razie dlatego tak mało udzielam się na forum:zawstydzona/y: Oprócz tego wpadłam w jakąś depresjie (co też nie sprzyja pisaniu na BB) co wieczór rycze za swoim Miśkiem który zasuwa gdzieś po za granicami naszego kraju:-(Dopiero nie ma go 8 dni a ja już wariuje na maxa a co dopiero jeszcze do 30 sierpnia chyba zbzikuje:wściekła/y: no nic lece całusy dla Was i Waszych skarbów;-)

Ataata ja też chyba nie czuje ruchów , tzn czasem wydaje mi się że coś czuje ale to chyba zwykłe burczenie w brzuchu ;-)Sama nie wiem w każdym razie mysle że to nie to :zawstydzona/y:

Stefanka pytalas mnie o moje wizyty z polozna ostatnia mialam tydzien temu. Teraz czekam na USG 1/08 a potem mam znowu umowic sie z polozna w 22 tygodniu.

reklama
Do góry