reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
ahoj panno stefanio:-D
1241346ibnc2i7ght.gif

W sumie to nie mam zielonego pojęcia dlaczego:zawstydzona/y: Pewnie dlatego, że moja siostra dawała swojemu Hippa i ja poprostu podtrzymałam tradycję:-p:-p Tych angielskich firm wogóle nie znałam a Hipp jest też w Polsce więc chyba dlatego. Ale czasami mu urozmaicam, np daję owoce z Heinza czasami:tak:

A puzzle gdzieś jeszcze widziałam w takiej dużej paczce ale nie mogę sobie teraz przypomniec gdzie to było. A byłaś w TOY'R'US??? Tam na bank będą:tak:

czesc wszystkim.

Ja siedze wkurzona bo mam weekend wolny jeden jedyny w miesiacu, w Krakowie Wianki a ja w domu bo staruchy wybyły:crazy::wściekła/y:

stefanka ja daje BoboVite, Hippa i Gerbera, ale Darciak najbardziej lui Gerbera bo maja taka fajna konsystencje, taką inną niz pozostałe, bo nie są takie gęste i "suche"tylko takie jakby galaretowate i "gładkie" ;-)
A wogóle to nic sie nie odezwałaś, a ja Ci taki śliczny bukiet na imieniny wyszukalam...:-( czuję sie... smutna... odrzucona...:-:)laugh2:;-)

Młody mi dopiero zasnął
Byliśmy dzisiaj u znajomych więc Wiktorek troszkę pobudzony z wrażeń
A ja ledwo żyję...w domu zjadłam tylka tą fasolkę, potem wypiłam karmi i nic do jedzenia i napierw zgłodniałam, wiec prosiłam K. żeby mi coś kupił do jedzenia ( bo byliśmy w plenerze) a on mi na to że wytrzymam i taki skutek że zołądek z głodu mnie rozbolał, zjadłam późno i skręca mnie że się zaraz pożygam.
Usypaiłam Wiktorka i ryczałam z bólu a ten K. sobie polazł i w ogóle wyć mi sie chce

witam lachonki moje
Sylwus nie obraziłam sie poprostu nie mam weny a no i interesa naszego staram sie rozkrecic hehe ta Stefanka to ma głowe
oczywiscie wszystkie wyszczególnione niech czuja sie zatrudnione
u nas bez zmian mała marudzi na zeby a no i ładnie szczepienie zniosła troszeczke tylko popłakała i koniec a no i mozemy jej podawac kaszke o 18 i wcina ze smakiem wiec koniec problemów z cysiem
100 lat dla Kubunia i Pawełka 1000 buziaków od bbciotki i Oliwci
a tak jeszcze do tego interesu to STEFKA CIEZKO MI DOSTAC TOWAR
ja daje gerbera bobovita bobofrut

hehe to z pingwinami :-):-)
Ataata no taki już nasz los....ja też słyszę imprezę i sztuczne ognie z oddali :-(
Stefanka ale Ty dzisiaj na kolorowo fiufiu :-)

hehe a w ogóle jestescie dobre z tymi obrazkami

ataata ja cie nie zaczepiam bo zajeta jestes. a kwiaty mnie wzruszyly :))
grzechotka ty dowcipnisiu :) te twoje obrazki...
elcia jak to nie masz?? gdzie nasza machina zawiodla?? ale poza tym jestes gotowa do uprawy??
a sluchajcie czy uwazacie ze mozna dawac roznych firm?? mix itd?? sylwia a do mnie jakos Heinz przemawia...a co do puzzli to u mnie nie ma tego sklepu, dopiero w bristolu a narazie sie nie wybieram.

reklama
hehe Grzechotkas fajnego masz kotka :-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D :-D
ha Stefanka gotowa gotowa a ty myslisz ze co ja robiłam przez te 2 dni co mnie nie było kombinuj kobito towar i jedziemy z tym koksem

Ostatnia edycja:
Do góry