reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ewedja - szkoda nerwów, ale szkoda że jakiś niedoinformowany .... itd itd nie ma się już co denerwować. No a skoro to twój ostani wieczór z nami to my też nie będziemy wiedzieć jak ten kontrakt. Trzymam kciuki i wyśpij się, bo potem to już "bezsenne" noce Cię czekają;-)

reklama
sylwia moj maz to jest tak podekscytowany, ze jak do mnie dzwoni to numery myli i do innych ludzi gdzies dzwoni

ale jaka jazde ostatnio odwalil to myslalam ze sie poplacze ze smiechu

a wiec skonczyla mi sie kaska i mial mi doslac, a ze ja mieszkam u rodzicow i ona jak mi przysyla listy milosne :tak::tak::tak: to na adres rodzicow, a w dowodzie mam inny adres, wiec jak maz wysyla mi kase to daje mu ten moj dowodowy adres i zawsze bylo ok, a ze jak wysylal kaske we wtorek to juz byl podekscytowany ze juz niedlugo sie widzimy i poszedl na poczte i wysyla mi kaska taka metoda MONEY GRAM pewnie niektore slyszaly (on wysyla mi kaske z poczty a ja w banku u nas moge odebrac juz po 15 minutach tylko on musi mi dac specyjalny kod) u nas odbiera sie w banku PKO SA ( w naszym miescie jest 3 oddzialy) no a moj maz poszedl do Pani na poczcie i dal jej moj adres dowodowy i powiedzial ze on chce wyslac kase do banku pod tym adresem wiec Pani mu tlumaczy ze tam nie ma banku a on ze musi byc bo ja mu taki adres dalam, i nic nie zalatwil i dzowni do mnie z pretensjami co ja od niego chce jak mi opowiedzial wszystko to myslalam ze sie poplacze i wytlumaczylam mu i poszedl spowrotem na poczte i przyslal mi kaske normalnie, to nic ze to nie pierwszy raz mi wysylal poprostu z wrazenia to mu sie mozg lasuje

sylwia a co do reakcji na Zakiego to ja sobie jej nie moge wyobrazic, poprostu jak on zobaczy co ten nasz akrobata robi to zwatpi, a najlepsze to jest to ze ja z natury jestem spokojna moj maz tez a Zaki to szkoda gadac :szok::szok::szok:

daszka nie ostatni przedostatni, a co do niedoinformowanych osob, ja dzwonilam nawet do naszego oddzialu kasy chorych i nfz i co i tam tez mi powiedzieli ze tylko w naglych przypadkach no ale coz to kieleckie tu tylko wieje wiatr i wszyscu ludzie to scyzoryki

Ostatnia edycja:
ewedja ty mysl juz o podrozy !! nareszcie sie doczekalas a i mam nadzieje ze bedziesz mogla sie do nas od czasu do czasu odezwac?? ja sie wcale nie dziwie ze sie twojemu mezowi myla adresy i cyferki heheh on mysli tylko o tym ze juz niedlugo was zobaczy!!

Dobrej nocki Dziewczyny!
Stefcia - idź dzisiaj wczesńiej spać, co? Bierz przykład z Córci

Ł wrócił i jedziemy jutro na truskawki!!! kurcze nie mogę sie doczekać!!!

Cześc wszystkim.!!
Nie mogę w to uwierzyc, normalnie szok. Alex wypił o 20.30 flachencję, zasnął parę minut po 21 i spał do 7.15, tylko jedna przerwa była (kręcił się coś ok 1.00) ale dałam mu herbatki i spał dalej. NORMALNIE JESTEM W SZOKU. OBY TAK DALEJ....

Życzę wszystkim wesołego dzionka a zainteresowanym przesyłam stronki gdzie jedziemy i gdzie będziemy nocowac. Miejsca sprawdzone już od paru lat.

