reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hehhehe a on wył z rozkoszy heheh:-D

wiecie co właśnie powiedzieli w teleekspresie że dzieci jedzące w oierwszych miesiącach życia mleko z małą zawartością białka sa mniej narażone na otyłość w wieku póżniejszym tak jak dzieci z cyca to fajnie bo kuba je mpleko przwie bez białka heheheh będziem modelem :-D tz zgrabny jak model:laugh2:

reklama
Witam

A co tu dzis tak pusto??? Spicie czy Park Jurajski ogladacie.

Kasia trzymam kciuki i jestem z Wami, musi byc dobrze i gleboko wierze ze tak bedzie. Mysle ze dobrze ze to juz, bedziecie mieli to za soba. Bede z niecierpliwoscia czekala na dobre wiesci od Ciebie. Buziaczki dla Ciebie i Olisia.

Sto latek dla Kubunia i Pawełka

Ewedja czekamy na Ciebie

Kurde ale sie rano wkurzylismy. Ja na zlosc przed samym wyjazdem nie dzialal nam gaz w aucie. Pojechalismy wiec do Siedlec tam gdzie mial robiona instalacje i okazalo sie ze padl komputer. Podobno to sie nie zdarza, tylko raz mieli taki przypadek i akurat nam tez sie przytrafilo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. I musielismy zaplacic za wymiane na inny. K.......wa kosztowal 600 zl i do tego uzywany :szok::szok::angry::angry::angry::angry::angry:. Nowy ok 1000 kosztuje. Akurat przed samym wyjazdem nad morze takie koszty :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Poza tym jestem na etapie szykowania sie do wyjazdu. Matko normalnie jestem w szoku ile tych rzeczy musze zabrac. W jednej torbie tylko reczniki i buty, w drugiej ubranka Kubusia i walizka na nasze rzeczy. Do tego lozeczko turystyczne, krzeselko do karmienia, pieluchy, jedzenie dla malego, woda, itd...... Nie da sie tego wymienic wszystkiego. Mam nadzieje ze to jakos upchniemy do bagaznika, i na przednim siedzeniu. :szok::szok::szok::szok:.

Ide zaraz spac bo w poniedzialek o 4 rano wyjezdzamy wiec ok 3 bedzie pobudka zeby wszystko do auta spakowac i malego nakarmic przed wyjazdem i ruszamy nad morze. Wiec ostatnia noc przespana. Oby byla pogoda :tak::tak:.

Ostatnia edycja:
Jutrzenka lepiej że teraz wam padł niż w drodzę na wakacje
ale życze miłego wypoczynku zazdroszczę hmmmmmmmm tez bym pojechała na wakacje nad morze
opalcie się ładnie:-D

sylwia choć ty jedna wszystkie se poszły:baffled::-D

A Elcia to się chyba obraziła:-:)-(
Ja się wybieram na dłuższą posiadówę w wannie ale jakoś nie umiem się podniesc. Grzechotka daj mi kopa w tyłek bo ze mnie taka leniwa krowa dzisiaj że szok:szok::szok:

sylwia nastaw się
252061dvqqe3ph0b.gif

eeee lachy z uk jakie sloiczki dajecie swoim dzieciom ?? jakiej firmy??
grzechtniczku czu- waj
a i kuzwa bylam w tesco i nie ma puzzli!!!!!!!! co za ppiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry