reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
witam wszystkich

Dota...wspolczuje, naprawde...ja nie wiem co to znaczy (odpukac) z pirwsza ciaza rewelka i z ta tez...bez zadnych skudkow ubocznych:-Dmam nadzieje, ze szybko ci to wszystko minie. i jak napisala Wroniczka dawaj znac o sobie

WSZYSTKIE DZIEWCZYNY NIECH DAJA ZNAC CO SIE Z NIMI DZIEJE BO NIC NIE WIADOMO...CZEKAMY

Belka...witaj, zazdroszcze urlpu, ciesze sie ze ci sie udal
Kacha...zeby szybko minely te obrzydlistwa

Dziekuje za gorace powitanie :-) To naprawde mile :)
Urlop mi sie udal i wcale nie chcialo mi sie wyjezdzac z domu ale coz wybralam prace i zycie za granica przynajmniej narazie.

Jak sie czujecie Dziewczyny? Co u Was?

Witam wszystkie grudnioweczki!
Ja wlasciweie pisze tylko zeby sie zameldowac bo humor mam taki,ze szkoda gadac:-(
Juz tak to trwa od tygodnia albo dluzej i jak narazie mam coraz wiekszego dola.Nie bede wam jednak nudzic bo to nie ma sensu i i tak mi nie poradzicie w sprawach finansowych;-)
No nic to ja zmykam.Buziaczki dla wszystkich;-)

Mówię Wam dziewczyny jakiego dziś mam lenia. Normalnie masakra. Nawet obiadu nie chciało mi się ugotować więc kupiłam gotowe pierogi ruskie. Ale raz na jakiś czas można sobie na taki obiad pozwolić. Zaraz idę sobie zrobić zielonej herbaty na dodanie energii do życia bo z każdą minutą ze mnie ulatuje. Ale przynajmniej dziś jest cudownie chłodno:tak: i mały nie siedzi mi tak okropnie na pęcherzu. Mam troszkę odpoczynku od WC:-)
A Staś przed chwilką pomalował się cały pisakiem i oznajmił że jest zebrą z własnymi paskami:-) Takie to małe ale tyle ma pomysłów w głowie:-)

No, no, no, niezła zeberka :-)
Ja dzisiaj chodzę jak zombie, zresztą tak już jest od kilku dni....
Kiedy ta pogoda w końcu się unormalizuje??

natrafiłam przed chwilką na stronę na której można zapalić światełko zmarłym dzieciom, których rodzice umieścili tam informacje o ich śmierci. Boże jaka to jest smutna strona. Cała się łzami zalałam. Zwłaszcze że wiem że ja również mogłabym tam umieścić aż dwa takie okienka do zapalania świeczek. Oby tym razem było wszystko dobrze, czego życzę sobie i Wam wszystkim.

ja widze ze wiekszosc ma jakies doly, albo humory nie tegie...ja tez chodze struta i wszystkiego sie czepiam

pisalam juz wczesniej ze peien gosc rozwalil nam samochod...do tej pory nie wiadomo co bedzie...ubezpieczenie sie jeszcze nie odezwalo...a ja uziemiona jestem, nawet do mamy nie moge pojechac ani kogos odwiedzic:-(wizyte mam na 20 lipca...ciekawe jak sie zabiore z mala bez samochodu

Weroniczka...smutne rzeczy piszesz...niech bedzie wszystko dobrze..tego ci zycze i wszystkim
widze ze twoj Stas ma niezle pomysly, az sie boje co moja bedzie wymyslac:tak:

Aneczka...nikogo nie zanudzasz, a co do spraw finansowych to swietnie cie rozumiem.ja az sie boje jak ubezpieczenie da malo kasy a samochodu nie bedzie sie oplacalo naprawiac (szczerze mowiac tak jest).rzeczoznawca wycenil naprawe na 6000 a oni tyle nie dadza...tylko skad kase na nastepny samochod, przeciez bez niego to ja nigdzie nie bede mogla sie ruszyc i wiekszych zakupow zrobic..przeraza mnie to wszystko

Witajcie,

Ja co prawda nie grudniowka ale tak z sentymentu kibicuje Ataacie i calej reszcie... i wlasnie chcialam Was zapytac o Ataate bo od jakiegos czasu nie ma jej na forum... bardzo sie martwie o Nia.

reklama
Do góry