reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej dziwewczki!!!

a żebyście wiedziały że kaca miałam dziś rano i w ogóle to się dziś słabo czuję:baffled::-D
noc tragiczna Kuba tak ryczał że szok nie marudził ryczał łzami ja już nie mam pomysłu czy to wciąż po szczepieniu czy może kalafior bo skusiłam się i jeszcze raz mu dałam
Kuba po szczepieniu ma zaczerwienione miejsce wkłucia i ma jakby grudkę takie twarde w tym miejscu czy to normalne do tej pory nie było żadnych zaczerwień po szczepionce :baffled:czym to przemywać?

asia a ty jak tam???
nie mam weny dziś na pisanie padnięta jestem :baffled:

reklama
grzechotka Gajutek tez mial po jednym szczepieniu zaczerwienione ale to zeszlo po 48h i mi mowila pielegniarka zeby nie przemywac, nie dotykac i wietrzyc :)
sylwia ja tez bym sie obawiala na twoim miejcsu ale pewnie Marcys (podoba ci sie ta forma??) zniesie to lepiej niz ty :))
a ja dzis po dniu pelnym wrazen...mysle o tym gdzie by tu jutro na zakupy wyskoczyc :))

stefanka nie mam nic przeciwko marcysiowi ale czy jesteś pewna że to jest właśnie od tego imienia??? mi się zawsze wydawało że nie ma innej formy zdrobnienie niż Marcelek, Marceluś
Wiem na pewno że mój syn nie ma na imię Marceli, choc czasami był tak nazywany:wściekła/y::wściekła/y:

Jestem już wyczerpana tym szpitalem, ale przeszczęśliwa, Olisiński jutro jest ostatni dzień w szpitalu :-D:-D:-D Dzisiaj mi to pielęgniarki potwierdziły, ale zabroniły mi się chwalić przed lekarzem prowadzącym, że o tym wiem :-p Młody już całkowicie powrócił do formy, nie chce łobuz spać tylko non stop się cieszy i bawi i nawet już nie chce środków przeciwbólowych i okłada się rączkami po brzuchu;-) Jestem z Niego cholernie dumna, dzielny ten mój Synalek jak mało kto :tak:
Aż się dzisiaj piwka napiję, żeby sobie ulżyć :-p

Kasia ciesze sie że Prezes już doszedł do siebie. Zrelaksuj się Kochana!!!
Grzechotka - Jaś po każdym szczepieniu miał takie grudy czerwone pod skórą, nic z ttym nie robiłam, zniknęło po 2-3 dniach. Tyle ze uważałam żeby go nie dotykac w te miejsca, bo z autopsji wiem że to boli...
No chyba powinnam się przywitac _ Dobry Wieczor i ...
Pozdrawiam Kobietki i miłej niedzieli!

reklama
Do góry