reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

stafanka - dokładnie:tak:

a ja wlasnie mysle nad fotelikiem, przed wyjazdem na wczasy - czyli za miesiąc musze kupic i zastanawiam sie nad maxi cosi tobi.
stefanka szukam na tej stronie co mi dalas info czy oni wysylają do polandu..i nie moge znalezc...nie ukrywam ze koszt tego fotela jest tanszy bo u nas kosztuje 840 pln:szok: i byloby fajnie...
no i nie wiem co to jest ta cena rrp:sorry2:

reklama
dobry wieczór ja juz po zakupach no i nic nie kupilismy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
tez troche czasu mało przymierzyłam 3 kiecki i lipa nie wiem czy długa czy krótka
e tam pójde chyba nago :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ela wzbudzisz sensację kreacją bez kreacji... :-D:-D:-D
No ale daj pannie młodej być w tym dniu w centrum zainteresowania...

Agatko musisz przemyśleć czy warto to kupić...:tak: Ja sama nie wiem... :dry:

Stefanka poszukam tej opaseczki bo kiedyś widziałam ten komplet u mnie w Górze i coś się pomyśli jak go znajdę ;-);-);-)

A ja z D byłam wczoraj w kinie na "Ścigani" Super film. Efekciarski bardzo. Polecam.
Julcia była bardzo grzeczna pod opieką babci więc byłam spokojna.:-)
Czasem potrzebny jest taki wypad.:tak:

Witajcie Kochane :-)
Znowu dał mi Oliś pospać w nocy, co prawda stoczyliśmy małą walkę ok. 2 bo znowu zaczął marudzić, ale na szczęście szybko usnął z powrotem.
Miłego dzionka dla Was :-)

Kasia twarda jesteś. Wojujesz z synem o 2 w nocy :-D:-D:-D i wygrywasz... ja bym była nieprzytomna... :-D:-D:-D

Idę się jeszcze pobyczyć z małą. Stary o 4 pojechał na ryby więc można się poobijać...:-D:-D:-D

kochane grudnioweczki

bardzo mi was brakuje, a ty dostepu do internetu BRAK i mozliwosci wyjscia do kafejki tez nie za wiele bo maz pracuje a moje dziecie nie da mi posiedziec w internecie bo bedzie sie darlo MAMAMAM
i co i nie mam jak z wami popisac a strasznie za wami tesknie

przeczytalam tyle o ile po lebkach bo nie mam za wiele czasu i musze wam powiedziec ze jeszcze moge chodzic bo widze ze zescie sie pytaly :-D:-D:-D

Zaki bardzo dziekuje za zyczonka ale coraz bardziej wydaje mi sie ze musze go wyslac do Prezesa Olisia na wychowanie bo czasami to juz ledwo zyje a on ma nieskonczone sily

tatus tez czasami wymieka a synus caly czas moze sie bawic :eek::eek::eek:

dzis w nocy o 4 chodzil sobie w chodziku bo mu sie juz spac nie chcialo a mama oczy na zapalki miala

ZYCZONKA DLA WSZYSTKICH 7 MIESIECZNIAKOW TYCH CO JUZ MIALY URODZINKI I TYCH CO JESZCZE NIE bo nie wiem kiedy znowu na internet sie wybiore

strasznie mi was brakuje dziewszynki i codziennie o was mysle no ale mam nadzieje ze moze w koncu uda nam sie zalozyc tego neta w domu i bede z wami caly czas

Kasiu bardzo sie ciesze ze Olis juz w domku i mam nadzieje ze wszystkie twoje obawy poszly w las i twoj synus teraz ci pokaze jaki to z niego hoirak jest

pozdrawiam was wszystkich serdecznie mamusie i dzieciaczki no dobrze tatusiow tez
kochane jestescie jak zawsze pamietajcie o tym
:cool::cool::cool:

u nas niesamowite upaly, wychodzimy na dwor tylko wieczorami i temperatura zawsze jest ponad 35 stopni wieczorem wiec w dzien to nawet nie chce myslec

caluski dla wszystkich:-):-):-)

reklama
Witam sie i ja :) Dzis Zosia wstala po 8 i jak narazie siedzi i sie bawi :)
U nas pada i jest zimno, szkoda bo mielismy jechac do parku :wściekła/y: a tak to w domu.

Do góry