reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kacha mysle ze on poprostu tak reaguje na zmiane otoczenia :) ale nie martw sie bo jutro juz bedzie lepiej!! z zebami ci nie poradze bo Gajutek nie posiada...
a ja juz ogladam psy :) no bo jak kupimy dom to moze uda mi sie wymusic psa...ja tak kocham bullki...i marzy mi sie miniatura...

Ostatnia edycja:
reklama
No właśnie Oliś też jeszcze takowych na wierzchu nie posiada,ale są coraz bliżej. A ja głupia myślałam, że teraz po szpitalu odpocznę... Jak narazie śpi, ale boję się położyć, bo zaraz pewnie pobudka będzie, więc po co się kłaść:sorry2:
W szpitalu na dodatek trochę Go wszyscy rozpieszczali, co troszkę zapłakał to od razu na rączki, no i mam teraz. Musimy się znowu z Młodym dotrzeć.

Czesc kobitki! Wdepnelam na chwilke, bo ostatnio i weny i czasu brakowalo...
Jeszcze do poniedzialku mam goscia (a raczej gosciowke;-)), a Kaya 2 dni koncerty metalowe dawala przed spaniem, ale to chyba dlatego, ze juz zebiska sie pojawiaja (jedna dolna jedyneczka juz jest i sie druga przebija:-))
Ale rady na zabkowanie chyba nie ma...Chociaz czasem schlodzony gryzak , albo zel pomagal, tylko ze na krotko.
I musze mloda pochwalic, ze odkad na kolacje ok 7 jest gesta kaszka, to mi potem spi do 6 rano (a klade ja ok 8).

Aha, mam nadzieje, ze mi dotychczasowi solenizanci i solenizantki wybacza, jesli wycmokamy wszystkich troche po czasie:tak:;-) W kazdym razie STO LAT!!!!
No i super, ze Prezesik znow do nas zawital w dobrym zdrowku (choc w nienajlepszej kondycji zebowej, ale to z pewnoscia wkrotce minie:)
Weroniczka, swietnie ze malenstwo pieknie rosnie i oby bylo zdrowe (no i moze z malym wskazaniem na dziewuszke;-)) I oszczedzaj sie kochana!!!

No i mam nadzieje, ze niedlugo bede miala wiecej czasu na bibi, bo od 14 moja druga polowa na urlopik idzie!!!!(juppiiiii!!!!) A wtedy moze te zaleglosci uda mi sie calkowicie ponadrabiac:)
Milego dnia zycze dziewczynki!!!!!

Miłego dnia Pryzybelka, ale pewnie jakoś niedługo to Ty się kładziesz, więc miłej nocy ;-)
Wogóle wszystkim udanego dnia:-)
Ja jestem od 1,5 godziny na nogach, Olisiowe ząbki nie mają litości ;-)

Kacha z tym spaniem Olisika to myślę, że nie tylko ząbki ale też to co pisałaś kontrola czy jesteś przy nim. Ja tak miałam ze Stasiem. Po tygodniowym jego pobycie w szpitalu kiedy na noc musiałam wracać do domu, on po powrocie przez pierwszy tydzień budził się co chwilkę i sprawdzał czy jestem. Ale na pocieszenie po jakimś tygodniu już mu przeszło:tak::tak:i znów przesypiał całe noce:tak::tak::tak::tak:

DZIEŃ DOBRY!!!
KASIU możliwe że OLIŚ ma jakiś uraz po szpitalu ale zobaczysz już za chwilę będzie przesypiał całą noc i ty też odpoczniesz:tak::tak:a u mnie na ząbki działał żel ale najbardziej zgryzak z lodówki do zimny:tak::tak:
MAGDA mój też że BB działa jak narkotyk bo każdą wolną chwilkę tu spędzam:tak::tak::-)
Nocka super i znowu upał już jest gorąco a co będzie póżniej a tu tyle czeka do zrobienia:wściekła/y::tak:
MIŁEGO DNIA!!!

Hej!!!
Idę zaraz zrobić pranie do mamy, bo u mnie pralka się rozkraczyła... :-( wku...na jestem jak nie wiem co!!! :no::wściekła/y:
No trudno! Czekamy na majstra.
U nas nocka ok. Dwa posiłki. I już po porannej drzemce. :-)
Zbieram ciuchy i idę!

Kasiunia! Oliś może się stęsknił i chce Cię mieć przy sobie! :tak:;-)
Stefa! Tęskniłam za Tobą oczywiście! Napisałam to wcześniej. :-)
Weronika! Cieszę się że wszystko ok z dzidziunią! :-)
Belka zaglądaj do nas częściej :tak:

sto lat sto lat niech zyje zyje nam siedmio-miesieczny Prezesik!!!!!!!
Olisku na twoje 7 mc duzo siły zdrowia szczescia i co tylko ci tam potrzebne zyczy bb ciocia i Oliwka
sciskamy z całej siły i jeszcze mocniec całujemy:tak::tak::tak::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
DZIEN DOBRY LACHONKI W CZWARTEK!!!!!!!!
U NA SPOKO nocka ok małej ida górne jedynki a raczej pierwsza wyjdziw lewa i dlatego znów popłakuje a miało juz nie bolec:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
DOTA brak ci słów i sił na mnie hihi:-p:-p:-p:-p:-p
PRYZYBELA BELLKA witajcie po długiej przerwie
JUTRZENKA ja wczoraj tez prasowanie odbebniłam uffff i z głowy ale juz nastepne bedzie jutro bo wstyd mi sie przyznac ze ono było z soboty:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
KASIU ja mysle ze Olis sprawdza czy jestes tak jak pisze MóJ IDOL:happy2::happy2:
a własnie MÓJ IDOLKU jak ty sie czujesz?????
zycze miłego dzionka lachonki:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

reklama
dzień dobry w czwartek

u nas noc do połowy do bani mały wprawdzie po godzinie się nie obudził ale ok 12 sie przebudził i przez godzinę non stop płakał brałam już go na ręce i lulałam uspakajał sie jakby zasypiał kładłam i jak tylko materaca dotykał znowu płacz i tak w kółko jakby przez sen płakał jęczał stękał piszczał nie wiem czy cos go bolało nie wiem od czego zupke jadł taka jak zawsze nigdy nic po niej nie było nie prężył się i nie prykał więc to chyba nie brzuch zęby już dwa na górze wyszły co go tak bolało nie wiem dałam mu wody bo myślałam że może pić mu się chce po kapieli zjadł 220 kaszy więc głodny raczej nie był poza tym nie chcę go karmić w nocy bo juz przesypia noce bez jedzenia wreszcie dałam mu panadol i zasnął :eek:

jeszczena dodatek z R się pokłóciłam mam dosyć wszystkiego cieszę się że wyjeżdzamy zmiana klimoatu dobrze nam zrobi a ja po chrzcinach zostaję na 2 tyg u rodziców z Kubą więc odpoczniemy od siebie
jak narazie z nim nie gadam nie prasuje nie piore n ie gotuje jeżeli nie docenia że to ma to jak będzie sie czuł jak tego mieć nie będzie smutna jestem:eek:

sto latek dla PREZESIATKA OLISIATKA:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry