reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Stefanka straszne rzeczy piszesz o tych kobietach...makabra totalna:no:
Grzechotka uruchomiłam bez problemu, ale strasznie zwalnia komputer

reklama
Kąpiel będzie ale nie w jeziorku tylko na Tatralandii.

Kasieńko bardzo mi przykro. Nie wiedziałam, ale nie martw i głowa do góry. Trzeba wierzyc że wszystko będzie dobrze. Będżiemy trzymac bardzo mocno kciuki i się modlic. To pomaga przekonałam się sama o tym. papa

właśnie zuważyłam że jestem nieźle spieczona na ramionach, stopach, dekolcie i nosie :baffled: od tego siedzenia na ławce w słońcu będę w ciapki ja krówka :oo2::eek::rofl2:

Edytuję:
Baśka masz jakąś strone www miejsca gdzie jedziecie ?? :cool2:

Fajne jest to rozwiązanie dla wiekszego dziecka, stolik + krzesełko:tak:
bedzie słuzyc na długo....
Krzesełka do karmienia ogólnie są fajnym rozwiązaniem...mój Krzysio tak lubi w nim przebywać:tak:wygodnie sie karmi....dla mnie same zalety:-)

to krzesełko ma też regulację oparcia, więc dla młodszego też jest ok :tak: a jakoś rozwiązanie ze stolikiem przypadło mi do gustu...wolałm drewniane ale w drewnianych nie spotkałam regulacji oparcia.

hehe moja bestia kręci się w kółko i kombinuje ja się przesunąć w przód po zabawkę ciekwe kiedy się wkurzy :rofl2:

Dla mnie też krzesełko to jest super rozwiązanie:tak::tak: Ja układam Marcelowi pełno zabawek na tej tacce i on jest cały szczęśliwy jak w nim siedzi:tak:

Magdalenka bardzo fajne jest to krzesełko. Posłuży nawet kilka lat bo później to nawet rysować przy nim będzie mógł:tak: nie tylko jeść:tak:

reklama
Do góry