reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Kasia - może to i lepiej że będzie szybciej ta operacja, ale denerwować się musisz okropnie, zresztą nam też nerwy dadzą się we znaki w końcu Oliś to kumpel naszych pociech.
Stafcia - to ja dziś pójdę do "mojego" lidla i zobacze czy jakieś nie zostały te puzle, szkoda że u Ciebie nie było, ale kurcze sprawdzałam nawet na necie i były że będzie taka oferta...:baffled:

Kasia o kurcze to juz za tydzień:szok: nie dziwię Ci się że się denerwujesz ale na pewno tak jak my wiemy że będzie dobrze tak i Ty doskonale wiesz, że tak będzie bo inaczej być nie może:tak: Przynajmniej nie będziesz musiała się denerwować przez miesiąc a tylko tydzień. A po operacji powiesz UFFF, nareszcie z głowy:-):-):-):-)

ehh daszka chyba ja jednak za pozno szukalam...bo ja mam niby blisko lidla ale nie robie tam zakupow spozywczych i zapominam ze tam sa czasami fajne rzeczy...
sylwia musze ci sie pochwalic ze razem z krzeselkiem zamowilam taki sam jak wy macie ten folelik do kapieli.
kacha szok ze tak szybko ale tak jak sylwia pisze moze to lepiej?? w kazdym razie scisnij Oliska mocno od Gajutka chociaz ona umie tylko kopac, ciagnac za wlosy, szczypac i krzyczec to niech on sobie cos wybierze z repertuaru :))

Witajcie Perełki :-)
Kurcze ale żar z nieba ufff

Najsłodsze buziole i misiakowe tulańce dla Półrocznego Jakubka STO LAT !!!

Kasia rzeczywiście tak nagle spadła ta wiadomość, ale i ja jesem za tym że lepiej że bedziecie mieć to szybciej z głowy :tak::tak::tak: a na pewno wszystko pójdzie dobrze, a piszesz że Oliś to silny facet więc szybko powinien dojść do siebie po operacji. Duża Buźka dla Was na odwagę!

:szok: te lalki jak dla mnie makabryczne brrrr:no:

Wielkie Buziaczki dla Kubusia!!!!
Stefcia - No byłam w tym Lidlu - mają różne rzeczy z tamtego czasu, ale puzli już nie...:no: szkoda bo bym Ci wysłąła...
a spożywczych tam też nie robię, bo w Pl to tam mieli jakieś beznadziejne rzeczy, ale mój Ł tam sie zopatruje w frankfurterki (pyszne) i parówki takie grubaśne teź niezłe chocioaż nie przepadam za parówkami;-)i jakieś grecke sucharki. No i kupił mi kalmary w puszce, ale nie wiem jak się do tego zabrać, gdzieś widziałam że można je nadziewać więc kiedyś spróbuję....ale jestem pełna obaw do takich potraw...
A czy Wasze pociechy mają łaskotki? bo Jasiek ma "ulubione" na szyi i pod brodą, do tego plecki też:-)

Kasiu to sure że przełożą tą operacje Oliśiek szybciej będzie zdrowy i będzie po wszystkim a we wrześnu to będziesz myślała dobrze że nie musze się martwić juz a tak to byś do września czekała:-D

a mój wredniocha jest dziś niemożliwy spiewa cały dzien już mi uszy odpadaj atak głośno piszczy buczy aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu i takie tam na sp[acerze poznalismy koleżankę spacerowiczkę z 10 miesięczną patrycja a on oczywiście musiał dac koncert żeby się popisac i mamie nie dac pogadać
padam

Basia ciesze się że z Alexem dobrze i zdrowieje a kąpiel pewnie mu sie spodoba w jakimś jeżiorku????

znalazłam fajną rzecz edytor wspomnień można sobie książkę zmaluszkiem zrobić i nawet jest konkurs ale cos mi się nie chce uruchomić może wy spróbujcie i powiecie czy wam sie uruchamia
Fotoksiążka - lepszy sposób na zdjęcia | drukujwspomnienia.pl

aa wlasnie wracajac do tych lalek to ogladalam kiedys taki dokument o kobietach ktore zamawiaja te lalki. one kupuja im wozki i ubranka i tak jakby udaja ze to sa dzieci bo jezdza a nimi na spacery itd!! yyyyyyy !! a taka lalka to duzoo jakos kosztujee i one sobie zamawiaja jakie chca np. tygodniowe albo jedna zrobila sobie replike wnuka jak mial 3 miesiace bo wtedy wyjechal i ona za nim teskni...straszne trochee. a jedna byla w luxusowym sklepie i kupowala dla tego lalka ciuszki i buciki D&G i pokazywala go sprzedawczyni ze jej synus jest taki slodki !! ogolnie miala caly pokoj dla niego i codziennie myla kolka wozka heheh. dziwacy sa wszedzie!
kurcze u mnie wczoraj tak wialo ze normalnie myslalam ze mi dach zerwie!!

reklama
drogi Jakubie Zycze Ci Zebys Mial Tak Dobrze Jak Teraz Przez Cale Zycie!! Zero Zmartwien I Obowiazkow Oraz Spelniane Kazde Zyczenie!!
ps grzechotka pamietaj ze kazda nowo poznana osoba to potencjalna klientka :)

Ostatnia edycja:
Do góry