Sylwia pamiętaj, żeby nic przeterminowanego do zupy nie dodawać;-)
A ja zaczęłam ponownie wojnę z panną z allegro, tą od kojca. Wczoraj sprawdzałam konto i się okazało, że pozytywa mi dała, więc ja jej negatywa i dalej wymiana zdań

Napisałam jej kilka maili, wysłałam całą korespondencję i teraz cisza nastała. Głupia mi napisała, że mogłam się w 2012r. odezwać i napisała mi, że poda sprawę do allegro. Odpisałam, żeby jak najbardziej podała bo oszustów trzeba tępić:-)
Zobaczcie jak się szmacicho tłumaczy:
Informacje o Użytkowniku Baby-MaXX-1 - Aukcje internetowe Allegro (ja to kacha_wawa oczywiście).
Hmm, co z tego, że 1500 razy się upominałam i odzewu nie było.
A takiego maila mi wystosowała (ale się wydygałam, hehehe:-)):
Wiadomość od:
Baby-MaXX-1 (5716)

, wysłana z komputera o numerze IP: 80.54.202.2
Treść wiadomości:
Wiekszej bzdury nigdy nie czytalam kiedy Pni chciala upomniec sie o kojec moze w roku 2012, sprawa zostaje zgloszona na alegro
No to jej odpisałam:-):
kasiagrapol@o2.pl napisał(a):
Wiadomość od:
Baby-MaXX-1 (5716)

, wysłana z komputera o numerze IP: 80.54.202.2 Treść wiadomości:
Wiekszej bzdury nigdy nie czytalam kiedy Pni chciala upomniec sie o kojec moze w roku 2012, sprawa zostaje zgloszona na alegro
Jak najbardziej proszę o zgłoszenie do allegro, bo oszustów trzeba tępić. Upominałam się o kojec i pieniądze niejednokrotnie, a że urodziło mi się dziecko z Zespołem Downa to wolę poświęcać jemu czas niż na wypisywanie do nierzetelnych sprzedawców. Oczywiście mogę wysłać także całą korespondencję z Panią, bo na szczęście mam ją zachowaną na poczcie

Wcześniej miałam inny adres mailowy, ale nic nie kasowałam, więc jak najbardziej proszę uderzać do allegro, może ukrócą wasz interes.
Katarzyna Chorchos