reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

garaż pod blokiem zawsze widze swój samochód i umyje się jak pada nawet a ogród oggggrroooomy za blokiem park :-D
grzechotnik no ja ci dam:angry:przec ja jestem jak cókiereczek słodka jak czekoladka z orzechami o smaku rumowym czasem jak najlepszej jakości chałwa pistacjowa jak słodkie truskawki z bitą śietana popijane szampanem taka jestem :-D

reklama
K... jak się wpierdzieliłam na mojego R. Wydarł się na mnie że za dużo wydałam w tym miesiącu. A ja ***** nic prócz jedzenia i dziubka do kubka niekapka nie kupiłam nic. Moja wina, że wszystko poszło do góry?? To niech on nie kupuje sobie codziennie piwa bo ja nawet nie mam półbutów pożądnych tylka takie kilkanastoletnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Normalnie siedzę i ryczę bo mnie wkurzył kretyn jeden.

Czołem ...

Juleńko Słoneczko kochane!!!
Sto latek :):)
Buziaki od Wiktorka i ciotki Moniki :-)

Aaaa Grzechotka ... muszę Cię zmartwić, bo Twój Kubuś choć mega przystojniak z niego będzie miał chyba konkurencję do naszej dzisiejszej Solenizantki :-D:-D:-D ... Wiktor jak ją dziś ujrzał na monitorze gdy mama nadrabiała lekturę na bb to .... za diabła nie chciał odejść i rączki za Julką wyciągał !!!! :rofl2:
Kurcze ... mężczyzna się z niego robi ... za dziewczynkami zaczyna się oglądać :-:)baffled:;-):-D

Najserdeczniejsze życzenia Imieninowe
dla naszej jedynej Stefanki - Eluni

... i dla wszystkich Elżbiet, które dziś mają swoje święto :):)

Sylwia bardzo chętnie rzuciłabym dla Was tą robotę, ale nie wiem czy samą miłością długo bym pożyła ... tym bardziej że mam dziecko na utrzymaniu :-p;-):-D

Weroniczka ożżżz te chłopy!!! Ostatnio miałam to samo ... tyle że to pod wpływem mojej "najdroższej" teściowej "kochanej" :angry::angry::angry::angry::angry:.
Ale jestem w stu procentach pewna że gdyby Ł był na moim miejscu to musiałby się nieźle nagłowić, żeby mu kasy na piwko starczyło!!!! :baffled::crazy:;-)

Ewedja to miałaś niezłe przeżycie z tym Twoim małym akrobatą :szok:, całe szczęście że nic mu się nie stało...
Aha ... no i ja jestem pod wrażeniem twoich pięknych wierszyków urodzinkowych i trochę mi przykro że moja Perełka już się na nie nie załapie ... ale swoją drogą to wyobrażam sobie jak Ci się te ostatnie dni przed wyjazdem dłużą ... ale będzie JAZDA :-D:-D:-D:-D ;-).

Spadam bo mnie coś w kręgosłupie łamie ....
Słodkich snów Babeczki :):)

Edytuje .... aaaa Stefcia a ja dlaczego nie zostałam zaproszona do Twojej tajnej grupy ???? no tak ... wykreśliłaś mnie już ??!!! :-( :hmm:

Ostatnia edycja:
reklama
Stefcia!!! Nieśmiała powiadasz jesteś????? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D baaardzo!!! :-D:-D:-D
Datę urodzin tam napisałaś to i imienin możesz dopisać co byś nie musiała się za
rok dopominać :-D:-D:-D:-D:-D
Ja was dziewczyny po prostu uwielbiam!!!

Grzechotka! Ja nie mam się pod czyją spiżarkę podłączyć więc muszę sobie jakoś
radzić. To Darek zaszczepił we mnie takie dziwności. W zeszłym roku grzybki
marynowałam :szok: a w tym zamierzam szaleć z owocami. Ale to dla Juleńki w
większości. Gdyby ktoś ze 3 lata temu mi powiedział że będę to robiła to umarłabym
ze śmiechu!!! :-D:-D:-D

Sylwia rano wyślę kilka słoiczków. Już gotowe :-)

Monia powiadasz że Wiktorek zakochany... No to mamy problem :laugh2::laugh2::laugh2:

Weroniczka jakie te chłopy to tępy naród!!!
Normalnie zatłuc to mało. Nie wiem na ile to możliwe ale może od następnej pensji niech Twój mąż robi zakupy przez cały miesiąc. To niezły test. Zobaczymy jak się chłopak porzadzi... :-) Będzie wiedział co i ile kosztuje. Przeprosi Cię na kolanach! Kurde, tak to jest z tą kasą... My też o 10-tego do 10-tego... Nic człowiek odłożyć nie może.

Do góry