Dziwne, bo ja nie widzę swojego suwaczka,tak ma byc?bo ja jestem w tym zielona:sick:.Chyba pochrzaniłam coś w suwaczku.Ginek mi powiedział że na 4 stycznia....wedle moich wyliczeń też mi tak wychodzi.A mieszkam w Białymstoku, jest tylko 12 stopni i wieje wiatrzycho i leje.
reklama
Weroniczka
Klub grudniówek'07
a no fakt że nie masz suwaczka. Udzieliłaś informacji w który mtygodniu ciąży jesteś i ja nie wiem czemu zapamiętałam że zobaczyłam suwaczek:-) ach. Kobiety w ciąży tak mają.:-)
AneczkaK
mama bambulinkow
Witam w ten wietrzny brzydki dzionek
Pogoda do bani, ja sie czuje jakby mnie cos przejechalo, zjadlo i wyplulo.Witek poszedl spac ale wczesniej marudzil okropnie niewiem zupelnie czemu:sick: Generalnie samopoczuje do kitu i jeszcze musze obiad zrobic i posprzatac.Matko! niech ktos mi da dzisiaj zwolnienie z domu bo niewyrobie;-)
Jest mi niedobrze ,boli mnie glowa i jakos slabo tak ogolnie sie czuje:sick:
Dobra juz koncze marudzic;-) Powiem wam ,ze wydaje mi sie ,ze od dwoch dni czuje czasem wieczorem moje malenstwo.Narazie bardzo leciutko ale :-):-):-) Super uczucie juz sie nie moge porzadnych kopniaczkow doczekac
Pogoda do bani, ja sie czuje jakby mnie cos przejechalo, zjadlo i wyplulo.Witek poszedl spac ale wczesniej marudzil okropnie niewiem zupelnie czemu:sick: Generalnie samopoczuje do kitu i jeszcze musze obiad zrobic i posprzatac.Matko! niech ktos mi da dzisiaj zwolnienie z domu bo niewyrobie;-)
Jest mi niedobrze ,boli mnie glowa i jakos slabo tak ogolnie sie czuje:sick:
Dobra juz koncze marudzic;-) Powiem wam ,ze wydaje mi sie ,ze od dwoch dni czuje czasem wieczorem moje malenstwo.Narazie bardzo leciutko ale :-):-):-) Super uczucie juz sie nie moge porzadnych kopniaczkow doczekac
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
witam
jak tak wszystkie bedziecie uciekac na watek zamkniety to nikt tu nie bedzie pisal tylko my z Weroniczka
witaj Esti...rzeczywiscie, twojego suwaczka nie widac. mam znajome z bialegostoku, nigdy tam nie bylam, ale dziewczyny bardzo fajne
u nas pogoda ladna, ale chlodno. ja sie czuje dobrze, tylko doczekac sie nie moge wizyty i wciaz mysle o wynikach...zobaczymy bo wizyte ma na 18.45
jak tak wszystkie bedziecie uciekac na watek zamkniety to nikt tu nie bedzie pisal tylko my z Weroniczka
witaj Esti...rzeczywiscie, twojego suwaczka nie widac. mam znajome z bialegostoku, nigdy tam nie bylam, ale dziewczyny bardzo fajne
u nas pogoda ladna, ale chlodno. ja sie czuje dobrze, tylko doczekac sie nie moge wizyty i wciaz mysle o wynikach...zobaczymy bo wizyte ma na 18.45
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Ach Asmodis, kiedys zobaczysz dlaczego nie moglam o tym tutaj pisac...
Dziewczynki, zadam Wam tylko jedno pytanie, macie jakiegos znajomego, dobrego prawnika??
Dziewczynki, zadam Wam tylko jedno pytanie, macie jakiegos znajomego, dobrego prawnika??
AneczkaK
mama bambulinkow
Weroniczko i Asmodis wiem ,ze Ataata jest w trakcie zalatwiania dla was dostepu wiec ciepliwosci kochane;-)
Kasiu ja niestety prawnika nie znam
A ...Weroniczko dawalas jakiegos linka czy cos w tym stylu o programie do okreslania plci ale ten adres w ogole nie dziala:-(
Kasiu ja niestety prawnika nie znam
A ...Weroniczko dawalas jakiegos linka czy cos w tym stylu o programie do okreslania plci ale ten adres w ogole nie dziala:-(
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
mam nadzieje ze zobacze
co do prawnika to zapytam znajomej
Weroniczka...wlasnie ten link nie dziala bo wczoraj sprawdzalam i zapomnialam napisac
wkradalam sie do Ciebie i zabralam troche kompotu ,hihihihi
co do prawnika to zapytam znajomej
Weroniczka...wlasnie ten link nie dziala bo wczoraj sprawdzalam i zapomnialam napisac
wkradalam sie do Ciebie i zabralam troche kompotu ,hihihihi
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
No to Weroniczce niedługo nic z tego kompotu na zimę nie zostanie
Każdy tak po troszku się poczęstuje i po kompocie ;-)
Każdy tak po troszku się poczęstuje i po kompocie ;-)
Weroniczka
Klub grudniówek'07
asmodis i co dobry?? jeszcze cieplutki prawda:-):-)
a co do linka to sobie w wyszukiwarce google wpiszcie; test na płeć dziecka, i pierwsza strana do odczytu która się ukarze (PC World Komputer) to jest właśnie ta z tym testem do ściągnięcia:-)
a co do linka to sobie w wyszukiwarce google wpiszcie; test na płeć dziecka, i pierwsza strana do odczytu która się ukarze (PC World Komputer) to jest właśnie ta z tym testem do ściągnięcia:-)
reklama
Weroniczka
Klub grudniówek'07
no to ja resztę tego kompotu chyba muszę wynieść w jakieś tajemne miejsce:-) bo moje dziecię też nie może się doczekać aż mu jeden słoiczek otworzę:-)