reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Witajcie dzis wszystkie grodniowki!!!

Ataata u nas jest mleczko 2 od poczatku kwietnia i nie bylo zadnych problemow z ulewaniem

agatko Pablo też bardziej lubi lewą rękę i zdecydowanie czesciej siega np. po zabawke lewą ręką niż prawą , jednakże prawa tez jest aktywna, no powiedzmy 40% do 60%. ale mysle ze to jeszcze nie wskazuje na lewo czy praworęcznosc.

a co do mleka to my narazie mieszamy 1 z 2 bo zostaly mi 2 puszki bebilony pepti 1 i musze to jakos wykorzystac , chociaz na noc daje wiecej 2. i u mnie wygl ąda to tak ze pablo mniej ulewa niz na 1.
chociaz u nas ulewania zdarzały sie żadko, to przez ostatnie 2 tygodnie na 1 byly praktycznie z kazdym beknięciem po jedzeniu. jak wprowadzilam 2 to juz nie ulewa wogole.
tak, że jak sama widzisz kazde3 dziecko jest inne i na to nie ma reguły:tak:

weronika a jak tam twoje sprawy się mają?

Agatko, u nas też wszystko lewą ręką ;-)

Ale mnie ta ...... z allegro wk.....:wściekła/y: Odpisała:

dLA MNIE JEST TO CO NAJMNIEJ SMIESZNE BO JAK MOZNA OD WRZESNIA NIE DOSTAC TOWARU SKORO DALAM PANI NUMER PACZKI TO MUSIALA ONA ZOSTAC NADANA!!!!!!!!!!!!!!!!!
BEDE JUTRO WYJASNIAC TA SPRAWE NA SPEDYCJI BO NA PEWNO BYC TAK NIE MOZE ZE KLIENT DOSTANIE I TOWAR I PIENIADZE
----- Original Message -----

Odpisałam kretynce, już mnie nerwy ponoszą prawdę mówiąc i w końcu zmieszam ją z błotem:
"Baby-MaXX-kasia" napisał(a):
dLA MNIE JEST TO CO NAJMNIEJ SMIESZNE BO JAK MOZNA OD WRZESNIA NIE DOSTAC TOWARU SKORO DALAM PANI NUMER PACZKI TO MUSIALA ONA ZOSTAC NADANA!!!!!!!!!!!!!!!!!
BEDE JUTRO WYJASNIAC TA SPRAWE NA SPEDYCJI BO NA PEWNO BYC TAK NIE MOZE ZE KLIENT DOSTANIE I TOWAR I PIENIADZE

Dla mnie jest to co najmniej dziwne, że paczki nie ma do tej pory, chociaż już mi ten kojec nie jest potrzebny. Już dawno sobie kupiłam inny. Wiem jedno, paczki nie dostałam, a jak kurier ją wziął i dostarczył komuś innemu to nie mój problem. Może i została nadana, ale pracowałam w firmie, w której także wysyłano paczki i niejednokrotnie zdarzały się pomyłki w firmach przewozowych, które na bieżąco były wyjaśniane. I proszę mi tu nie wyskakiwać z tekstem, że klient nie może dostać towaru i pieniędzy. Pisałam już w październiku i do tej pory 1500 razy mogła to Pani sprawdzić, no chyba, że myśleliście, że zapomniałam i za free macie 160zł. Jak tak to bardzo się wasza firma pomyliła i będę swoich praw dochodzić na drodze postępowania sądowego. Dodatkowo postaram się o wycofanie waszych aukcji na allegro, bo tak nie może być, że ja mam się o swoje prosić. Za te pieniądze mogłabym dziecku wiele innych rzeczy kupić.
Poza tym nietrudno jest wpisać byle jaki numer, który Pani podaje za numer listu przewozowego, tylko pani zapomniała podać nazwy kuriera co jest równoznaczne z faktem, że może chciała mi pani zamydlić oczy??? Jak mam sprawdzić numer listu przewozowego nie mając danych kuriera?? Proszę nie robić ze mnie kretynki, bo reprezentuję na szczęście wyższy poziom intelektualny niż pani. A skoro od października nie potrafi pani wyjaśnić prostej z prawy to napewno do takiej pracy się pani nie nadaje i zapewniam, zrobię wszystko, aby pieniądze do mnie wróciły i mam gdzieś czy ma pani rodzinę, czy nie, czy macie z czego żyć, czy nie. Jeśli kasa do mnie nie dotrze to zrobię wszystko aby pani już nie pracowała tam gdzie pracuje. Od 1 października do 17 października były wysyłane maile, zero odzewu, do telefonu też nigdy pani nie mogła podejść. Czemu, ma coś pani na sumieniu?????
Z ogromnymi niepozdrowieniami,
Katarzyna Chorchos

