reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
witam wszystkich w ten pięknie chłodny dzień. Ja czuję się bardzo dobrze, zarówno fizycznie jak i psychicznie. Może też dlatego że jutro jadę na weekend ze znajomymi na wieś i sobie odpocznę i przewietrzę się na bardzo świezym powietrzu:-)

Mi też generalnie nie przeszkadza, ale zawsze miałam później zawroty głowy ;)
A dzisiaj wyszłam sobie jakgdyby nigdy nic ;-) I w nagrodę dla samej siebie od razu batonika zjadłam ;-)
A jutro wieczorem kolejna wizyta u gina i kolejne usg ;-) Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze...

witam was serdecznie. mam nadzieje byc grudniowa mama :)
mieszkam w uk. hmm nie wiem co jeszcze moge napisac o sobie...
bardzo sie ciesze ze jest tu tyle dziewczyn z podobnym terminem. ja mam termin na 18 grudnia 2007.
pozdrawiam serdecznie

Witaj Stefanka! milo ,ze do nas dolaczylas:-)
Kasiu napewno wszystko bedzie dobrze na USG;-)
Weroniczko no to widze ,ze troche mnie rozumiesz, bez samochodu to narawde kicha by byla wiec trzymam kciuki zeby udalo sie naprawic na koszt ubezpieczalni;-)
A u mnie nic nowego: mega dol i chyba ta pogoda mnie dobija, nienawidze jak jest szaro i co chwile pada.W domu dostaje szalu i nic mi sie nie chce.A teraz ide zmiejszac zdjecia i wkleje moje mieszkanko dla dzidzi;-)

witam nową grudniowiczkę. I odrazu zapytam gdzie mieszkasz, bo albo żle coś napisałaś albo ja nie mogę rozszywrować:-)
AneczkaK z tym samochodem to nie ja tylko asmodis. Ja niestety nie mam prawa jazdy i szczerze mówiąc teraz troszkę mi żal bo jednak mając dziecko ( a już nie długo dwoje dzieci) to bardzo utrudnia życie. Jestem mocno uzależniona od męża:-:)-)

reklama
Do góry