reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA JULECZKI
WITAM WSZYSTKICH PO TAK DŁUGIM CZASIE!!!!
Do czytania mam że ho ho nie wiem kiedy się wyrobię:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale oczywiście się postaram:tak::tak:
KSAWEK ok spokojny byliśmy z siostrą w górach:-)fajnie był tylko ona,ja i mały:-p:-p:tak::-)
Idę czytać dalej i już będę pisać kobietki;-);-)
A czy ktoś mnie jeszcze pamięta:-p:-p
KASIU witam cię po takiej długiej nie obecności;-):tak::-)
A mężowie nasi zostali w domku bo wolnego nie mieli:-p:-pa w górak byliśmy u znajomych:-)

reklama
Joasia Tobie to dobrze:tak::tak::tak: Witaj spowrotem:-)

Stefanko
W imieniny Twoje życzę Ci serce moje
Miłości i kochania aż do skonania
rose1__bloomingA.gif

Grzechotka!!! Wow... Fajne prezenciory!

Joanna oczywiście że Cię pamiętamy, co to za pytanie???:-D:-D:-D
Wypoczęłaś w tych górach porządnie???

Stefanka!!! Gdzie się podziewasz???
Tutaj tyle pięknych życzeń dla Ciebie a Ty zniknęłaś!!! :-):-):-)

No bo Stefcia to teraz pewnie opija imieniny ;-):-p
No postawiłabyś nam coś, a nie się ukrywasz :-p
Asiu witaj z powrotem, pewnie, że Cię pamiętamy :tak::-)

stefka sie ukrywa bo własnie nie chce nam postawic imieninowgo:-D:-D:-D:-D
asiu pewnie ze pamietamy jak tam po wypoczynku w gorach?
a my juz po obiadku i T z mała ucinaja sobie drzemke:tak::tak::tak:
a wy co porabiacie?

hehe ja sie nie ukrywam!! tylko jestem zajeta opieka nad dzieckiem :))
DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA WYMUSZONE ZYCZENIA :))
wpadajcie na sernik !! no i jakies napoje wyskokowe heheh
grzechotkaa twoj prezent WYMARZONY!!

aloha popołudniu!!!:-D

stefcia jakie wymuszone z serducha prosto a się wie co stefki lubią najbardziej:-D
mój R wymyslił sobie że będzie oszdzędzal na paliwie więc wyciągnął mój stary rower i ma zamiar do pracy pedałować codziennie 17 kilosów!!!!!!:szok:w jedną i 17 w drugą (rozumie się ) hehhe:laugh2::laugh2::laugh2: jestem ciekawa na ile kilometrów starczy mu motywacji:-D ja obstawiam 3 dni a wy ile dajecie przyjmuję zakłady:-D:-D

reklama
kochane mamuski ja dopiero wlaczylam kompa dzis i musze nadrobic zaleglosci

ale mam strasznego dola dzis bo ZAKI WYPADL MI Z WOZKA W DOMU DZISIEJ na szczescie nic sie nie stalo ale nie moge sie z tego otrzasnac

DZIEWCZYNY UWAZAJCIE NA WASZE DZIECIACZKI ONE Z DNIA NA DZIEN SA CORAZ BARDZIEJ NIEOBLICZALNE :tak::tak::tak:

Pół-urodzinki dzień radosny,
Pełen kwiatów zapach wiosny.
Dziś chcę złożyć Ci życzenia,
Szczęścia, zdrowia, powodzenia.
Niech Ci słońce jasno świeci,
I w radości dzień przeleci.
Niech odejdą smutki troski,
By nastąpił dzień radości.
Te życzenia choć z daleka,
Płyną niby wielka rzeka.
I choć skromnie ułożone,
Są dla Ciebie przeznaczone.