reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Paula ja sie broń boże nie nabijam ale podziwiam że ci sie chce robić te truskawki
przykro mi że pomyslałaś że się nnabijam ja podziwiam:-D

reklama
Dzień Dobry:-):-):-)

Kasieńka jutro będzie już po wszystkim:-)

Grzechotka nie wiem co Ci powiedziec bo jak świat światem to faceci zawsze byli z innej planety:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Paula nie chciałabyś przyjechac do mnie na kilka miesięcy??? W sumie to nawet na zawsze:-):-) Nie ma co, kochana przyłożyłaś się do roli żony w 100%

Stefanka wzieełam sobie bardzo do serca żeby znalezc te puzzle dla Ciebie. I oto są:) Co prawda droższe ale za to jest ich dużo więcej:) Ja jakbym miała więcej miejsca to bym też je kupiła:)
http://www.softplayzone.co.uk/softplayzone/products/colourplaymat.htm

Ostatnia edycja:
WitAM WAS SERDECZNIE!
my dzis na szopingu :) niedawno wrocilismy. ale widze ze tu ciszaaa...
sylwia dzieki uprzejmosci Daszki bede miala te z tesco :) Dzieki daszka!!

hej my juz po grilu mały padł bez nawet mruknięcia miał tyle dziś wraąeń ho ho ja tez jestem padnięta opaliłam się będę cierpieć oj tak
idę spać bo nawet nie mam siły naciskać na literki

pappa

witam i ja wieczorkiem niunia własnie idzie sie kapac my juz wrócilismy od mojej mamy i pic bedziemy se piwko mniam mniam:-D:-D:-D:-D
pozdrawiam wszystkie babeczki a cisza tu taka ze szok:szok::szok:
a pochwale sie ze Oliwcia to tak juz pewnie siedzi ze taka jestem dumna olalalala a no i jak słyszy muzyke to tak na siedzaco tanczy tak tyłeczkiem rusza swietnie to wyglada a jak jeszcze T zacznie to normalnie na kolanach tak mi skacze ze szok moja zdolniacha mała:):)

Ostatnia edycja:
reklama
Ela super że Oliwcia już siedzi... :-) gratulacje!!! No i te tańce muszą komicznie wyglądać. W reklamie BoboVity jedna dzidzia tak tańczy tyłeczkiem na siedząco... :-)

Do góry