reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dota przestań te mecze oglądac tylko powiedz co ja żle robie że mi się ten program do zdjęć n ie chce ściągnąć
cos mi sie ściągnęłóo ale nie chce mi sie otworzyć:baffled:

reklama
Ja swoje schody w domu chętnie oddam, tak biegać kilkanaście razy dziennie to oszaleć można, a pożytek z tego i tak marny, bo sadło jak było tak jest :-p No ale cóż się dziwić jak paróweczki i wszelkie słodycze aż się proszą, żeby je zjeść ;-):-p
Olisiowi naprawdę coś się poprzestawiało, do tej pory nie śpi tylko się doskonale bawi, a pomyśleć, że były czasy, że zasypiał o 18 i spał do 7-8 rano :baffled: Teraz nadrabia, za dobrze z Nim widocznie miałam ;-)

Buziaczki dla małej Juleczki!!!:-)
i dla dużej Stefanki!!!;-)
a swoją drogą to kiedy Ty kochana szukałąś tych puzli w Lidlu? bo one miały być jakies 3 tygodnie temu, nawet wtedy pisałam dokłądnie kiedy... przykro mi że Gajutek nie ma puzli:crazy: a Ciebie w błąd nie chciałam wprowadzić:-p. Jeśli chodzi o skrzypiące schody to naormlnie ja też nie wyrabiam, tyle że ten "Nasz" dom ma 12 lat, wiec jest chyba gorzej. A najgorsze jest to że jest to bliźniak i rano przez ścianę słyszę jak sąsiad chrapie...:baffled::crazy:
Ewedja - no to Zaki daje Ci szkołę (akrobacji), biedna strachu się najadłaś
Kasia - Oliś to sliny chłopak, a przy takiej troskliwej Mamie jak Ty nic mu nie będzie. Bądź dobrej myśli!

Witam sie pozna pora. Wpadlam tylko na chwilke sie przywitac i ucalowac solenizantow

Julenko mnostwo buziaczkow dla Ciebie na polrocznicowke.

Stefanka wszystkiego naj naj z okazji imienin.

A ciekawe co trzeba zrobic zeby dostac zaproszenie do tej Stefankowej grupy. Dla mnie pewnie nigdy nie bedzie bo ja to chyba na czarnej liscie u Stefanki jestem:-:)-:)-:)-:)-:)-(.

Ewedja wspolczuje przezyc, kurde az strach pomyslec

Weroniczka niestety mezczyzni w wiekszosci przypadkow maja marne pojecie ile kosztuje utrzymanie domu i ile sie wydaje na zycie. Ale niestety tak to juz z nimi jest.

Uciekam spac bo pozno a rano trzeba wstac :-(.

Dobrej nocki. Buziaczki.

daszka ja szukam tych puzzli do zawsze :)) no nic. kupie w ELC albo gdziess. bo byly ostatnio w asda ale w czarujacych kolorach czarno-pomaranczowe delikatnie dolujace :))
prosze mnie tu nie naciskac !!! jutrzenka a twoja stefanka gdzie?? no wlasnie !! zrob rachunek sumienia i zobaczysz moje cierpienie i to przez kogo?? przez JUTRZENKE!
ewedja ja ciebie nie lubie?? oszalalas chyba z tej tesknoty za starym!!!

Kochane Półroczniaki
wczorajsze: Adasiu i Eryczku
i dziejsza Juleńko
STO LAT STO LAT

i
Wszystkiego NAj NAj NAj !!!

hehe no to sobie Stefa sprytnie urządziła masowe podlizywanko :rofl2:

Szczęścia, zdrowia w Twoje imieniny Stefa !

Buziaki ;-);-);-)

reklama
magdalenka ja wiem ze ty nie lubisz jak ktos jest mily ale zrozum to poprostu dzien moich imienin...
ewedja ty sie nie ukrywaj bo ja cie na nk widze!!!!!! prosze tutaj ognisko domowe bb podtrzymywac!!

Ostatnia edycja:
Do góry