reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
100 lat 100lat niech zyje zyje nam a kto ?-GAJUNIA buziolki dla ciebie na pół roczku rosnij duza i zdrowa i zawsze badz wesoła(czuje ze rymuje:-D)
witam babeczki
u nas noc koszmarna niedosc ze była burza to i mała tak płakała ze szok kiedy wyjda te zeby ?????????????????:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: juz sa bardzo widoczne i nie moga sie przebic ile jeszcze to potrwa???????:angry::angry::angry: pogoda tez do bani DOTKA a jak tam u ciebie pogoda ??????
KASIU cały czas jestasmy z Toba i z Olisiem trzymajcie sie cieplusko ucałuj od nas Oliska mocniutko jak bedzie po wszystkim :tak::tak::tak: no i daj znac najnajszybciej co i jak a powiem CI ze nie tylko my sie martwimy i trzymamy kciuki -mój T dzwonił zebym weszła na BB i zobaczyła co tam u was i ze tez trzyma kciuki :tak::tak:;-);-)
VIKI witaj z powrotem wiem ze ci smutno ale postaramy sie Ci umilic jakos ten czas zeby szybko mina:happy::happy:
GRZECHOTKa jak tam opaliłas sie?// boli???
DOTA a to ci dobrze teraz cały dzien bedziesz leniuchowac:-D:-D:-D:-D
SYLWIA to nie zadne choróbsko tylko Marcelek tesknił za swoja narzeczona na drugi raz pokarz mu zdjecie Oliwci i zobaczysz ze przejdzie:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D

Kasieńko modlę się za Was. Trzymajcie się kochani.
Ja tak strasznie się denerwuję tą operacją, że nawet nie potrafię sobie wyobrazić co Wy musicie czuć. Jestem ciągle myślami z Olisiem...

hej hej w poniedziłaek
i znowu nowy tydzień się rozpoczął
ja już zrana w pracy byłam wyszkoliłam się szybciutko tak się zastanawiam czy ja jescze pamiętam języp po roku czasu nieużywania hehhe podobno organ nieużywany zanika (tu mam na myślis swój mózg:-D:-D)

Kuba śpi mam nadzieję że troszke m u ta czynność zajmie:-D

Kasieńko i Olisi trzymamy kciuki i całym sercem jesteśmyz wami na tej sali operacyjnej wszystko będzie dobrze na bank:laugh2:

Viki ty znowu słomiana wdowa jesteś a jak ci cicho to możemy Pabla namówić żeby troszke narozrabiał:-D
no i może wreszcie się zobaczymy do zoo????? dziś to już za późno ale ustalimy wresxcie jakiś termin:laugh2:

Sto latek dla Gajutka naszego kochanego pimpusia
słonik na szczęście dla ciebie
772362m2cr2wtecd.gif

NO I ZYCZENIA DLA WSZYSTKICH TATUSIÓW

MIŁEGO DNIA

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA GAJUNI
WITAM KOBIETKI!!!!
Dopiero jestem bo internet mi padł i naprawiali:wściekła/y::wściekła/y:u nas noc super znowu przespana cudowne to moje dziecko:tak:;-)zobaczymy co dalej i nie zapeszam:-p;-):tak::-)
KASIU trzymamy kciuki za OLIWIERKA będzie dobrze kochana:tak::tak:
PAULA i ty się ząbka doczekasz zobaczysz nawet się nie spodziejesz jak się już pojawi;-):tak::-)
DOTA to życzę miłego urlopu i pogody:tak:;-):-)
VIKI wiatm z powrotem zobaczysz wszystko szypko minie i znów będziecie razem:tak:;-):-)
A u nas pogoda parno i słońce mogło by polać:tak:;-)

Kasiu trzymamy kciuki i wysylamy pozytywne fluidy :-):-):-)
Dziekujemy za wszystkie zyczenia :)
ja dzis jestem taka wsciekla :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:czekalam na to krzeselko bo mialo przyjsc w 48 godzin i w koncu cos mnie zaniepokoilo. postanowilam tam zadzwonic i co sie okazalo ?????:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:podobno probowali sie od mnie dodzwonic (sic!) chyba w myslach!! bo okazalo sie ze nie maja tego wzoru safai nowego tylko z wystawy w sklepie i chcieli zapytac czy mi to nie przeszkadza!!! wiec powiedzialam ze moga sobie je piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. no i niestety...musialam kupic w innym sklepie i znowu musze czekac :( biedny Gajutek...dobrze ze wczoraj jej kupilam troche ciuszkow i co najwazniejsze BALONIKA ktorego moja coreczka uwielbia!! hehe jej wlasciwie na prezentach nie zalezy :)

Wszystkiego naj, naj dla Gajutka:-)

My cały czas czekamy, czas ciągnie się niemiłosiernie. Jeszcze moja matka mnie wk..., bo cały czas wysyła sms-y i się pyta czy już po operacji. Rozumiem, że też się denerwuje, ale niech wrzuci trochę na luz, bo powiem jej w końcu kilka słów za dużo... Dobija mnie to czekanie...

STEFANKA to masz pecha ale w tym drugim sklepie uda ci się:tak:;-)i nie złość się bo to urodzie szkodzi:tak::-p;-):-)
Dziewczyny nic mi się niechce mam lenia nie samowitego:-p:tak:siostra wyjechała siędzę z małym znów do wieczora sama:tak:;-)

Stefanka jak dobrze Cię rozumiem. Kika dni temu kupiłam na allegro sobie sukienkę na sobotnie wesele. Na aukcji była ona w kolorze biało- czarnym. Ja wpłaciłam pieniądze z prośbą o szybką wysyłkę a babka dwa dni później mi przysyła info, że w hurtowni tych sukienek w takim kolorze narazie brak więc mogą mi przysłać w kolorach fioletowo- białych. Kobitka podkreśliła jeszcze, że w tym sezonie to będą najmodniejsze kolory. No i kurde musiałam się zgodzić na tę fioletową bo już nie mam czasu żeby sobie coś innego kupić.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
joanna mojej urodzie nic nie moze zaszkodzic :) zreszta jak by to byla prawda to bym juz wygladala jak potwor baggienny bo jestem zlosnica:) hehhe nawet jak jestem potworem to sie nie martwie bo jak mowia: kazda zmora znajdzie swego amatora hhehe.
kacha rozumiem cie bo jak ja jestem w jakims duzym stresie to wole jak nikt sie do mnie nie odzywa!! Dobrze ze masz tak blisko do szpitala to praktycznie jestes na miejscu non stop.
weroniczka ona mi powiedziala ze jak nie chce innego to nie ma problemu bo te safari beda juz we wrzesniu!!!!!!

Do góry