reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

A ja właśnie wróciłam od dentysty,tak sie dzisiaj bałam, że już ze starchu chciałam zadzwonić, że się źle czuje....jeszcze tylko wizyta za dwa tygodnie i koniec leczenia:tak:

Kurcze dziewczyny a ja Wam tego zazdroszczę, też bym tak chciała mieć takiego malucha który by mi się wiercił i kręcił, no pewnie wtedy bym miala tego dosyć....tak jak Wy.
No ale wiecie jak się nie ma dziecka to wszystko sie podoba, chciało by sie też to przeżywać:-)

reklama
dotaZ ja wcale tego nie mam dosyć i mało tego w życiu bym tych chwil na inne nie zamieniła. To fatastyczna sprawa tak na prawdę wstawać w środku nocy by sprawdzić czy Staś jest jeszcze w łóżku czy też już na podłodze:-) Bo wiem że jestem potrzebna. Bo wiem że jestem najważniejszą osobą w jego życiu:-)
Wiesz nie ma nic piękniejszego niż miłość do własnego dziecka. Ale o tym już nie długo się dowiesz;-)

ja tez tego nie mam dosyc...tak naprawde to jest smieszne, takie pozycie, nawet nie wiedzialam ze ktos moze tak spac...tylko ja caly czas na czuwaniu i troche padam.

DotaZ...poczekaj, juz niedlugo bedziesz miala swojego szkaraba przy sobie i on bedzie wyprawial/wuprawiala rozne rzeczy:tak:

odebralam dzis wyniki i po niecgh stwierdzam ze wszystko nie jest cacy. ide na dzial z linkami moze tam cos wyczytam

aaaaa, balam sie ze ze malenstwo sie nie rusza i nic nie czuje. jak wracalam autobusem z wynikami dalo o sobie znac:tak:

znalazłam dziewczyny program, który ponoć określa płeć dziecka. Mnie wyszły że będzie dziewczynka:-) Przypuszczam że to takie tam gadanie ale można sobie
zrobić:-)Poznaj p

Weroniczka przez pomylke zrobilam krzywa glukozy (moze dlatego wynik slaby bo za wczesnie, robi sie go w 24-28 tyg ciazy) a ja zrobilam teraz...jesli to nie przez to, to pewnie czeka mnie jeszcze raz picie glukozy. wynik mialam taki: glukoza na czczo 94 mg/dl a po godzinie 139 mg/dl
gorna norma po godzinie to 140 mg/dl
wyniki moczu tez niezaboardzo, podwyzszone mam ph

no to faktycznie. A co do picia glukozy to współczuję ja piłam przy Stasiu tylko najmniejszą dawkę i myślałam że odlecę od tej słodyczy. Fuj

Normalnie dziewczyny nie jestem w temacie....:confused:
Czyli sprawdza sie krzywa glukozy w 24-28 tyg. Wtedy lekarz moze zalecic picie glukozy przy słabym wyniku:confused::-)

Tak właściwie to nawet nie wiedziałam.

reklama
ja tez pilam tylko 50g, to najmniejsza dawka, w pierwszej ciazy bylko wszystko oki....mam nadzieje ze ma to zwiazek z tym ze zrobilam te badania za wczesnie...jutro do lekarza, zobaczymy co powie

Do góry