reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam, dopiero dziś udało mi się dołączyć do forum.
Nie zdążyłam jeszcze przeczytać wszystkich tematów i postów ;-), więc proszę o wyrozumiałość jeśli powtórzę się z jakimiś pytaniami.
Ucieszyłam się jednak, że istnieje wątek "grudniowych mam". Na początku czerwca na usg zobaczyliśmy wspólnie z mężem swoje dzieciątko. Lekarz na 60% określił płeć - chłopiec. Jednak dopadły mnie problemy ze skórą na twarzy, dekolcie i plecach... a to podobno na dziewczynkę takie sprawy się dzieją :-)
W sierpniu kolejne usg, więc się okaże.

Mam teraz więcej czasu, bo jestem na zwolnieniu, ze względu, że dzidzia jest za nisko... Trzymamy kciuki, że "wskoczy" na swoje miejsce.

Nie wiem czy, jakaś mama miała podobną sytuację? Czy do 9 miesiąca była na zwolnieniu?

Ewa

reklama
dziewczyny proszę napiszcie mi które leki możemy łykać na ból głowy? Bo tak mnie zaczyna boleć że szok.
Weroniczka...przepraszam ze dopiero teraz pisze, domyslam sie jak sie czulas. na skurcze nospa, a na bol glowy paracetamol

witaj ewa wsrod grudniowych mam

odpowiadajac na twojego posta-ja nie bylam na zwolieniu, ale moje kolezanki tak. siedzialy w dom i zajmowaly sie przygotowaniami :tak:

Witajcie! witaj Ewciu !
Myslalam ,ze po dwoch dniach naklikacie tak ,ze nie zdolam nadrobic ale naszczescie widze ,ze tez czasu nie mialyscie;-)
Ja dzis zdycham, boli mnie brzucho i niedobrze mi chyba po slonych paluszkach:sick:. wiec nie obrazcie sie ale chyba zmykam bo padam na pysio:zawstydzona/y:
P.S. Ewa ja w pierwszej ciazy i tej tak samo jestem caly czas w domciu bo mam prace w szkodliwych wareunkach i w ogole za ciezka fizycznie i psychicznie zeby w ciazy wyrobic, wiec sie lenie;-):tak:

HALLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!
Co się z wami dzieje dziewczyny? Od kilku dni Was tu nie ma? Mam nadzieję że wszystko jest ok i poprostu nie macie czasu BB. Jesteśmy jedynym wątkiem na który nic od kilku dni się nie dzieje:-( No i nie mam z kim pogadać.
Teraz zmykam bo idę ululać Stasia.

Witaj Ewciu, jak to miło widzieć w końcu jakąś mamusię z mojego miasta :)

Weroniczko, ja cały czas pojawiam się i znikam, ale nie zawsze mam czas coś napisać, bo siedzę w pracy ;-)
Szefa nie ma, a ja buszuję sobie po necie ;-)

witam

mala spi i moge poczytac

u nas wlasnie zaczyna padac, mam nadzieje ze lunie bo such jest...i tak siedze w domu to mi nie zalezy a przynajmniej bedzie podlane

U nas pogoda tragiczna, taka nie wiadomo jaka :(
Przed chwilą padało, teraz jest spokój...
Ale przez tą pogodę trochę mi się głowa kiwa nad klawiaturą ;-)

reklama
Do góry