reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

weronika więcej wiary w siebie zdążysz zrobić sie na bóstwo:tak:;-) i zycze wam udanej zabawy:tak:kurcze sama poszłabym potanczyc, a my na wesele idziemy w sierpniu, i do tego oboje z valdim jestesmy swiadkami:tak:

elcia to ta mała oliwka jest niezłym żarłokiem:szok::tak:

a moj pablo wstał po 15 minutach spania...wiecie co , mam z nim straszny problem bo nie potrafi lezec prosto...jak zasnie to w ciagu minuty kładzie sie w poprzeg z nogami miedzy szczebelkami i to wciska je do samych ud....czasem sama nie wiem jak mam mu wyciagnąć te nogi by go nie bolało.....i w nocy jest to samo...jak go poprawie i poloze prosto to chwila i juz sie przemieszcza przez sen ... i wciska sie w te szczeble a pozniej ryczy bo nie moze sie ruszyc...chyba bede musiala kupic takie lozeczko turytsyczne bo to jest bez sensu

reklama
Viki a masz załozone ochraniacze na szczebelki??? moze spróbuj co??;-)
a mała wcina wcina pamietam ze zaczeła jesc co 2 godz jak miała 2 mc i zostało tak do tej pory no tylko nocki se przesypia dłuzej i nie przeszkadza mi ze mam ja karmic 1 raz w nocy moze byc

elcia ja mam juz lozeczko obnizone na najnizszy poziom, pablo nie lubi ochraniaczy, szarpie je wyrywa i placze jak nic nie widzi:tak:poza tym musialabym je dac na okolo calego lozeczka ...a i tak zreszta byly by na 15 minut...

Viki to nie masz juz wyjscia i musisz kupic łózko turystyczne
a dlaczego obnizyłas juz łózeczko małe sie podciagał czy co??? ja jeszcze mam tak wysoko i nie wiem czy obnizac??:no::no::no::baffled:

Czesc mamusie :)
Kasia bardzo sie ciesze ze Olis juz szaleje :)) jak myslisz za ile go wypuszcza do domu??
magda moja gajaunia je ciagle tak samo :) regularnie i nie ma zadnych problemow z apetytem ( cale szczescie ) czyli ogolnie to zjada 750ml dziennie.
niestety ja mam takiego pecha z tym krzeselkiem :(( juz z drugiej firmy czekam tydzien i nic!! w dodatku nie moge sie do nich dodzwinic...
viki wlasnie moze ochraniacze albo turystyczne lozeczko. gaja tez czasami wedruje po lozeczku ale zauwazylam ze dzieje sie tak wtedy gdy jest jej goraco. ja codzienie sprawdzam temperature w jej pokoju i wlasnie mam takie wnioski. zazwyczaj jest ok 20 stopni a ona spi w pizamce i letnim spiworku ( tylko bawelna bez wkladu ) oczywiscie zapieta w rozek hehhe ale to tylko do zasniecia bo pozniej jak sie poruszy to on juz sie sam rozpina bo taki jest zmarnowany :)) jak temperatura wzrosnie do 23 to gajutek juz sie kokosi, calkowicie sie przenosi poza rozek i spi w drugiej czesci lozeczka w dowolnym kierunku :) wiem ze zalecenie dla dzieci do spania jest takie ze przy takim okryciu i ubranku jak ja stosuje powinno byc ok 17-20 stopni. i tak sobie tlumacze to ze sie wierci :) najlepiej spi jak ma wlasnie 20 stopni i wtedy cala noc nawet nie zmienia pozycji i spi jak susel do 8 a jak przychodzi do mnie do lozeczka to ma zimne raczki ale to podobno normalne :)
przepraszam za moj wywod :( ale takie mam wnioski.
weroniczka tez zazdroszcze ci wesela ale niestety wsrod naszych znajomych nie bardzo ludzie sie spiesza heh a w rodzinie juz niewiele "szans" zostalo :)
grzechotka pewnie dzisiaj kaca bedzie miala heheh

Witam !!!
Nocka ok.Pogoda fajna słoneczko wychodzi od czsu do czasu i jest przyjemny wiaterek:tak::tak:
WERONICZKA miłej zabawy:tak::tak:;-):-)
VIKI dobra jesteś tak szybko wysprzątać:tak:a mi jeszcze połowa została i mam lenia:wściekła/y::tak:
MIŁEGO DNIA!!!
Idę robić coś dalej:-p;-)mały śpi to jest okazja:tak:

A ten jogurt z hippa to jakiś specjalny? można go normalnie w sklepie dostać ?

To jest taki w słoiczku:tak: I u nas występuje on jako posiłek:tak:

SYLWIA napisałam do ciebie na gg bo już nie wiedziałam co zrobić i wiesz myślałam że rozwale ten komputer :wściekła/y::wściekła/y:to jak by coś to ja:tak:

No właśnie nie byłam pewna:-) Ale nie odpisałam bo kompa włączyłam dopiero teraz:-)

U nas cycuś też jest traktowany raczej jako uspokajacz:tak: Pociumka kilka sekund i zasypia. Dopiero rano to tak dłużej ssie więc można top zaliczyc jako posiłek. Wogóle jak wróce z Polski to Marcel będzie miał swój pokój i wtedy mam zamiar odstawic Go całkowicie bo i tak tylko jedno karmienie:crazy: a chciałabym żeby już się nie wybudzał w nocy:-) więc będziemy próbowac:tak:

A ja juz jak na szpilkach siedzę :-)Jeszcze tylko dzisiaj i jutro i WITAJ OJCZYZNO;-) To będzie pierwsza podróż samolotem z Marcelkiem i nie wiem jak ja zniesie:-( no i denerwuję się troszkę:crazy:

Dota zapiszę sobie Twój numer tel i postaram się wyskrobac czas na spotkanko w parku:tak: tym bardziej że nie będę miała daleko:-)

Sylwia jesteś pewna,że chcesz tego spotkania........ale właściwie to obgadamy sobie wszystkie ciotki...heheheh:-D

o prosze tylko Sylwia pojawiła się na forum i co mamy?A co bedzie jak pojedziesz do Polski? pustki będą:tak::tak::tak:

bbbkr6.jpg

Czyli dostaje 6 za aktywnoosc????:-):-)
Dota nie obiecuję że się spotkamy bo wiesz jak to jest, mam sporo ludzi do odwiedzenia bo każdy chce Marcela zobaczyc, ale na pewno sie postaram:-):tak:

reklama
Ale pustki:tak::tak:
Ja zrobiłam wszystko i wolne:tak::tak: mały drzemkę urządza:tak:;-):-)
GRZECHOTKA gdzie jesteś!!??
SYLWIA zobaczysz MARCELKOWI spodoba się lot samolotem

Ostatnia edycja:
Do góry