reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dzień dobry :tak:

troszke jestem zmulona, spałyśmy dzis w nocy jakies 3 moze 4 godz :dry: wiec kawka sie leje ;-) viki31 ja juz druga piję ale z dwóch łyzeczek i duuuuuuuzo mleka :-)

Paula21 Mam nadzieje ze bedzie ok, staram sie myslec pozytywniem ale jestem taki panikarz ze szok :wściekła/y:dzieki za wsparcie ;-)

dotaZ wybierz sie jak tylko bedziesz miala okazje do tego parku :-) ja mieszkam 15km od łańcuta a byłam pierwszy raz :zawstydzona/y: naprawde warto jechać :-)

zamawiam wózek- spacerówke ale sie ciesze ze sie tego wielkiego pozbede hihi :-D:-D kólka odlatują, jest ogromny ciezki i zle sie nim skreca i jest okropny zielony i poplamiony :eek: a tak córcia dostanie szaro-rozowy malutki zgrabniutki jeaa :-D:-D

reklama
witam sie i ja
jak ja sie wyspałam uuuuuuuuu a moje słonko jeszcze spi od wczoraj :szok::szok::szok:
u nas wekend superancki pogoda tez super a dzis leje deszcz:-:)-:)-:)-:)-:)-(
chyba pójde se kawke zrobic bo głowa ma peka za długo spałam:sorry2::sorry2::sorry2:
STEFANKA :confused::confused::confused: I JAK??????

hallllllllo jest tu ktos????????
ja pije se kawke
słoneczko moje juz wstało i bawi sie teraz w łózeczku
a zapomniałam wam powiedziec ze w sobote bylismy u znajomych i oni maja synka 10 dni starszego od Oliwki i wiecie co on juz raczkuje i tak myka po całym mieszkaniu ze szok i jak ładnie juz sam wstaje na nogi podpiera sie np o segment i hop na nogi ja tez tak juz chce mówie wam co za radocha wkleje fotki na galerie
a wczoraj jak ja juz wykapałam i miałam zamiar juz ja zabierac to ona wiecie co zrobiła ???.............zesrała sie do wody :-D:-D:-D:-D:szok::szok::szok::szok::szok: wszystko pływało i dawaj od nowa ja myc a taka niespodzianke nam zrobiła a smiechu przy tym mielismy ze szok

Viki ja się napiję z Tobą kawki!!! :-) Bo dziś Twoje małe święto!:-):-):-)

Wszystkiego najlepszego z okazji imienin. Życzę Ci dużo
uśmiechu, pociechy z cudownych chłopców i żeby rozstania
aż tak bardzo nie dokuczały... :-):-):-):-):-)

Co prawda według mojego kalendarza to jutro ale Ty napisałaś że dziś.
Więc życzonka składam!!!

U nas wszystko ok. Mała właśnie śpi. Chciałam nadrobić zaległości a tu malizna...
Ela ja mam właśnie coś podobnego tylko z truskaweczką na bluzeczce :-):-D

WITAM WSZYSTKICH!!!!!
Pogoda u nas pochmurno a szkoda bo mieliśmy jechać na basen odkryty:wściekła/y::tak:nocka ok.z 1pobudką bo kupka była na horyzącie:tak::-)
VIKI PAULA każdy się może pomylić:-D:-D
ELCIA ale mieliście ubaw a to OLIWKA niespodziankę zrobiła:-D:-D
DIANA będzie dobrze bo my kobiety jesteśmy mocne i wszystko przeżyjemy:tak::tak:
WERONICZKA ja mam męża z Śląska i jak z tamtąt przyjeżdzam to cały dzień w wannie siędzę żeby to zanieczyszczenie z siebie zmyć:-D:-D:-D:-p:-phehehe ale fajnie że wypoczełaś:tak::tak:
MIŁEGO POPOŁUDNIA ŻYCZĘ!!!!!

joanna30055 dzięki :-) dam radę :-)

elcia12 moja też tak zrobiła z ta kupką ale przy swojej pierwszej historycznej kąpieli :-D:-D i musialam to uwiecznic na zdj :-):-) jaką miał facet minę ten co zdj wywoływał ;-);-)

moje dziecko dziś śpi po 20 min :confused: pogoda beznadziejna, miałam nadzieję że odeśpi noc a tu nici z tego : /

a to mój dzisiejszy zakup :-)

Paula własnie widziałam w galeri a takiego samego niema zobaczymy czy stefanka bedzie zadowolona:-p:-p
Diankus to dopiero zakup sliczny wózio malutka bedzie zadowolona:tak::tak:
ale tu puchy dzisiaj a ja sie nudze poszperałam na necie i nuda
naczynia czekaja ale jakos weny nie mam:confused::eek:moze ma któras ochote to zapraszam:-):-):-)

reklama
Elcia u mnie weny do tego stopnia brak, że nawet na obiad kupiłam mrożone pierogi:sorry::sorry::sorry::sorry: Chyba ciśnienie jest do kitu:eek::eek::eek::eek: A do tego Tadeuszek jakiś marudny. Chyba zbliżają się kolejne zębolki:confused::confused::confused:

Do góry