reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Stefanka mąż mi kompa nie chciał oddac:no: Miałam juz z fochem pójśc sobie spac ale się zlitował nademną:-p:-p Teraz czyta jakiś magazyn (dla instruktorów) a ja nadrabiam 4-godzinne zaleglości:tak:

Ataata ja też się ostatnio zastanawiałam nad tą leworęcznością ale u nas jest raczej po równo na obie rączki

Kasia no no ale z Ciebie hetera:tak: i jaki język masz cięty:-p tak trzymaj kochana:tak: a w życiu sobie zawsze poradzisz:-)

Ogórkowa pierwsza klasa:-) Zapraszam mamuśki:tak:;-)

No i co??? To ja tu się kłócę, mało mężowi oczu nie wydrapałam żeby popisac sobie zWami a Was nie ma!!!!!! To i ja sobie idę!

wlasnie ogladam ta eurowizje no i widzialam ze ta z polski miala wielkie kly !! ale wlasnie widze ze sie dostala do nastepnej cos tam...
sylwia no to nadrabiaj nadrabiaj tylko zebyy to zaowocowalo jakos :))
ataata ty wiesz ze ja nawet nie zwrocilam na to uwagi ktora raczka pierwsza??
ehhh...

Witam się i ja, nadrobiłam zaległości
Stefanka – a może Gajutek ma łaskotki pod paszkami jak Ty ją tak „prowadzasz”…. A ja już wiem kogo pytać o radę w razie problemów. Ty jesteś jak kopalnia nowych pomysłów…
?
Magdalenka -u nas niby jest jakiś porządek dnia, ale jeszcze ciągle się zmienia… raz drzemka jest, innym razem nie… a jak już to zwykle pół godzinki. Jedyne co pewne że o 20stej idzie spać, no czasem walczymy do 20:40.
Kurcze ja nie w temacie i nie wiedziałam że zjechaliście do PL. My ciągle o tym myślimy, ale chyba na razie czas przestać rozmyślać tylko coś zmienić w tym naszym życiu tutaj. Tylko na wszystko trzeba czasu, a ja już ma prawie 31 lat…. Buuuuuu
Ataata = a może Daria tęskni za Dziadkami? I Może nie podoba jej się że dzień wygląda inaczej niż zwykle, gdy było z nią więcej osób i przeżywa jakiś niemowlęcy stres? (moja dziwna teoria). Widzę że chyba tylko nasze pociechy są na sojowym, a widzę że dziewczyny już przechodzą na następne mleko. W sojowym jest chyba tylko jedynka… wiesz coś o tym?
Jasiek miał fazę na prawą rękę , ale jakoś mu przeszło i teraz częściej lewa jest w ruchu, to samo z nóżkami…
Viki – ja tez Jasiowi daję czasem jeść na leżąco w łóżeczku, ale tylko wtedy jak się strasznie na rękach wije i krzyczy, a widzę że chce jesć. Mam nadzieję że te problemy to tylko mniejszy apetyt i szybko wszystko minie
Kacha – no to d… z tą agencją. Te 1000 to chcą że chcesz rozwiązać umowę przed upływem pół roku czy jak?Dobrze z tym bankiem, i że żłobek za free. A jeśli chodzi o kursy to możesz zrobić jeden , a potem jeszcze jeden itd… nikt Ci nie broni i dla Ciebie będzie lepiej jak certyfikat będziesz mieć. Oliś super zaradny chłopak – nie musisz martwić się o nowe zabawki…
Ja tu tez miałam problem ze sklepem, ale na e-bayu. Niby wysłali paczkę, ale nie doszła. Oni sami zwalili na pocztę i nie było problemów – przesłali towar jeszcze raz, ale pieniądze też proponowali… nie wiedziałam że takie problemy z „super sprzedacą” mogą być na alllegro. Dobrze że się wyjaśnia
Grzechotka - a Ty z Mazur piszesz, aż zapachniało szuwarami…
Magdalenka - a zdjęcie Ciebie w nowej fryzurce? Czekamy…:-)
Kurcze, Jasiek niby śpi, na boczku, co jakiś czas płacz i marudzenie, idę do niego a on leży na brzuchu i stęka, łepetyne podnosi…
A ja po porodzie przytyłam 5 kilo, kurcze i chciałabym wrócić do swojej poprzedniej wagi 53 kilo. Teraz mam 56,5. Więc publicznie się zobowiązuję że zrzucę te „marne” 3,5 kilo i będę z siebie zadowolona jak nie będę musiała się wpychać w swoje dżinsy. Może taka obietnica mnie bardziej zmotywuje…
Pozdrawiam Mamusie i Dzieciaczki, lecę myć butle i gary, no iczekam na mężusia, pewnie będzie po północy...:-(

