reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witajcie Kochane:-) U nas też pogoda niezbyt, ale może jeszcze się rozpogodzi, coś te słońce niezdecydowane jest ;-)
Ogromne buziole i życzonka dla Pabla i Kubusia :-)

reklama

Magdalenka -u nas niby jest jakiś porządek dnia, ale jeszcze ciągle się zmienia… raz drzemka jest, innym razem nie… a jak już to zwykle pół godzinki. Jedyne co pewne że o 20stej idzie spać, no czasem walczymy do 20:40.
Kurcze ja nie w temacie i nie wiedziałam że zjechaliście do PL. My ciągle o tym myślimy, ale chyba na razie czas przestać rozmyślać tylko coś zmienić w tym naszym życiu tutaj. Tylko na wszystko trzeba czasu, a ja już ma prawie 31 lat…. Buuuuuu

Daszka my nigdy nie wyjeżdzaliśmy :-)

Kubusiu, Pawełku STO LAT i WSZYSTKIEGO NAJ NAJ !

WITAJCIE KOCHANE :-)

My dzisiaj byliśmy u pediatry z zapytaniem o różne rzeczy. Generalnie mam się teraz niczym nie przejmować bo wszystko przez ząbki. Nowe jedzenie jak najbardziej. A nad morze to najlepiej jakbyśmy się wyprowadzili :-)

Jestem nie wyspana bo postanowiłam oduczyć Wiktorka przesypiania od 4 w naszym łóżku - niestety ciężkie zadanie mnie czeka, bo od 4 Wiktor ani myśłi spać w swoim łożeczu a nawet na rękach :szok: po godz. noszenia skapitulowałam i tyle z dzisiejszej nauki :-) no musiałm choć troche pospać ;-)

K. był znowu w US okazało się że durna baba kazała nam płacić, a my płacić nie mysimy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No i u nas tez pada

laski a mi juz 3 dien spóznia sie @ :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
miesiac temu to była moja pierwsza po porodzie czy tak moze byc ze druga troche sie spózni? jak wy miałyscie

Magdalenka dr Eduard Estivill ja jestem właśnie w trakcie czytania. Jest to o nauce samodzielnego spania. Może zainteresuje Cię:-)

Elcia nie pomogę bo sama jeszcze nie miałam @ od porodu:no:

Kasia u nas też pogoda do d... więc nie jesteś w tym sama;-)

Jutrzenka ja też mam krzesełko ale narazie nie korzystam z niego. Myślę, że wyciągnę je w lipcu jak przeprowadzimy się do nowego domu. Nie sądzę że teraz byłoby mu wygodnie w nim:no:

Witajcie!!!:-)

A nad morze to najlepiej jakbyśmy się wyprowadzili :-)

:tak::-);-)

Ataata ja używam DENTINOX-GEL, ale właściwie nie wiem czy małemu to pomaga...z pewnościa bardzo mu to smakuje, strasznie oblizuje się po tym...;-)

U nas słoneczko za oknem ale za to chłodno....to z wieści pogodowych:-)
Z wieści domowych nic nowego, wszystko gra!:tak:A z @ to też u mnie nieregularnie....

Buziaków 100 dla Kubusia i Pablo!!!!!!!:-)

reklama
Z tego co czytałam i słyszałam kobiety które karmiły długo piersią oczywiście nie wszystkie przypadki są takie same ale przez pierwsze pół roku od pierwszej @ mają bardzo nie regularny cykl ale jak mówiła każda kobieta inna jest i inaczej reaguje jej organizm :sorry2:

Ja mam regularne cykle bo biorę tabletki anty. i nie narzekam na bóle ani obfite krwawienia :tak: jeden plus tego wszystkiego. Teraz czekam na wyniki cytologi i zapisuje się na zabieg wypalania nadżerki :baffled::baffled: dzięki bogu dają znieczulenie miejscowe :dry: Ja nigdy nie miała krzesełka do karmienia zawsze radziłam sobie bez i stwierdziłam że szkoda mi pieniędzy ponieważ rzadko u nas one są w nadmiarze wiec radzić sobie muszę bez wielu ulepszeni :no:

Do góry