reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

paula super by bylo :) ja tez postaram sie polazic po sklepach bo teraz bede miala wiecej wolnego czasu :)

reklama
Dobre z tym Licheniem...ja pochodzę z tamtych okolic, no tak mniej więcej i dla mnie to PRZESADA....nie będę rozwijała swojej myśli,bo tylko zepsuje sobie humor....
Ale Jutrzenka fajnie,że mieliście wycieczkę i zdjęcia tez fajne:tak:

Diankus Łańcut powiadzasz...mam tam sporą rodzinke, dużo słyszałam o tym miejscu ale jeszcze tam nie byłam:tak:
Dzielna Julcia, wkońcu kobietka to lubi duże sklepy;-)

A my jutro jedziemy na wakacje do rodzinki i pozwiedzać....ale mam lenia i pakowanie zostawiam na jutro...hehehhe:-D
Kasia :-D

Dotka wyjazd sie udal choc nie dokonca miala to byc wycieczka, pojechalismy tam w innym celu, przede wszystkim ze wzgledu na syna mojej siostry.
A gdzie sie wybieracie, na dlugo??

Jutrzenka ważne że pogoda dopisała. No i niech jej cel się dopełni ;-):-)

Dotka pakuj walizy, pakuj... Ja to jestem taka ze już tydzień wcześniej bym miała wszystko naszykowane do spakowania. :-D

A my to taki pełen spontan...jedziemy na Kaszuby, troche Wielkopolska, no i chcielibysmy odwiedzic nasze miasto studenckie Koszalin.....Także w wiekszości to bedziemy po rodzince jeździc...A ile? na kilka dni do tygodnia ....jeszcze nie wiemy...taki wyjazd bez większych planów.

:-)

dota to jak taki spontan to moze wpadniecie do mnie ?? wprawdzie chwilowo pada ale towarzystwo zapewniam :)

reklama
Viki ja bym chciała ale moje maleństwo nie lubi kawy:sorry::sorry:

Witam po weekendowej nieobecności. Byliśmy przez cały weekend na Śląsku u kuzynostwa. Było superowo:tak::tak::tak::tak: Tylko się nie wyspałam:sorry::sorry: Ale co tam:tak::tak:

Do góry