Stefka - na pewno skorzystam...
A ja mam pytanko do mam z GB: wiecie coś o "bonach" na przedszkola BusyBees? I czy HMRevenue faktycznie jest w stanie zwrócić do 80 procent kosztów poniesionych na opiekę? Wiecie coś o tym jak to u ludzi działa? Bo ja tu jestem jak odcięta od świata...

witam laseczki co za szok jestem pierwsza a gdzie poranne ptaszki?
a nawet pryzybela sie nie wstawiła a mam do niej pytanko czy ty swojej małej dajesz deserki? jesli tak to ile i ile razy na tydzien
sto lat dla Kubusia grzeczotkowego i dla Pabla vikowego buziaczki maluszki na wasz 5 mc
u nas nocka z 1 pobutka tradycyjnie na cysia i teraz lezymy sobie w łózeczku ;-)
KASIA z tym alegro to sobie babka kpiny robi ale dobrze jej powiedziałas tak dyplomatycznie hehe a co do mojej siostry to bład jest młodsza i to o 4 lata:-):-) ATATA co do raczki to tez to zauwazyłam .Lewa raczka i nóżka aktywniejsza ale to chyba za wczesnie a jak tam u was nocka chcem ci powiedziec ze ja cały czas sama siedze w domu i czasami tak mnie łap[ie ze szok ale cóz tak trzeba do pracy nie pójde bo mała nie mam z kim zostawic a przedewszystkim to jeszcze dla mnie za wczesnie
PAULA faktycznie z tymi zasiłkami to oni kpiny sobie rtobia 48 zł to chyba na chusteczki i na nic wiecej a mi nawet to sie nie nalezy i to przez moja tesciowa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: grrrrry jak o niej mysle to az mi sie cisnienie podnosi

Dziewczyny mam pytanko czy wasze pociechy gryza sie w paluszki bo moja sierotka wsadzi paluszka i tak scisnie az sie ugryzie tymi dziasełkami co ona taka sierotka?
postaram jeszcze do was zajrzec wieczorkiem przed wyjazdem

zycze miłego dzionka i duuuuuuuuuuuuzo słonca:-D:-D:-D

Witaski z rana.

Ja dzis pospalam do 8 :szok::szok:, maly jak wczoraj zjadl o 21 to az do 8 pospal. Teraz lezy powalony w poprzek lozeczka oczywiscie i gryzie swoj palec i sie do mamusi usmiecha :-D:-D.

Buziaczki, buziaczki dla Kubusia i Pawełka

Elcia moj malec gryzie glownie cala piastke. Czasami jak tak mozno zassie to slychac az kostki strzelaja. Taki maly bezzebny gryzak z niego :tak::tak::-D

reklama
I ja się witam w ten paskudnie deszczowy i zimny dzień:crazy::crazy::crazy::crazy:

U nas noc całkiem spokojnie minęła i się wyspałam ale już zaczyna mnie na nowo ogarniać senność. Ostatnio dużo bym spała. Pogoda nie nastraja do życia:no::no::no::no::no::no:

Kubusiu i Pawełku wszystkiego naj naj...

Elcia Tadeuszek też gryzie sobie paluszki i to mocno:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Do góry