reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Gosia rozwiodła się z tym jak on ma:crazy::szok::szok::szok:
Maria dostała kwiaty od Grzesia na urodziny:szok::szok::szok::szok:
Zuza spotkała się z tym co ją prał, a potem dostała od niego smsa:szok::szok::szok::szok:
Renatę w szpitalu olali jak przyleciała do swojego komisarza:szok::szok::szok::szok:
a tak poza tym to nic:-p:-p:-p:-p jak zwykle nudy:-p:-p:-p:-p:-D

Szkoda że się te nie które seriale na wakacje kończą będą nudy:wściekła/y::tak:;-):-p Mały śpi a ja mam ciszę bo siostra do teściowej pojechała hihihihihihi:tak::-p K ogląda mecz luzik:tak::tak:
MADZIA krzesełko bąbowe:tak::tak::-):-)

Magdalenka - krzesełko fajowe, szczególnie kolorek i to że kiedyś można je rozłożyć na stolik i krzesełko (chociaż mój Ł mówi że jak on był mały to nienawidził takiego zestawu...:szok:) Nie wiem czy to wyściełanie nie będzie się ślizgać za bardzo tzn, jak to jest tam zamocowane do krzesełka...
Sylwia - a jak u Ciebie? też zapuszczasz na klacie? bo ja będe doklejać. No i myjesz się w końcu czy nie? bo nie wiem, a muszę być wiarygodnym pimp'em:)confused:)

Dzisiaj w lokalnej gazecie znalazłam:
Pick your own strawberries at Norton Strawberry Farms!
i już wiem ze jak będzie ładna pogoda to w sobotę albo niedziele jedziemy zbierać truskawki (po 1.80Ł za kilo!!!) mniam mniam:happy2::happy2::happy2:

Ostatnia edycja:
Daszka no trzeba będzie dokleić:-( co zrobisz, trza się trochę poświęcić:-p A z tym myciem to Grzechotka oglądała te filmy gangsterskie chyba na Disney Chanel:-p:-p więc nie wiem czy jest wiarygodna:-p:-p:-p Aha, musisz się zaopatrzyć w tony żelu do włosów:tak: wiesz, jak lans to lans:tak::tak::tak:
A te truskawki to u nas też są tylko ja jeszcze nigdy tam nie dotarłam:-p:-p w sumie nawet nie wiem czemu:crazy: będę musiała się wybrać

Oho, słyszę syreny!!!! Jeszcze biznesu nie zaczęłyśmy a juz po mnie jadą

KUBUSIU TO DLA CIEBIE

Zycze Ci szczescia, zdrowia i wiele radosci

oraz szczesliwej dlugiej przyszlosci.

Wszystko co piekne i wymarzone

w dniu Twych półurodzin niech bedzie spelnione!

kasiu pamietaj ze jestesmy z toba myslami wszystkie na BB i na pewno bedzie dobrze a we wrzesniu to ty bedziesz juz z Olisiem w pilke grac :tak::tak::tak:

dziewczyny to moj jak na razie przedostatni wieczor z wami pozniej bede miala przerwe i nie wiem jak sobie bez was poradze, bo ja jestem uzalezniona od BB; bardzo sie ciesze ze jade i spotkam sie z mezem, ale tak nam sie zlozylo ze moj maz powinien jutro dostac nowy kontrakt na prace i bardzo sie boje co to bedzie, no ale mam nadzieje ze jakos sie pouklada tak jak ktoras z was pisala DAL BOG DZIECKO DA I NA DZIECKO, no ale ja mam juz taki charakter ze bardzo martwie sie na zapas i pewnie dzis w nocy nie bede mogla spac a wiadomosci od mojego mezusia dostane dopiero jutro okolo 18 wiec pewnie wczesniej jajko zniose

do tego mam dola bo sie wlasnie dowiedzialam, ze moja kolezanka ktora tez urodzila dzieciaczka we wloszech, teraz jest w Polsce i chodzi normalnie z coreczka na wloska karte zdrowia do normalnego lekarza nie prywatnie i ja przyjmuja; a mnie te glupie scyzoryki powiedzialy ze ta karta to tylko w naglych przypadkach sie liczy, juz mam dosc czasami tej polski

przepraszam ze pisze wam o tym, ale jestem strasznie wsciekla, w sumie mogla bym sie z nimi teraz sadowac dlaczego mi tak powiedzieli no ale nie mam na to sil

reklama
Ewedja ja chyba też na Twoim miejscu już bym to zlała:baffled: szkoda czasu i nerwów. Co innego jakbys jeszcze w Polsce siedziała.
Kochana jeszcze chwilka i zobaczysz się z mężem:tak: A On to jest pewnie podwójnie stęskniony bo za Tobą i za Zakim:tak: Ale się zdziwi jak zobaczy jaki Zaki zdolny, co???

Do góry