reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

A tak wogóle bo mnie znowu nie bedzie przez pare dni...
Ja zaraz pisze do admina o udostepnienie zamknietego wątku dziewczynom, ale jakby co to każda z dziewczyn która ma dostęp może napisać do admina w tej sprawie. Także jakbym znowu zniknęła albo jak bym niewiem zdechła czy coś;-) to wtedy zajmujcie sie tymi sprawami za mnie i piszcie do admina ( aniaslu )bez problemu ;-)

reklama
Agatko! Cieszymy sie ,ze wszystko w porzadku i ,ze juz jestes ale chwilunia.... nie napisalas nam najwazniejszego -czyli jak bylo i co dalej;-):tak: opisuj wszystko jak na spowiedzi bo my tu w niepewnosci zyjemy i czekamy na informacje co sie dzialo w Kalwarii;-):happy2:

ataata napewno się ułozy, tylko musisz w to wierzyć no i pamiętać że faceci to inny gatunek. Uwież mi Ataata ale oni boją się bardziej niż my. Mój mąż po urodzeniu Stasia był w takim szoku że przez rok był obrzydliwy i nie do wytrzymania. I gdyby nie to że był moim mężem to pewnie bym go zostawiła. A teraz mu przeszło i jest znów moim fantastycznym mężczyzną:-):-) Po prostu faceci tak mają niestety:tak:

Weroniczka ciesze sie, że wam sie ułożyło :tak: widze, że troche czasu musiało upłynąć, ale ważne że teraz jest oki.. Mam nadzieje, że jednak mnie też sie ułoży;-)

asmodis, Weroniczka już napisałam do admina żeby wam dał dostęp teraz trzeba poczekać... jak dostaniecie już dostęp to pod nickiem wam wskoczy napis "Klub grudniówek `07" ale niekoniecznie, więc lepiej sprawdzajcie sobie codziennie czy juz możecie wejść do zamkniętego przez ten link odsyłacz co zostawiłam w tamtym wątku. Mam nadzieje, że szybciutko sie to uda załatwić:-)

Ja się będe pomału juz żegnać niestety, bo tak jak mówiłam wpadlam do Krakowa na 1 dzień :-( ale jeszcze o cos zapytam:

Dziewczyny bo mam cos takiego od paru dni, że jak leże albo siedze i nic nie robie (odpoczywam) to czuje takie dziwne impulsy w brzuchu... tzn to raczej chyba nie są jakieś skurcze, a raczej coś w stylu delikatnego "prądu" czy ukłucia... Niewiem co to jest... głownie mam to tak jakby z lewej strony macicy... Niewiem jak to opisać.. tak jakby ktoś mnie delikatni kopał prądem, trwa to dosłownie sekunde i przechodzi, ale jak już to poczuje, to potem dzieje sie dość regularnie w odstepach np 20 sekundowych do paro minutowych. Nie wiem czy w ciągu dnia tez to mam bo jak jestem zajęta czymkolwiek to poprostu o tym nie myśle i nie skupiam sie nad tym. Niewiem czy to jest nawet w macicy czy raczej to lewy jajnik:sick:(choć jajnik jest troszke bardziej po lewej niż to miejsce) Niewiem co o tym myśleć....:sick:
Jednym słowem delikatny impuls prądem promieniujący tak jakby do pęcherza moczowego, a nawet czasem biegnący do ujścia cewki moczowej.... (aha to nie boli tylko raczej tak śmiesznie "kłuje", takie dziwaczne uczucie nie do opisania)
Normalnie zachodze w głowe, bo to nie bardzo sa skurcze macicy i niebardzo chyba ruchy dziecka... Niewiem co myślec o tym.
Właśnie tu siedze od 30 minut i cały czas to czuje...
Czy któraś z was ma może cos takiego, albo wie co to może być...?
Jak wiecie to wypowiedzcie sie oki...;-)

No i to by było chyba na tyle...
Ja jutro jade do Kryspinowa nad wode popływac troche no i na kajaach pośmigać. Oby pogoda tylko była. No a potem do Kalwarii, wieczorkiem jest u nas festyn (w końcu coś sie dzieje bo takto nudy) bedzie Brodka haha. Znajomi znowu sie połopijają a ja taka bidulka... abstynencja i bede musiała patrzeć na te poopijane gęby:-D
Niewiem kiedy do was zajrze, bo niemam tam neta chwilowo. W poniedziałek dopiero popłace rachunki, więc neta dopiero w przyszłym tygodniu sie doczekam... może.
Także nie będzie mnie tu jakiś czas, oczywiście będe tęsknić, bo BB mnie uzależniło i tych pare dni bez was było dla mnie prawdziwym koszmarem:-(
No ale nic nie poradze.
Także trzymajcie sie cieplutko

Aha bo bym zapomniała!!! Dziewczyny z dostępem do zamkniętego jakby co to upominajcie sie o asmodis i Weroniczke, no i jeszcze jedna prośba: niech jedna z was napisze do admina aniaslu o przeniesienia nam w końcu tej "Galerii Brzuszków" do zamkniętego. Bo ja już dwukrotnie sie prosiłam i jak narazie widzicie... g*wno z tego:wściekła/y::no:. Więc upomnijcie sie oto koniecznie, bo takto sie tego nigdy nie doczekamy;-)

Ufff ale naskrobałam!

Więc papapapapa wszystkim, do zobaczenie (mam nadzieje) jak najszybciej, bo tam zeświruje w tej Kalwarii bez was:-)
Miłego weekendu dla wszystkich i tysiąc buziaków dla was i fasolek;-)
Papa:-(;-)

Dzień dobry.
Ja na chwilusie jeszcze...

Weroniczka widze, że Ty już masz dostęp do zamkniętego, nie wiem jak asmodis, ale pewnie też:-)
Normalnie niedowiary, że tak szybko sie tym zajęli... no ale Super!

U mnie pogoda gówniana więc nici z plażowania (normalka):wściekła/y: zawsze tak jest, że jak sie człowiek zorganizuje większą grupą to nic z tego nie wychodzi...
A szkoda gadać.

Pappa

reklama
czesc Kobitki!:-)
Tak Ataata siedzialam bo czytac umialam ale nic napisac:no:i trche sie wkurzalam ale juz wszystko dobrze na cale szczescie;-).
Czuje sie dzis troche zel boli mnie glowa i mam zawrioty.Bylismy z mezem w sklepie to musialam wyjsc jak on stal przy kasie bo tak mi sie zaklecilo w glowie i pot mnie obla ze myslalam ze padne tam:-(teraz gotuje obiadek i leze bo te zawroty glowy doprowadza mnie dzis do szalu:-(

Do góry