reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kobietki wyrzuciło mnie z forum też tak miałyście????:wściekła/y::wściekła/y:a tak wogule to przyszło mi nowe hasło i nie wiem dlaczego!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
SYLWIA napisałam do ciebie na gg bo już nie wiedziałam co zrobić i wiesz myślałam że rozwale ten komputer :wściekła/y::wściekła/y:to jak by coś to ja:tak:
KASIU to dobrz że u OLISIA jest wszystko w porządku:tak::tak:
MAGDA a KSAWERY to tak
6/7 220ml mleka z kaszką
10.30 jogurt
13.00 obiadek
16.00 deserek
20.00 mleko z kaszką 220ml
flipsiaki i dużo pije soczki,herbatka
i zdaje mi się że mało a je to mu starcza i nie chce mi samego mleka:wściekła/y::tak:
GRZECHOTKA cieszę się że u KUBUSIA jest już ok.a ile piwek zaliczonych?;-):-p:-)
VIKI to dobrze że u DAMIANA jest już ok,

reklama
no to już chyba same zostałyśmy najgorsze że mi się spać nie chce a powinnam bo jutro nieprzytomna będę:-D

aty masz dwójkę jakoś nigdy tego jakoś nie zanotowałam??? hheh a może o mężu mówisz hehhe

Witajcie!!!:-)

fajnie te wasze maluchy jedzą...kurcze mój Krzysio w ciagu dnia je co godzinę,dwie...właściwie to podjada, je tak od 40 do100 ml mleka, po obiadku je od razu deserek i czasem jeszcze robie mu owsianke...bo głodny...
Ale strasznie sie wyciągnął i zrobił sie długi, ostatnio tylko rozmiar 80 i 86....

Tak więc aż tak się nie martwie, że je często...bo na razie jest szczupły:tak:
Miłej soboty!:-)

dzień dobry

u nas nocka w miare..chociaz mlody ciut marudzil bo staram sie go odstawic od piersi...a to dlatego ze pokarm mam tylko w prawej, lewa w zasadzie wrocila juz do swojego rozmiaru wiec wyglądam jak jednocyckowy zombi:szok: poza tym mlody w nocy w zasadzie juz nie podjada...jego dostawianie do piersi to raczej potrzeba przytulenia się niż jedzenia...a w dzien cycka wogole mu nie daje bo tego pokrmu to mam jak to się mowi "na ząb" i mlody jak konczyl jesc to wpadał w taką histerie ze i tak musialam mu mleko robic...

tak poza tym to wstalam dzis jakos chwile po 6, wysprzatalam mieszkanko, umyłam podłogi i skonczylam malowac pokoj damiana, tzn troszke mu tam zamalowywałam , bo ma sciany na żólto pomalowane no i niestety troszke trzeba bylo odświeżyc, aby plam nie bylo widac.a dodałam mu granatowa farbe i mam nadzieje ze mu sie spodoba;-)

moj pablo wlasnie sie drze w lozeczku bo nie moze zasnąć..zawsze jak jest przemęczony to tak ma...echh

Ostatnia edycja:
A ja dziś idę na wesele i kurcze jestem sama w domu bo R jest w pracy i wróci o 14 a na Ślub na 16.00 za Kraków jedziemy i to jakiejś dziury zabitej dechami, że będziemy jechać troszke po omacku. Tak więc po jego powrocie będę miała godzinę na przyszykowanie wszystkiego i coś czuję że pojadę zupełnie nie przyszykowana bo nie wyrobię się:confused::confused::confused:

reklama
DZIEN DOBRY
u nas nocka z 1 pobutka na cysia no i troche płaczu było tak o11 nie wiem brzusio ja chyba bolał :-:)-:)-(
Paula ale ty to masz zdolna córe szok taka spryciula z niej jak ona wysoko unosi sie:szok::szok::szok: gratki dla Julenki
Gratki tez dla wszystkich maluszków które nowe osiagniecia maja i dla zabków tez gratki szczególnie dla tego kasownika:-D:-D:-D:-D
MAGDA z jedzonkiem u nas to tak:
5-6 cysiu
7-8 cysiu
9-10 cysiu
11-13 cysiu
15 mały obiadek i cysiu
17-18 cysiu
18-19 kaszka gesta z deserkiem
21 cysie2
2/3 cysiu
Kasiu super ze Olis juz nie długo bedzie w domciu
Weroniczka znam ten ból zawsze jak mielismy wesele jakies to T pracował a teraz próbuje wziasc wolne bo nigdy nie moglismy sie wyrobic udanej zabawy zycze i czekamy na fotki

Do góry