reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Stefcia - chyba można mieszać słoiczki, nie ma sprawy. Ja najchętniej kupowąłam Hippa (nie wiem czemu akurat ta firma), ale też Heintza (ma większe słoiczki), ale spróbowaliśmy tez z Bootsa słoiczka. W tej chwili już Jasiowi gotuję i słoiczki będą tylko na czarną godzinę i na podróże...

Dzemdobry!!!! Chociaz ja wlasciwie lulu zaraz:baffled:
Troche mnie szlak trafia, bo czesto mi bb szwankuje i nie moge przerzucac kolejnych stron (dopiero w innej przegladarce mi sie udalo, a czasu full stracilam)
Przede wszystkim spoznione zyczenia pol-urodzinkowe dla solenizantow!!!!
Ewedja juz pewnie nie doczyta i cieszy sie mezusiem, mam nadzieje, ze wroci szybko:-)
Kasia, mozemy tylko trzymac kciuki, zeby najgorsze chwile jak najszybciej byly za Wami, a Oli dzielnie zniosl operacje. Sciskam Was mocno!

Ja nie z UK, ale u nas normalnie widzialam chyba tylko sloiczki z heinza i gerbera (ale nie sadze, zeby nie mozna bylo mieszac.....)
Aaa i tez nigdzie tych puzzli dostac nie moge (nawet w tym toys`r us byly tylko wielkie i grube 4-kolorowe bez bajerow:crazy:)

A u nas chyba zabki sie przebijaja, bo jakies malenkie biale plamki w miejscu dolnych jedyneczek i od 3 dni z przerwami sporo wrzasku.

Duzo nie pisze, bo i tak nie moge pogawedzic z nikim na "zywo" w tej chwili, ale za to podczytuje regularnie i milej niedzieli zycze!

hej w niedziele

ja niestety od rano zła jestem strasznie niedzielny poranek od tradycyjnej polskiej kłutni należało zacząć już nie mam siły ale nie bedę się tutaj wyżalać bo ten s... jeszcze to przeczyta i bedzie jeszcze większa jadka
jestem zła i smutna a wręcz zrozpaczona:angry::angry::angry::angry::angry::angry::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
dla was miłej niedzieli

jadę dziś do koleżanki na grila
R pojechał na rowery z jej mężem

może choć przez chwilę jak jego nie będzie będzie miło
\super niedziela po prostu genialna:crazy:

Kurcze, już nawet nie wiem jak się nazywam :-( Wykończy mnie to wszystko, dzisiaj na 14 do szpitala, a ja nawet nie mam siły Olinia spakować. I mam cholerne wyrzuty sumienia, bo cały czas Mu powtarzam, że dzisiaj pójdziemy na taki dłuższy spacerek i wrócimy za tydzień... Spacerek, k...wa, spacerek...

kasiu to zrozumiałe że się denerwujesz dziwoiła bym się gdybyś się nie denerwowała ale zobaczysz że Oliś zniesie tę operację sto razy lepiej niż ty:-D takie maleństwa lepiej znoszą takie historie głowa do góry

reklama
Witam się w piękny niedzielny poranek!!!:-):-):-)

Wczoraj wieczorem wybyliśmy z Julcią na wianki nad Wisłę.:-) Mała usnęła mi na rękach bez awantury... :tak:;-) :) no ale o 21 zmyliśmy się do domku, bo kąpiel...:-) no a poza tym to było troszkę głośno i przebudzała się... ;-)
Było ok ale u mnie w mieście jest obóz dla uchodźców i przywieźli ich na tą imprezę bo w tym czasie jest też dzień uchodźca.:tak: No i mnóstwo się pałętało tych czeczenów. Trochę strach jak dla mnie, boję się ich... :baffled:No i wyobraźcie sobie że prawie wszystkie mamuśki te czeczenki z 5 dzieci i na moje oko to nawet roku różnicy w wielu przypadkach nie było... dobre są!!! :szok:

Dziś o 4.30 mąż wybył na ryby, ja już pozmywałam, roztłukłam schabowe kotleciki i luzik. Po południu jedziemy na truskawki bo dostałam od mamy sporo słoików.... trzeba je zapełnić!!! :laugh2::tak:;-) Dobra nie gadam już o tym bo Grzechotka zaraz się będzie nabijała :-D:-D:-D

Grzechotka zastosuj metodę na Pingwiny z wczorajszych pomysłow :-D:-D:-DOstudzisz go tym!!! :-D:-D:-D

Kasiula! Dzielna babka z ciebie ;-):-) jesteśmy myślami przy was!!! Śle buziaki i mocne przytulaki!!! :-D:-):-D:-)

Do góry