reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Wszystkim solenizantom Sto Lat Sto Lat!!

Stefcia
Wszystkgieo Naj Naj
bi.003.jpg

reklama
JULCIU i ELU vel STEFANKO, cmokamy Was mocno na Wasze swieta!!!!

Elcia, te napisy w zwyczajnym paincie da sie zrobic:tak:
Ewedja, no to najwazniejsze, ze Zakiemu nic sie nie stalo (a swoja droga spytna "bestyjka";-)) No i nasze mlode moga sobie raczki podac, bo Kaya tez mi po kapieli smierdzaca niespodzianke strzelila:-D
A jutro ciociuni robimy sprawdzian z kapieli niemowlaka. A co, niech sie uczy dziewczyna, kiedys sie przyda:-)
Weroniczka, trzymaj sie kobieto i faktycznie proponuje podstepnie przyznac sie do "rozrzutnosci" i "poprosic" meza zeby eksperymentalnie to on zajal sie domowym budzetem na jakis czas;-):tak:

No i na dzisiaj koncze moj monolog, bo moj R bezczelnie beze mnie zasnal, a przeciez to niesprawiedliwe, zeby spal wiecej ode mnie;-):-D
I witam pierwsza poranna ptaszyne!:-)

Ciociunie! Dziekujemy jeszcze raz za życzenia :tak::-):tak::-):tak:
My juz na nogach bo Julcia się wyspała. ;-) Jakoś to przeżyję...

Kochany grzeczniutki Kubuniu!
Na pół roczku Ci życzę wszystkiego co dla Ciebie najlepsze :-):-):-)

Hej,hej!!!!!!!!

Ewelina to się masz z tym swoim "żywym sreberkiem":tak:

U nas tak duszno.....mam nadzieję, że skończy się to burzą ...

Myślę intesywnie co miałam jeszcze napisać.....myślę.....:rofl2:
A! Elcia, Ty mieszkasz dośc blisko Trójmiasta... moze jak bedziecie w poblizu to mogłybysmy się spotkac...heheh:tak: albo w wakacje gdzieś w połowie drogi między Gdańskiem a Elblągiem:confused:;-)

A ja dzis w świetnym humorze...heheh....(mam nadzieję,że na cały dziń) bo jutro mój mąż ostatni dzień do pracy i ponad dwa miesiące wakacji.....:tak::tak::tak:

Zajrzę potem..teraz ide zagonić mojego Dziubka do spania.....tak się bawi w łózeczku, że zapomniał o wszystkim...:crazy:

no zapomniałabym......Sto lat dla Kubusia!!! Tysiące buziaków od nas!!!:-)cmok,cmok!:-)

54.gif
Sto lat, sto lat niech żyje żyje Nam. A kto??? Kubuś
Dota ja uważam, że Ty masz zdecydowanie za dobrze:crazy::crazy::crazy:

Paula ten mój też się tak wcześnuie zrywa ale pozwala nam włóżku jeszcze poleżeć:-)

Wiecie co:-:)-( Ostatnie kilka nocy to On sie budzi nawet 5, 6 razy:szok::szok::szok: Dostaje cyca i dalej śpi:crazy: Nie płacze więc może to nie przez zęby, ale już sama nie wiem:no:

Wszystkiego naj, naj dla Kubusia :-)

A my się szykujemy powoli do żłobka. Pogoda taka, że aż się nie chce z domu ruszać, ale jak mus to mus.
A tak wogóle to miłego dzionka dla wszystkich :-)

Sylwia. Darek o 5.30 wychodzi do pracy i ja wtedy Julkę biorę na karmienie do łóżka
bo ona o tej porze dzień zaczyna. Więc leżymy razem. Jak tylko się schowam z brzegu
i przysnę, to albo odwraca się w poprzek i kopie mnie nogami po plecach lub żebrach,
albo doraczkuje do mnie i ciągnie mnie za kudły :baffled::baffled::baffled: no i jak się do niej odwrócę to się pięknie uśmiecha jak by chciała powiedzieć
"dzień dobry mamusiu"!!! :-D:-D:-D
No ale tak po godzinie jeszcze łapie drzemkę 30min do 1h. :-):-):-)

Paula Kuba tak samo robi jak widzi że mam zamknięte oczy to mnie zaczepia ciągnie za włosy kopie i czeka aż oczy otworzę a mnie się tak czasem nie chce
i piszczy do tego nabiera maxymalnie piwietrza i piszczy aż mu tchu braknie hehehhe:-D

reklama
Paula u mnie jest to samo:tak: Czasami nawet jak mi się przyśnie to Marcel budzi mnie takim porządnym kopniakiem w nos:baffled::baffled::crazy:
Wstajemy wtedy tak o 7. 30. On trochę pobawi się, zje kaszkę i sopwrotem idzie spać a mama ma czas na kawkę i internet:-)

Do góry