reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Najlepsze życzonka dla Tadzia na pół roczku :-)

Wy już sobie słodko śpicie, a ja się odstresowuję ;-) Wypiłam kawę jak wróciłam ze szpitala i pewnie szybko nie usnę. Co z tego, że rano pobudka i znowu szpital, mój organizm już się chyba przyzwyczaił do małej ilości snu ;-)
A i jeszcze jedno, czy ja Wam już to pisałam????
Kocham Was Wszyskie!!!!! Dziękujemy za kciuki, modlitwy i ciepłe słowa, bardzo pomogły :tak::-)

Witajcie......:-):-):-)(dzis niedziela dzień wesoły bo nie trzeba iśc do szkoły...tutturu);-)

Kasia super wieści. Wielkie buziaki dla naszego dzielnego Olisia!!!

Magdalenka przeżyłaś walkę z bestią??? :confused::-p

Oczywiście moc buziaków dla Tadeuszka! Wszystkiego co najlepsze!!!:-)
jak tam Weroniczka po weselichu?

Paula...halo,halo....

Ide na kawusię....mmmmm...zajrzę potem, tymczasem miłej niedzieli ciotki klotki!!! hejo!!!:-p

Dzień Dobry:-):-):-)

Buziaczki ogromne dla Półrocznego Tadeuszka

Kasia wiesz, że teraz to masz przechlapane:tak: Oliś się do tej pory oszczedzał ze względu na serduszko, ale teraz jak jest zupełnie zdrowy to da Ci popalic, zobaczysz:tak::tak:

hejo

kasiu super wieści, ciszę sie ze olis wraca do domku i ze wszystko jest ok:tak:

tadziu, ksawery wszystkiego naj

a mi znow wypadaja wlosy...garściami...mam wrazenie ze mam przeswity juz po bokach:szok: płakać mi sie chce....juz nie wiem co robic...:-(

Ostatnia edycja:
Witam sie jeszcze z Wladysławowa. Jutro juz koniec laby :-:)-(, wracamy do domu i do pracy.

Kasia strasznie sie ciesze ze u Olisia wszystko Ok. Dzielnego masz synka, skoro tak dzielnie wszystko zniosl. MALY BOHATER OLIS :tak::tak:. Buziaczki dla Prezesa i mamusi :-).

Nie dam rady nadrobic bo czasu brakuje. Ciagle jestesmy poza kwatera. Juz mnie nogi bola od tego ciaglego spacerowania, wlasciewie tylko spac tu przychodzimy i przebrac sie jak jest taka potrzeba albo dac malemu obiadek. A tak to ciagle na powietrzu. Ale w koncu po to tu przyjechalismy.
Dzis troszke pochmurno narazie, ale licze po cichu ze sie rozpogodzi bo mam ochote jeszcze na piachu polezec.

Viki ja biore CAPIVIT PIĘKNE WŁOSY od 2 m-cy i mi przestaly wypadac. Tylko nie wiem czy od tych witamin czy juz po prostu mi wszystkie wypadly te co mialy po ciazy wypasc :rofl2:. Ale moze spróbuj, u mnie z wlosami juz spokuj. Moze i Tobie pomoga.

Buziaczki i sto latek dla Tadzia i wszystkich maluszkow ktore mialy swoje swięto jak mnie nie bylo na BB. Pozdrawiam

Witaj Diankus.

A ja powiem Wam, że to wesele to porażka jakaś. Nudy, nudy i jeszcze raz nudy. Dwie sale dla gości oddzielone korytarzem. Sala taneczna przy tej drugiej sali:confused::confused::confused: Jedzenie mocno średnie, zero znajomych ( oprócz teściowej, która w porze kolacji nakarmiła mi młodego bananem bez pytania czy może:wściekła/y: ) no i buty, które zaraz po Ślubie tak mnie obtarły, że nie dałam rady nawet w nich siedzieć:crazy::crazy:. No i do tego jezszce zrbiło się zimno a ja zapomniałam zabrać dla nas jakiś sweteków do ubrania więc zmarzłam strasznie:-:)-( Normalnie porażka.

reklama
hej hej

Sto latek dla Tadeuszka niech nam żyje zdrowo i wesoło!!!!

Kasiu super że już wracacie!!!!

Viki jakieś odżywki może z vichy jest dobra kuracja na wypadające włosy mnie po ciąży się bardzo po nie wzmocniły i teraz tracę włosy głównie przy pomocy rączek Kubusia:-D

Weronika to wesele do bani szkoda:baffled:a
Diankus witaj wśród grudniówek

R pojechał sobie na rower do lasu a ja oczywiście sama z Kubą :angry:ciekawe kiedy ja będę miała jakies wychodne nchoćby na rower
wiecie co ja juz nie mam pomysłu Kuba budzi się w nocy z płaczem straszliwym nie może się uspokoić dziś obudził się o 3 płakał płakał potem do 4 nie spał dałam mu butelkę chociaż już normalnie nie je w nocy ale po niej zasnął

dzis znowu zaliczył glebę ale na kocyk i matę siedział w leżaczku i był przypiety spadła mu grzechotka tak się wychylił że się przewróciłz tym leżaczkiem już nawet w leżaczku nie można go samego zostawić:szok:

miłej niedzieli

Do góry