reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dziwne, bo ja nie widzę swojego suwaczka,tak ma byc?bo ja jestem w tym zielona:sick:.Chyba pochrzaniłam coś w suwaczku.Ginek mi powiedział że na 4 stycznia....wedle moich wyliczeń też mi tak wychodzi.A mieszkam w Białymstoku, jest tylko 12 stopni i wieje wiatrzycho i leje.:no:

reklama
a no fakt że nie masz suwaczka. Udzieliłaś informacji w który mtygodniu ciąży jesteś i ja nie wiem czemu zapamiętałam że zobaczyłam suwaczek:-) ach. Kobiety w ciąży tak mają.:-)

Witam w ten wietrzny brzydki dzionek:confused2:
Pogoda do bani, ja sie czuje jakby mnie cos przejechalo, zjadlo i wyplulo.Witek poszedl spac ale wczesniej marudzil okropnie niewiem zupelnie czemu:sick: Generalnie samopoczuje do kitu i jeszcze musze obiad zrobic i posprzatac.Matko! niech ktos mi da dzisiaj zwolnienie z domu bo niewyrobie;-):rofl2:
Jest mi niedobrze ,boli mnie glowa i jakos slabo tak ogolnie sie czuje:sick:
Dobra juz koncze marudzic;-):-D Powiem wam ,ze wydaje mi sie ,ze od dwoch dni czuje czasem wieczorem moje malenstwo.Narazie bardzo leciutko ale :-):-):-) Super uczucie juz sie nie moge porzadnych kopniaczkow doczekac

witam

jak tak wszystkie bedziecie uciekac na watek zamkniety to nikt tu nie bedzie pisal tylko my z Weroniczka

witaj Esti...rzeczywiscie, twojego suwaczka nie widac. mam znajome z bialegostoku, nigdy tam nie bylam, ale dziewczyny bardzo fajne

u nas pogoda ladna, ale chlodno. ja sie czuje dobrze, tylko doczekac sie nie moge wizyty i wciaz mysle o wynikach...zobaczymy bo wizyte ma na 18.45

Ach Asmodis, kiedys zobaczysz dlaczego nie moglam o tym tutaj pisac...
Dziewczynki, zadam Wam tylko jedno pytanie, macie jakiegos znajomego, dobrego prawnika??

Weroniczko i Asmodis wiem ,ze Ataata jest w trakcie zalatwiania dla was dostepu wiec ciepliwosci kochane;-)
Kasiu ja niestety prawnika nie znam:no:
A ...Weroniczko dawalas jakiegos linka czy cos w tym stylu o programie do okreslania plci ale ten adres w ogole nie dziala:-(

mam nadzieje ze zobacze

co do prawnika to zapytam znajomej

Weroniczka...wlasnie ten link nie dziala bo wczoraj sprawdzalam i zapomnialam napisac
wkradalam sie do Ciebie i zabralam troche kompotu ,hihihihi:-D

asmodis i co dobry?? jeszcze cieplutki prawda:-):-)
a co do linka to sobie w wyszukiwarce google wpiszcie; test na płeć dziecka, i pierwsza strana do odczytu która się ukarze (PC World Komputer) to jest właśnie ta z tym testem do ściągnięcia:-)

reklama
no to ja resztę tego kompotu chyba muszę wynieść w jakieś tajemne miejsce:-) bo moje dziecię też nie może się doczekać aż mu jeden słoiczek otworzę:-):tak:

Do góry