reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dotaZ picie glukozy jest obowiązkowe w celu sprawdzenia czy nie cukrzycy ciężarnych. Najpierw pije się kubek wody z glukozą 50mg i po godzinie sprawdza krzywą cukrową. Jeśli wyszła zła to piję się jeszcze dawkę zdajesie że 100mg a potem jak dalej jest źle to jeszcze większa dawkę. A potem jeśli jest cukrzyca to ścisła i specjalna dieta. Podobno na początku dość głodowa. Tak mówiła moja siostra która miała to nieszczęście mieć cukrzycę

reklama
Weroniczka nie pisz tak bo az sie przerazam, mam nadzieje ze lekarz powie mi ze to przez to ze zrobilam je za wczesnie...a ja nawet w tej ciazy nie jej slodyczy bo mnie nie ciagnie do nich
Dota....to obowiazkowe badanie, tak jak Weroniczka Ci napisala

Witam Kochane tego pochmurnego dnia ;-)
Dzisiaj moze w koncu uda mi sie zmobilizowac i opisze na watku zamknietym to co mnie dreczy.
Historia doscyc dluga, skomplikowana i nieprzyjemna, podszyta watkiem kryminalnym...
Przez mojego byłego mogę mieć super nieprzyjemności...
Dlaczego ten świat jest taki popaprany?? Coś się zaczyna układać i nagle nieszczescie uderza ze zdwojona siła...

Witam wszystkich tych, którzy dziś tutaj zagoszczą:-)
U mnie dziś dość kiepsko bo mnie od samego rana mdli i jestem śpiąca a tu jeszcze muszę jechać dziś na rodzinną imprezkę na którą dziś wcale nie mam ochoty:no: Jazda teraz autobusem to kiepska sprawa. Ostatnio jak jechałam musiała Stasia cały czas trzymać na kolanach. Tak mi zgniutł brzuch że potem mnie okropnie bolał i było mi nie dobrze. Może dziś będzie lepiej:tak:
a teraz robię pysznę kompoty czereśniowe na zimę. Kupiłam takie pyszne czereśnie że wczoraj część z nich wyjadłam i potem męczyła mnie okropna zgaga.
Ale za to w zimie będzie co pić:-):-) Oj będzie dobry kompocik:tak:

Hej dziewczyny, co prawda mam termin na 4 stycznia ale nigdy nic nie wiadomo wiec mze zostane na dwóch.Jestem esti mam,24 lata, to nasze oierwze bobo i jestem w 13tygodniu,6 dniu ciaży:tak:. U mnie w mieście okropna pogoda, a ja muszę jechać do dwóch kilentek :-(

reklama
jak to esti masz termin na 4 stycznia? Z tego co widzę wg. suwaczka to twoja ciąza jest młodsza od mojej o dwa dni a termin masz az o tydzień późniejszy:eek:

Do góry