reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kochane babeczki teraz nadrabiam

o co chodzi z tym nowym forum bo sie poglubilam??????????

kasia jestesmy myslami z toba a szczegolnie z rodzinka malej Dominiczki :-:)-:)-( a z Olisiem bedzie na pewno wszystko dobrze o ma za soba taka BBarmie co sie bedzie za niego modlila ze musi byc wszystko dobrze :tak::tak::tak:

stefanka to jak dla Gajutka to wierszyk bedzie przedwczesnie no bo inaczej nie dam rady

no a dla wszystkich pozostalych mamusiek przesylamy super pozdrowienia od scyzorykow

ja juz odliczam czas do soboty a dluzy mi sie niemilosiernie no ale coz jeszcze dwa dni:tak::tak::tak:

EDYTUJE BO NIKT NIC NIE PISZE
moje dziecie tyle ze sie wykompalo i ubralo w swiezutka pizamke i co zrobilo..... KUPE !!!!!

a i juz wiem jak on wypadl z tego wozka on poprostu STANAL nie wiem jak to zrobil; zdazalo nam sie ze w lozeczku staje jak sie zlapie szczebelkow no ale w wozku to jakos dziwnie

Ostatnia edycja:
reklama
Ewedja:szok::-:)szok::-:)szok::-:)szok::-( kurcze ale musieliście się wystraszyć:szok::szok:

Stefanka życzenia nie były wymuszone:growl::growl::growl::growl::growl: Ale powiedz, kto napisał najpiękniejsze???? Chyba ja, co????:-p:-p:-p

A mój syn chyba stwierdził, że jestem za gruba:crazy::crazy::crazy: Kładę go wieczorem spać i schodzę na dół. Siedzę sobie siedzę i nagle płacz więc lecę do góry i wtedy cisza, schodzę na dół i jak jestem na ostatnim schodku słyszę płacz, lecę do góry i jak już tam dotrę to cisza i tak wkółko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ewelina ja to jestem po wielkim wrażeniem twojego Zakiego on tak szybko się rozwija co rusz to nowa trudna umiejętnośc brawo:-D

a mój podnosi się na rękach i już całą klatę ppodnosi ale siedzieć nie nie będę:laugh2::angry:
a teraz ś;pi już padł już przy jedzeniu grzeczne dziecko:-Dtak się dziś wypluskał w wannience całą podłogę zalał heheh posadziłam go no trzymał się waniennki ale tylko trochę go podtrzymywałam pluskał raczkami wylewał wodę śmiał się jak nigdy radochę miał a ja cała mokra :-Dale warto być mokrym dla takiego widoku jak go wyjełam to ryczał JA CHCE JESZCZE pewnie:-D

sylwia mi by się takie schody przydały heheh

grzechotka ja mam schody i mnie dobijaja...wcale mi latanie w gore i dol nie pomaga!! w dodatku te schody tak skrzypiaaaaa a mieszkanie ma ze 3 lata!!
sylwia dyplomatycznie musze powiedziec ze wszyyysstkieee zyczenia byly slodkie :)) sluchaj a dlaczego zmieniacie dom?? kupiliscie cos??
ewedja to masz akrobate malego w domu!!!
moje dziecie dzis marudne delikatnie ale mam nadzieje ze bedzie miala lepszy humoreek wkrocte :)

ale na mój gruby tłusty obwisły rzadki wstrętny rozstępowy miękki jak galereta brzuch by pomogły te schody:-D
stefcia potarmoś sie troszkę z nią heheh ona mówi mamo potarmoś się ze mną pliiiisss:-D

Kochane cioteczki jeszcze raz dziękujemy za życzonka dla Julci!!!

Stefka!;-)Życzenia absolutnie nie były wymuszone tylko przypomniane.
Powtórzę się!!! Jak byś wpisała
na zamkniętym kiedy obchodzisz to od rana byś życzenia miała. No chyba że mamy Ci życzyć wszystkiego naj... za każdym razem jak będzie Elżbiety :-D:laugh2::-D:laugh2:
:-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2: hihihi...

Ewelina współczuję upadku Zakiego...:no::no::no:
Ach te nasze bąble... Ciągle coś nowego ćwiczą!

Julka dziś pływała w wannie.:-D A jakie minki robiła jak jej sie nosek i buzia schowały pod wodę... :-) śmiechotka moja! Podobało jej się.
Od wczoraj mamy kąpiele w dużej wannie i pod koniec biorę ją pleckami do góry
żeby pupkę umyć i ona wtedy próbuje raczkować w wodzie, akrobatka mała! Ale
jej się wtedy podoba... hehe... :laugh2: oczywiście cały czas ją asekuruję.

Sylwia to Cię Marcelek trenuje. A Ty taka kruszyna jesteś... Na fitness nie musisz chodzić. A schody to super trening... :-D:laugh2::-D:laugh2:

Idę robić kompot w słoiki, bo kupiłam truskaweczki... :-):-):-):-):-):-):-)

Stefanka jeszcze nie kupiliśmy:no::-( Przeprowadzamy się do domu gdzie jest ogród i kuchnia większa:tak:
Ja też mam serdecznie dość tych schodów:wściekła/y::wściekła/y: i marzy mi się bungalow:tak:

no rozbraja mnie ta dziewczyna :-D:-D:-Dkompot nie mogę :laugh2:
ale co się dziwić młodość dla starych leniwychg pryków pod 30 pozywką mamusina piwnica staje się :laugh2:

sylwia ja mam wszystko na jednym poziomie zamienię się hmmm??

sylwia ja ogolnie lubie domy z piętrem ale tutejsze *** podlogi mnie dobijaja! jak by zrobili normalne schody to co innego...
paula ja jestem niesmiala to co bede o swoich imieninach na zamknietym pisala...
grzechotka ty powinnas zmienic nika na grzechotnik hehe a moja corka mowi do mnie przez lzy : gdzie moje piiiiiii piiiiiii krzeselko do karmienia a ja jej mowie : corcou moze jutro przyjdzie a ona : to bierz mnei na rece i pocieszaj !!!!!!!
aaa i grzechotka ja place 575 funciakow rrentu a ty?? zamienimy sie ?? mieszkanie mam suupeerrr :))

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry