reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Jutrzenka może to woda z Władysławowa....cos tu jest z ta wodą, do mnie jak ktos przyjedzie na pare dni, to na drugi,trzeci dzien ma problemy z żołądkiem....

Daszka ja tez cos słyszałam,że do roku włosków się nie obcina...a czemu? pewnie jakis przesąd....To może gumeczki kup:-D

reklama
Daszka ja kołtunki poobcinałam...tylko krzywde dziecku robiły...a w przesądy nie wierzę
Stefanka hop hop...dzięki za odpowiedź ...wszystkim. Już wyprałam...ale na głupim programie pod tytułem "sport" i prały się chyba z pół godzinki i to bardzo powierzchownie się wyprały :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zła jestem.
Jutrzenka u mnie dwie góry na prasowanie czekają...masz ochotę ;-):-p:-p ??
Kasia uściskaj małego złośnika :-)

no własnie teściowa mi coś marudziła o tym że nie wolno obcinać do roku, oczywscie że jakiś przesąd , ale o co w nim chodzi to nie wiem... i chyba spróbuje jutro przed kapaniem coś ciachnać i nic jej nie będe mówić (no chyba że mnie zdanerwuje, co zdarza sie jej coraz częściej) bo nie chcę wysłuchiwać potem jakiś głupot. DObra zadecydowałam hehehe:evil::evil::cool2:

Dziewczynki jaki wy zapracowane jesteście :tak::tak:umnie też czeka coś do zrobienia ale poczeka do jutra:tak::tak:dzisiaj był długi spacer a podrodze to tam kawka to tu i tak zleciało:tak::-p;-)
u mnie oby dwie babki marudziły że się nie obcina:wściekła/y::wściekła/y: a ja i tak obciełam ja ino zrobiły krok za próg :tak:
nie wiem czemu ci nie wchodzą

Halo czy Wy już śpicie??

Mąż posądza mnie o uzależnienie..hmmm...coś w tym jest, więc co by udowodnić że jednak nie...już się pożegnam :-)

Słodko-kolorowych snów !!

A my sobie siedzimy... Zosia usnela ale jak zanioslam ja do lozeczka to nagle sie przebudzila :)

Co do powrotu do pracy to ja na poczatku chce wrocilc tylko na 3 dni w tygodniu ale boje sie o pierwsze dni :-( No jakos sobie poradzimy...mamy Was :)

Lece usypiac Zoske :tak: Dobranoc

reklama
A ja zaraz dostanę pierd.... Młody cały czas marudzi, co mi się wydaje, że zasnął to zaraz znowu brzęczy. Nawet taka myśl mnie naszła, że może Mu jakiś uraz po szpitalu został i się boi, że jak zaśnie to Go zostawię, bo jak Go usypiałam to potem do domu wracałam.
Macie jakiś sprawdzony sposób na zęby?? Wszelkie żele odpadają, nic u nas nie dają, a z paracetamolem nie mogę przesadzać.

Do góry