Co za paskudny babsztyl, szkoda, że we Wrocławiu nie jestem bo bym się osobiście tam przejechała i wytrzaskała ją po mordzie. Sorry za wyrażenia, ale aż mnie nosi:wściekła/y:

kacha nie odpuszczaj babie!!
a co wy dzis tak cicho?? znowu sylwia m sciemnia ze siedzi na BB !!
wam to tylko na wspolnej puscic i juz forum pustoszeje :))

Nie odpuszczę, już odpisała, wysłałam jej ponownie moje dane do przelewu i jutro ma dać to do księgowości, czyli paczka rzeczywiście nie wyszła :tak:Tak ciężko było jej to sprawdzić przez 9 miesięcy. Lecę Eurowizję oglądać;-)

o nie wiedziałam że jest eurowizja
Kacha - ostro - i tak trzymaj!
U nas króluje prawa strona, ale to niec nie znaczy w tym wieku, więc Agatko się nie przejmuj, tym bardziej że osoby leworęczne bywają bardzo inteligentne :tak:
A ja byłam dziś w końcu u fryzjera :-):-p

Agatko się nie przejmuj, tym bardziej że osoby leworęczne bywają bardzo inteligentne :tak:

Magda juz jestes pupilka numer 1 :tak::tak::tak:;-);-):-D:-D. Ja i maz jestesmy leworeczni :-D:-D.

A tak powaznie to Kubus chyba bardziej uzywa lewej reki ale jak sie uklada do snu to na prawy bok sie kladzie i kreci sie wokol wlasnej osi ida zawsze w prawo a i na brzuch z pleckow sie przekreca przez prawy bok. Mi sie wydaje ze to za wczesnie zeby to okreslic. Mysle ze to sie dopiero zacznie uwidaczniac jak dziecko zaczynam malowac to wtedy pewnie juz preferuje konkretna raczke i w niej trzyma kredke lub inny mazak. A ciekawe jak to bedzie u mojego malucha, my oboje leworeczni ciekawe czy on tez bedzie.

Kasia dobrze jej napisalas. Moze wreszcie sie wyjasni i kase Ci zwroca.

Magda i jak fryzurka???

Ataata ja ni zauwazylam zeby po mleku 2 wiecej ulewal a dostaje je juz od poczatku maja. W sumie u nas wielkich problemow z ulewaniem nie ma. Glowenie ulewa wtedy jak duzo zje albo jak sie wyglupia i bawi zaraz po jedzeniu

A odnosnie Eurowizji to ta nasza juz spiewala czy nie bo nie ogladalam???

reklama
Dziękuje slicznie za odpowiedzi:-):tak:

Kasia brawo, tak trzymać bardzo ładnie;-) jej napisalaś:-D i chyba sie basko wystraszyło:-D super bo przynajmniej kaske odzyskasz, a szczerze mówiąc nie wierzyłam ze po takim czasie Ci sie uda jeszcze coś zdziałac... Gratuluje:tak:

A apropo Na Wspólnej (wczorajszy odc.) -biedny ten Xawery, kilkudniowe dziecko ubierają do snu w jeansowe ogrodniczki:dry::no::-D żenada

Do góry