reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

witajcie dziewczynki:-) Dziś czuję się cudownie imo brzydkiej pogody:-) Mam dziś energię do działania więc będę sprzątać a później pojadę z mamą na zakupy ubraniowe bo jedyne spodnie w które się mieszczę są brudne a i nie nadążam z ich praniem a po drugie muszę mieć co najmniej trzy pary:-) Co prawda mam spódnice ale ostatnio pogoda jest mało spódnicowa:-(

reklama
Ja też sie witam!!!!;-)

Dziś taki pochmurny, deszczowy dzień....biedne dzieciaki mają kiepski początek wakacji.
Wczoraj cały dzień umierałam od mdłości a dziś proszę takie fajne sampoczucie, tylko brzuszek mnie boli od samego rana-z lewj strony, tak sobie myślę jak długo tak brzuszki bolą?
Aneczka pytałam o tą szkołę rodzenia, bo pomyślałam, że może byśmy razem chodziły..;-) Ostatanio czytałam bardzo dore recenzje o szkole rodzenia na Zaspie.
Ale mamy jeszcze czas:-)

A co tam u was dziewczyny?
papa

Witajcie.

Widze że nie tylko u mnie dziś prześliczna pogoda:baffled:
U mnie w nad ranem przeszła potworna ulewa i burza, tak lało że mi okna przeciekły i musiałam szmaty na parapet położyć:-D

A wogóle to wstawałam dziś na siku w nocy aż 3 razy:szok: -nigdy mi sie to nie zdażało... ale ogólnie jakas taka ta noc dziś niespokojna była, bo cochwila sie budziłam... np. o 4 w nocy wstałam i poszłam do kuchni robić kakao bo mi sie zachciało:-D

Oki ja zmykam bo dziś musze cos pilnego zalatwić;-)

ja dzis sie powloklam do lekarza, bo caly czas mam te zawroty glowy a od wczoraj strasznie wymiotuje i mam biegunke i dostalam goraczki :-:)-:)-:)-:)-(. zrobilam badanie krwi i mam lezec. bo to moze wirus i moze byc niebezpieczny :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

hey
Ja jestem ze Styczniowek ale widze tutaj dziewczynki z Gdanska( Dota i Aneczka) wiec mozna bedzie poplotkowac, jacy lekarze, szpitale,szkoly rodzenia etc
Kiepska pogoda ale za to samopoczucie super, energia mnie rozwala:-)

Witaj Aniu, chętnie poplotkuje na takie tematy, bo kompletnie zielona jestem....;-)
Mój lekarz to dr Olszewski z Wrzeszcza a reszty tzn. szpital, szkoła rodzenia nie wiem....zbieram dopiero informacje:tak:
Zerkałam do Was na wątek przed chwilą i widzę, że masz taki sam typ wózka jak ja. No i jesteśmy w tym samym wieku
Pozdrawiam,papa.

Jak tak dalej beda strajkowac to w RYANAIR i do SZTOKHOLMU rodzic!:-)
ja jestem pod opieka dr.Wydry( jak na razie berdzo zadowolona) mam kontakt do poloznej wiec moge do niej dzwonic jak mam jakies glupie pytanie albo mnie cosik dreczy, dr bardzo sympatyczny i generalnie przypadlismy sobie do gustu.
Szpital to... zastanawialam sie nad Swissmedem ale cena podskoczyla do 4.500 :no:z 3000 wiec sobie odpuszczam na rzecz Wojewodzkiego( co nie znaczy, ze bedzie za free)bede miala fory bo moj dobry przyjaciel pracuje na noworodkach!:-):-)
co do szkoly rodzenia nie wiem, moze cos mi poleci dr, jest jeszcze czas!:eek:

No to witam kolezanki w ten paskudny deszczowy dzien;-)
Ania fajnie,ze tez jestes z Gdanska:-) milo bedzie czasem poplotkowac.Smieszne bo mialam isc do twojeg dr. na USG ale akurat nie bylo terminu.
DotaZ co do szkoly rodzenia to ciagle sie zastanawiam.W poprzedniej ciazy nie chodzilam i polozna przy porodzie mowila,ze powinnam isc bo wtedy wiecej sie wie i latwiej wspolpracuje.Z kolei kuzynka(polozna) odradzala i mowila ,ze sie gorzej wspolpracuje.Sama nie wiem.Moze razem byloby razniej tylko pytanie czy czas znajde:dry:
Soida bidulko trzymaj sie i wygon to paskudztwo z siebie(wirusa).Dawaj znac jak sie czujesz ;-)
Dobra to ide zjesc reszte sledzikow, ktore mam w lodowce:zawstydzona/y:;-)

Ja wam powiem że z mojego doświadczenia bardzo mi pomogła gimnastyka dla ciężarnych bo nie dość że mnie rozruszała iponaciągała tam gdzie trzeba to jeszcze rehabilitantki prowadzące zajęcia świetnie nas nauczyły jak oddychać podczas porodu by było lepiej. :-)

reklama
Witajcie Słoneczka :)
U mnie dzisiaj na poczatku lało, a teraz jest cudownie grzejące słońce :)
Humor generalnie ok, ale jest jedna sprawa, która cholernie mnie dręczy, napiszę o niej później (jak już wróce do domu) na wątku zamkniętym...

Do góry