reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Madzia u mnie zamknięty wchodzi normalnie...

Weroniczka wypoczywajcie sobie spokojnie. No i wielkie GRATKI z okazji ZĄBKA!!! :-):-):-)

Kasiniu! Myśl pozytywnie. Na pewno wszystko będzie dobrze. Oliś silne chłopisko i nie da się nikomu!!! :-):tak:;-)

reklama
Wiktorek pospał...10 minut :-)
Hehe ja zdążyłam położyć sie i nakryć kołdrą :-)
Teraz sobie siedzimy na balkoniku, Wiktorek wydziera się na całe osiedle i ma radochę po pachy :-)
A mnie się niiic nie chce :baffled:

Grzechotka trzymam kciuki...może tym razem sie uda!

Witam dziewczynki!!!!!
U nas nocka ok bez żadnej pobódki:szok::tak:
Pogoda no cóż znowu ciepło:tak::-)
MAGDALENKA mi też się dzisiaj nic nie chcę mam potęrznego lenia a tu tyle pracy czeka:wściekła/y::wściekła/y::tak::tak:
WERONICZKA gratulacje że już ten pierwszy ząbek się pojawił:tak::-)
Miłego dnia kobitki dobra idę uśpić małego bo mi tu marudzi:tak::wściekła/y::-)

Halo!!! Jest tu ktoś??? :):):):):)

Julia śpi, wróciłyśmy szybko ze spacerku bo burza i deszcz nas prawie cupnęły. A u was słoneczko i cieplutko? U mnie ciepło jest, popadało i już poszło dalej... :tak: Przynajmniej troszkę się schłodzi.:-)

Ja jestem
U nas ciepło ale słońce już schowane za chmurami i zaraz zacznie padać (przynajmniej tak wygląda)
Wiktor w końcu zasnął...ja oczywiście zamiast korzystać to po internecie buszuje...trudno...kiedyś się posprząta...kiedyś odeśpię :-)

mam mały problem do rozgryzienia...ale nie wiem czy tu czy na zamkniętym

KAsia jesteśmy tu żebyś mogła dać upust złości, obawom i smętkom ! Nie zapominaj o tym !!!

Kasia nie mów że smęcisz. Po prostu wyżucaj z siebie wszystkie emocje które Ci na serduch leżą i będzie Ci lżej :-):tak:

Madzia to dawaj... Może coś pomożemy. Będę zaglądać na zamknięty i tu... :-)

Kochane jakbym miała wywalić tutaj wszystkie swoje emocje to moja wypowiedź zostałaby skasowana ze względu na użycie wielu niecenzuralnych słów, bo ja właśnie w taki sposób wyładowuje swoje emocje. Klnę jak szewc, albo nawet jeszcze gorzej, czasami szewc by przy mnie wymiękł:-p

reklama
Do góry