reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
witamy!:-)
No Ewedja fajnie, że się odezwałaś:tak::tak::-)

A wiecie dzis jak wracalismy z plazy to chyba widziałam Sylwie naszą z Marcelem....no chyba...tylko my jechalismy już samochodem do domku a oni szli dopiero na plaże...ale zapytam ja jak się tu pojawi;-)

A ja sobie popływałam w morzu ale super było....az nie chciało mi sie wychodzic z wody....i spieklismy sie dosc mocno, juz widze jaj bedziemy wieczorem stekac:-D

ide sie troszke połozyć....papatki laski:tak:
buźka!

DZIEŃ DOBRY !!!
U nas pogoda fajna jest słoneczko a nie ma upału:tak::tak:
Mały mi coś marudzi ale nocka ok tylko problem z zasypianiem:wściekła/y::wściekła/y:
Laski a mam pytanie NUROFEN ( nie wiem czy tak się to piszę) w płynie mam bo mi lekarka przepisała na ząbki i jak mu dam teraz troszkę przed zaśnięciem to usypia zaraz ale chodzi mi oto czy tak można i czy nie przesadzam z tym żeby go może nie uzależnić nie wiem co robić??????
EWELINA witaj i ucałuj ZAKIEGO:tak::tak:
miłego popołudnia życzę!!!!

czesc dziewczyny ; )

ostatnio mało czasu a na internet wrecz go brak :wściekła/y: maz w domu od czwartku wzial wolne bo miałam miec zabieg i po nim lezec ale przełozyli mi to na 21.07 :no: lekarz powiedział ze jezeli chce miec dzieci jeszcze (przypominam ze mam dopiero 20 lat) to musze sie poddac temu zabiegowi :wściekła/y: ile nocy przeryczalam zadnego wsparcia w tym moim mezu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:miał pomagac a sam lezał bo plecy bola, potem przez cala sobote drzwi od auta psuł i naprawiał boze:confused: mała dawała czadu i w nocy i w dzien :sorry: ale jak mozna miec pretensje do aniolka jak brzuszek boli i wzdecia choc nic nowego nie dwałam przez cały tydz jesc :shocked2:dzis na szczescie spala w nocy, raz wstała tylko jesc i dospała do 7 :cool2: co sie jej bardzo rzadko zdaza :blink::cool2: na szczescie wrocila moja przyjaciołka jedna jedyna najukochansza itp i mam sie do kogo wyzalic i poplakac :-p bo jakos tak dziwnie mi tu pisac wszytko mam wrazenie ze i tak tego nikt nie czyta :zawstydzona/y: an jesli juz to wynika z tego ze chyba mam depresje :-(

milej niedzieli pozdrawiam :happy2:

DIANKUS czytamy i możesz się żalić a no coż tacy są nasi mężowie czasami nie można na nich liczyć i mój to takich należy:wściekła/y::wściekła/y:a jaki zabieg jak można spytać???

Diankus śmiało pisz co Cię dręczy :tak:
Ewedja buziole dla Zakiego i szybko ten net instalujcie ;-)
U nas taka lipna pogoda, że nic się nie chce robić. Od rana leje i nic się nie zapowiada, że miałoby być lepiej:-(

reklama
Witam

Ewedja witam kochana i czekamy na Ciebie jak bedziesz mogla nas czesciej odwiedzac

Diankus czytamy czytamy. Jak tylko masz potrzebe sie wygadac to pisz smialo. Trzymam kciuki za pomyslny przebieg zabiegu.

My wczoraj bylismy w Licheniu. Kurde bylam juz 3 razy i zawsze robi na mnie ogromne wrazenie. Cudnie tam jest po prostu. Potem wkleje pare fotek w galerii.

A wogole to z duma moge napisac ze dolaczylismy do grona ZABKOWICZOW:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D. Dzis jak karmilam malego zupka puknelam w dziasla i zastukalo :-D:-D. I widac juz malenka perelke. Lewa dolna jedyneczka. HUUURRRAAAA. Pierwsze koty za ploty :tak::tak:. I w sumie nie zalwazylam jakis znaczaczacych zmian w zachowaniu malego wiec chyba az tak bardzo mu to nie dokuczalo. Ale kupilam dzis zel na wszelki wypadek bo moze zaraz prawa wyjdzie.

Milego wieczorka i buziaczki.

Do góry