Apartmány Hrádok

AQUAPARK - TATRALANDIA, ubytovanie Tatralandia, term

Cześć Gwiazdy!
Nocka u nas ok, ale mała coś nie spokojna była. Przebudzała się, pojękiwała... :baffled::confused:
Nie wiem co jej było. No i jak co dzień wstała z tatusiem o 5 rano :no: koszmar...

Kasiula! Wszystko na pewno się ułoży. Jesteśmy z wami.:tak:;-)

Ewelina dobrze zakręcony ten Twój mąż... hihihi... :-D:laugh2:

Basia widać że fajne miejsce. Tak chyba w miarę spokojnie bez motłochu... :-);-):tak:

Ja się witam i zaraz zmykam bo jedziemy na wieś i wracamy w poniedziałek.

Muszę Wam się pochwalić. Mamy pierwszego ząbka. W nocy przebił dziąsełko i już jest:tak::tak::tak::tak: I nawet całkiem bezboleśnie to poszło.

Życzę Wszystkim udanego weekendu.

ewedja żegnaj kochana na jakiś czas. Naciesz się swoim mężem a potem szukaj jak tu do nas wrócić:tak::tak::tak:

U nas nocka rewelacyjna, Oliś usnął wczoraj w końcu ok. 20, a nie 22 :-) A obudził się 20 minut temu, coś tam niby sobie rano gadał w łóżeczku, ale jeszcze zasnął :-)
Ale mam stresa przed dzisiejszymi badaniami. Wczoraj ogarnął mnie jakiś taki błogi spokój na wieczór, a dzisiaj od rana znowu szaleje.
Ewedja wracaj do nas szybciutko:tak:
Weroniczka udanego wypoczynku i gratulacje dla Tadzia z okazji pierwszego ząbka:tak:

Dzień dobry

Ja dzisiaj jak zombi
Paula u nas też noc niespokojna Wiktor pojękiwał cały czas przez sen.
Pierwszą pobudkę zrobił o 21.40 - co nigdy mu się nie zdarzało :szok:
Potem 24, 1 i 3.20 no i tu koniec spania dziecku się odwidziało...najpierw K próbował go uśpić 20 min i nie wytrzymał - przyszedł mnie zbudzić. Potem ja przez godzinę starałm się go nakłonić do snu z marnym skutkiem. Cały czas tylko cycuś i cycuś, ale nie do jedzenia tylko do przytulenia. Wziełam go do łóżka nad ranem i pospał z pół godz. :baffled: Teraz ja ledwo na oczy patrzę a on w najlepsze grasuje po podłodze :szok:

Ewedja zazdroszcze Ci i współczuje
Super sprawa - spotkanie z mężem po takiej rozłące
Z dugiej strony podróż z dzidzią i w ogóle. Ale najważniejsze że bedziecie juz razem :tak::tak::tak:

Baśka
superowe miejsce

Daszka
ciekawe co Twojego Ł. zraziło do takiego krzesełka. Chłopaki mojej siostry mieli takie drewniane i fajnie z nich korzystali.
No a krzesełko K. juz kupił. Później wrzuce fotki.

Weroniczka Gratulacje Ząbka !

Kasia jesteśmy myślami z Wami, niech Wam doda to otuchy i siły!

Miłego dnia Kochane !

ps. Wam tez na zamkniętym nie odnajduje strony ?

Ostatnia edycja:
reklama
Halo dzień dobry juz piatek!!!!

ewelina miłej podróży i nie zapomnij o nas koniecznie sie odezwij jak już sie wyszalejesz:-D

Kasia spoko spoko wszystko będzie ok:-D

a unas nocka znowu przespana cała pobuda o 7 a przed chwilka wydoił najpierw 160 kaszy mannej a potem poprawił 60 mleka żarłok :-D

idę dziś sprzedawać mieszkanie znowu już nie mam siły może tym razem sie uda:crazy:

miłego dnia:-D:-D:-D
a sylwia ja niewiarygodna?????????????????:no::angry::laugh2:

Do góry