reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Diana tak to jest... Czasem brak słów. No i pisz my wszystko czytamy. Wiem jak się czujesz bo u nas też różnie bywa. Maż zapalony wędkarz i gra w piłkę nożną, więc każda wolna chwila na rybach... :zawstydzona/y: Chociaż nie powiem bo ostatnio jest lepiej... :-) I więcej czasu jest z nami.

Jutrzenka gratuluję Kubusiowego ząbka!!! :-):tak:

Kasia :-D:-D:-D

Dota może jeszcze spotkasz Sylwię... Fajnie tak się zobaczyć i pogadać w realu.;-)

Stefanka lecę na zamknięty...

A my byliśmy dziś z małą pierwszy raz w hipermarkecie w Auchan. Zachwycona! Grzecznie siedziała, rozglądała się. Moja córeczka Kochana... :-)

reklama
Postanowilam tu wkleic kilka fotek bo galeria jest przeciez dla maluszkow wiec nie bede zasmiecac. A nie moge sie oprzec zeby nie wkleiic:-):-)

Sanktuarium

Oltarz głowny sanktuarium

Organy

Golgota

Widok na kopule sanktuarium z wiezy widokowej

heheh wlasnie nie wiem o co tu chodzi bo niby to dla Jezusa czy Marii a kazdy kto jest w jakims stopniu katolikiem to raczej wie ze jak Jezus by ponownie mial sie urodzic na ziemi to pewnie by sie urodzil w jakims przytulku albo pod mostem a nie w palacu.

dzieki dziewczyny :-) fajnie jest sie wygadać...

joanna30055 nadzerka plus zrosty i jakies zabliznienia bo mam drobna budowę a Nela miała prawie 4 kg a ja rodziłam naturalnie i cos tam w srodku popekało a szwy miałam ale tylko na zewnatrz :no::no: lekarz powiedział ze przyszłam w ostatniej chwili bo groził mi krwotok :szok: potem badania chyba z 20 cytologia itd :dry::dry: bolał mnie brzuch miałam plamienia ale nie przypuszczałam ze to takie grozne :no:

jutrzenka gratuluje ząbkow Kubusiowych ;-):-D

dzis udało nam sie bez zadnej klótni ( !!!!! ) pojechać do łańcuta do parku i Nela która nienawidzi siedziec w foteliku i jezdzic autem grzecznie sie bawiła w drodze do parku jak i spowrotem :cool2: tylko w parku marudziła bo ją za ciepło ubrałam i było jej gorąco... ogólnie rzecz biorąc to park super, zamku nie zwiedzalismy, lodów tez nie zjedliśmy bo kolejka po nie miała pół kilometra ;-) ale spacer był super :-):-):-) a teraz Nelunia śpi grzecznie wyszalala sie w wanience :-) a ja ide na tv- na polsacie są kabarety :happy2:

do jutra i dzieki za wsparcie ;-)

Diana to dobrze że wyrwaliście się z Niunią na wycieczkę! Fajowo...:-):-):-)
No ale współczuję kłopotów ze zdrowiem. Wszystko będzie dobrze. Zabieg na pewno zakończy Twoje problemy i już... :tak:;-)
Stefcia :tak::tak::tak:

reklama
Stefanka tylko chyba strasznie wąska ta opaska co? Napisałam rano, że poszukam w tym tygodniu i jak znajdę ten komplecik co ma Jula to Gajunia będzie miała tą opaskę :-):tak:;-)

Jutrzenka :-D:-D:-D Ale to wszystko takie przesadne troszkę i na pewno wszystko z aluminium nie jest :tak::tak::tak:

Do góry