reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
elcia gratuluję zdolnej córy
Kuba niestey nie siedzi nie raczkuje nie podnosi się za to będą dwa następne zęby u góry juz noiteczki widać choć wolała bym żeby siedział chociaz dzis nawet troszkę posiedział:-D ale m usiałam go asekurować i trzymał sie kolana ale dobre i to jakos wolno sie rozwija ten mój maluch w porównaniu do waszych:baffled:

i nikt nie ogląda nawet naszych zdjęc w galerii :(((

Ostatnia edycja:
Helołł

Elcia ale ta moja synowa zdolna:-):-) Też jestem z niej dumna;-)

Grzechotka przecież wiesz, że dziewczynki z reguły szybciej się rozwijają:tak::tak:

A Marcel to nie wiem czy jemu zęby idą czy tak przedwcześnie wystąpił u niego młodzieńczy bunt:confused::shocked2:
Zasypiac sam nie chce, ryczy jak szalony więc myślę sobie że dziąsła Go bolą ale jak tylko wezmę Go na ręce to od razu cisza. Tak jak kiedyś chodził spac o 19 tak ostatnio około 21:wściekła/y:
A ja jutro rano mam fryzjerkę umówioną:-):-)

sylwia a co sobie robisz z czuprynką???
a z ty rozwojem no nie wiem tutejsze chopaki juuz rteż siedzą no ale podobno jak się wolniej ruchowo rozwija to szybko bedzie mówił hehhe zobaczymy:-D

Z włosami robię to co zwykle, czyli blond pasemka i podcięcie:-)

A te chłopaki co juz siedzą to są też pewnie ciut strasi od Kubusia:tak: Za trzy tygodnie to i Ty sie pochwalisz, że Kubuś siedzi.

Witam

Wpadłam na chwile do Was zeby sie przywitac i pozegnac bo rano wyjezdzam i wroce 30 czerwca. Bierzemy laptopa bo tam podobno jest net bezprzewodowy wiec jesli bedzie dzialac to napisze do Was jak czas pozwoli.
Kurde tyle rzeczy musialam wziac ze ciagle mysle czy wszystko mam. Torby spakowane i stoja w salonie gotowe do rannego pakowania wozu. Mam nadzieje ze to jakos upchniemy, najgorszy jest wozek i krzeselko do karmienia. No i kolo zaposowowe w bagazniku bo w miejscu kola jest butla z gazem. Ale moze jakos damy rade.

Co do siedzenia to moj sam tez nie siedzi bo albo leci do przodu albo na boki. Natomiast jak go posadze opartego o jakias kanape do siedzi bez problemu. Ale ja sie nie przejmuje, kazde dziecko jest inne i rozwija sie w swoim czasie.

Trzymajcie kciuki zeby maly dobrze zniosl trase bo to jednak ladnych pare godzin, pewnie ok 8. Oby nie marudzil.

Kasia czekamy na dobre wiesci, jestem z Wami i trzymam kciuki. Musi byc dobrze i na pewno bedzie.

Pozdrawiam i przesylam buziaczki.

Jutrzenka dobrej pogody żtcze duuużo słoneczka a nie martw się Kubuś pewnie będzie spał w smochodzie my juz kilak razy mielismy taka długa podróż tez ok 8 godzin i mały zawsze jest barzo spoojny akurat mój uwielbia jeżdzić samochodem :-D

reklama
Jutrzenka! Udanej podróży!!! :-):-):-) Wypocznij i jak wrócisz to koniecznie dawaj foty!!!:-D:-D

Idę spać Kochane moje Gwiazdy!!! Dobrej nocki, niech dzieciaczki wam grzecznie śpią do rana!!!

Do góry