reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

o witajcie :) to widze ze nic nowego nie wniose do tego spiacego towarzystwa !! sama dzis chodze zmulona i nic mi nie pomaga!!
ale weroniczka ja bym takie pierozki mrozone nawet zjadla :) niestety zamkneli nam jeden polski sklep a tam mieli mrozonki...ciezkie jest zycie na emigracji...w zwiazku z tym u mnie na obiad pulpety ze sloika pudliszki heheh i ryz a co!! nic mi sie nie chce a to szczyt lenistwa!!

reklama
:)

698129.jpg

viki idz do Gozdzikowej :) a tak na serio to chyba wina cisnienia bo J boli glowa a nigdy go nie boli!
viki dziekuje za piękny komentarz na NK :)

Ostatnia edycja:
U nas też coś chyba z ciśnieniem do bani. Ja chodzę zamulona, Tomek zamulony, tylko Młody dokazuje. Na szczęście bawi się sam i tylko do zabawek nawija :-) Chociaz nie ukrywam, że chciałabym, żeby chociaż na chwilkę poszedł spać to i ja bym sobie kimnęła;-)

A moj maly meteopata zasnal i 18 jak sie tylko burza rozszalala i ulewa byla.

I chyba bedzie drugi zabek bo strasznie pcha raczki do buzi i pojekuje przy tym. Kupilam Dentinox Gel i mu posparowalam, moze pomoze.

U mnie dzis ogorkowa na obiad a na kolacje hamburgery domowej roboty z grilla. Wlasnie sie grill rozpala. Polecam.

reklama
U nas znowu ostatni tydzień był taki do bani i dzisiejszy ranek i przedpołudnie też, teraz dopiero się rozpogadza. Może ta nasza wyspiarska pogoda się w stronę Polski przesuwa, a dla nas w końcu zaświeci słoneczko na dłużej niż kilka minut ;-)
Kurcze dajcie mi te zęby, bo normalnie nie wyrobię... Młody albo się drze, albo marudzi, albo gada cały czas. Zero ciszy, a mi zaraz łeb rozsadzi.

Do góry