reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

magda jak ja wybieralam krzeselko to chcialam zeby mialo zdejmowana tacke ( bo latwo ja umyc ) i regulowana wysokosc bo wtedy mozesz jak karmisz przy stole podwyzszyc a jak np na kanapie to obnizyc. no i jeszcze na to jak bardzo sie sklada. bo np to doty i pryzybeli tez mi sie bardzo podobalo i mialo wszystkie zalety ale to chicco sie sklada na bardziej plaskie. minimalna roznica. to ze mozesz odchylic oparcie to dodatkowy atut. a ty juzz sie zdecydowalas??

reklama
Witajcie :):)

Najserdeczniejsze, najpiękniejsze i najcieplejsze
STO LAT
dla naszego dzisiejszego półroczniaka KUBUSIA :):):)

Stefanka ... Jutrzence wczoraj odpisałaś, Ewedji odpisałaś ... a mnie NIE !!!!:-( Więc jednak mnie skreśliłaś :-:)szok::baffled: :-D:-D:-D

Na dziś tyle ... BUZIAKI DLA WSZYSTKICH :):):)

Witam się i ja wieczorkiem.

Madzia krzesełko fajowe!!! :tak::tak::tak: Posłuży wam sporo czasu. ;-):tak::-)

Ja dziś troszkę popracowałam, byłyśmy na dworku i Julcia już od godzinki śpi. :-)
Dziś była baaardzo grzeczna. Od kąd jeździ z podwyższonym oparciem w spacerówce to nawet nie piśnie... cieszę się!:-)

Moje Słoneczko już smacznie śpi...po kąpieli się dzisiaj rozgadał i od tego dostał czkawki...bidulek już myślałam że będzie problem przy zasypianiu, na szczęscie czkawka szybcio minęła :tak:

chyba dla odmiany pójdę dzisiaj wcześnie spać
:-)

więc dobrej nocy Babeczki

Buziaki

Kubuś bardzo, bardzo dziekuje za życzenia kochanych BBcioteczkom i przesyła buziaczki

Kurde normalnie na nic nie mam czasu, w pracy zalamka tyle roboty ze szok :no::no::no:, nbawet nie mam czasu na forum popisac :-D:-D.

Obecnie jestesmy na etapie kompletowania wyprawki na wyjazd, mialam zrobic liste ale jakos nie mam weny do pisania.
Juz pomalu zaczync sie stresowac jak to bedzie, czy maly dobrze zniesie droge i czy nie bedzie mial jakis reakcji zoladkowych na zmiane klimatu. Kupilam wode mineralna i zamierzam zaczac mu z niej robic mleko zeby nie dawac tej wody co tam bedzie bo nie wiem jak zaraguje na nia.

Padam wiec ide pod prysznic i do wyrka.

Milego wieczorku i slodkich snow moje drogie

reklama
Do góry