reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Belka - fajnie że jesteś. Ciekawie u Zosi z tymi ząbkami, myślałm że górne jedynki idą przed dwójkami. Zabawnie musi to wyglądać. No i ja tez idę od września do pracy, na razie na 4 godziny codziennie i Jaś też bedzie w złobku. Tez mi to soędza sen z powiek. Musimy dac rade. A pare diewczyn juz wrocilo do pracy i jakos sobie radza...

reklama
hejo!!!

Magda ja piore czasem męzowi addidasy, własciwie tylko wyciągam sznurowadła...a jak sie wypiorą to wyglądaja jak nowiutkie:tak:a nad morzem u nas fajnie , jest ciepło...nie ma upałów. My jeździmy codziennie rano na plaże....:-)
Elcia a do Ciebie nie ma słów,no!!!!....:-p:-p:-p

Hello Belka!!!
Belka, Daszka do września jeszcze troszkę....dacie radę:tak::tak:

Grzechotka jest fajne danie z Gerbera Krem dyniowy z żółtkiem, z dużą ilością żelaza;-)

Belka witaj z powrotem ! :-)
Trzy już wróciły do pracy...Ewa, Monia, Jutrzenka
Ja tez wracam we wrześniu do pracy i aż mnie w zołądku ściska jak sobie o tym o myślę - nie chce, nie chce, nie chce !!!! A ten czas tak zap...
Będziemy razem płakać :-(

belka no no juz nie bardzo cie pamietam!!
magdalenkaa hop hoppp ja tez piore w siatce albo poszewce bo inaczej strasznie sie telepia po pralce co mnie wkurza!!
paula a ty gdzie bylas?? i dlaczego nie opisalas wielkiej tesknoty za mna??
elcia co ty dzis taka cicha??
grzechotka ty za duzo nie pracuj bo juz mnie zaczyna to wkurzac!!
viki a ty jak tam?? samotnosc wam doskwiera??
daszka nie martw sie...wszystkie w koncu pojdziemy do pracy :) damy rade!!

stefanka ty powinnaś w dochodzeniówce pracować albo prokuratorem zostac...jesteś mistrzem..w zadawaniu pytań:rofl::cool:

odp. nie doskwiera nam samotność:tak:;-)no może czasami....

jak myślicie - mam skracać włoski mojemu dziecięciu? czy nie, bo się kurcze strasznie zaczynają plątać na potylicy i już nie mam sumienia go tak ciągnąć grzebieniem.... (ciągle nie wychoodzi mi wklejanie zdjęc na galerii, a robię tym sposobem z
-i NIC!!!)
długość włosków nad uszami chyba z 10 cm, na czubku głowy też, reszta łepetyny od 3-5cm...

hej hej
mały już śpi ciekawe czy sę znowu za godzinę obudzi od paru dni tak ma może za goraco

stefka a co tęsknisz za mną ale trzeba popracować jakąś kaskę zarobić i tak jestem do tyłu z pracą:eek:

Belka ja tez wracam do pracy od września już na całego bo narazie w domu pracuję ale potem już trzeba będzie do szkoły jeździć:eek: mały nie idzie do żłobka chociaż na początku takie były plany ale lekarz powiedział że on zaraz by chorował a już jest po 2 choróbskach z antybiotykami jak narazie sie trzyma więc będzie z babcią niestety tylko 2 razy w tyg i TEŻ MI SIE NIE CHCE!!!!!!!

daszka z włosami to ja nie wiem bo Kuba prawie łysy troszkę mu włoski ostatnio urosły ale do fryzjera to jeszcze długo nie pójdziemy:-D

no jak będę miaładziś jeszcze chwilę to wpadne a jak narazie to praca i prasowanko mnie czeka znowu kurcze czemu te ubrania się same nie prasują:no:

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

prasowalam ze 2 godzuny i mnie szlag zaraz trafi a to jeszcze nie koniec, bo pranie sie wlasnie robi :no::no::no:.

A tak wogole to witaski moje kochane.

Monia nasz Kubunio tez nie ma zabkow i narazie nie widzac zeby mialy byc

Daszka ja slyszalam ze do roku sie nie obcina wlosow ale nie wiem czemu. To pewnie jakis glupi przesad. Ja nie mam problemu bo moj maly prawie lysy.

Belka witaj. Ja juz pracuje ponad miesiac i da sie przezyc. Aby kilka dni popracowac i sie wpada w rytm. Ja mialam ponad rok przerwy a po kilku dniach nie czulam wcale ze tyle mnie nie bylo. Wpadlam od razu praktycznie. A maly siedzi z babcia to mi troszke latwiej go zostawiac ale dasz rade napewno

Kurde a mnie juz od trzech dni brzuch boli i nie wiem czemu :-:)-:)-(. Ach szkoda gadac.........

Milego wieczorku

Cholerka Młody daje mi wycisk po szpitalu. Na domiar złego oprócz tych trzech ząbków, które już dłuuuuuugo nie mogą się przebić teraz próbuje się chyba przebić dolna dwójka. Mam takie wrażenie, bo w miejscu dolnej dwójki Młody ma pęknięte dziąsło i non stop skrzeczy i wszystko do buzi wkłada, a ślini się jakby miał wściekliznę. Na dodatek zrobił mi dzisiaj pobudkę w nocy i krzyczał ponad pół godziny i nie wiem czy to właśnie przez zęby czy jeszcze jakieś sensacje poszpitalne.
Wygląda na to, że pierwszy ząbek jaki moje dziecko będzie miało to dolna dwójka. No cóż, zdarza się;-)

reklama
viki o nie!! rozgryzlas mnie!! pozostaje mi tylko powiedziec "juz taka jestem! jezeli mozesz to kochaj kochaj mnie!"
jutrzenka wpadaj do mnie!! bo jak juz sie tak rozpedzilas to co ci za roznica??

Do góry